Wersja do druku
Rewelka ja bym sie tutaj do niczego nie przyczepił prócz... moze lepiej zeby koszulka z tyłu była naciagnieta do ciała
Podoba się
10/10
fakt, przykuwa uwagę ...
Bardzo ciasny kadr, ale uroda dziewczyny i kolory odwracają od niego uwagę.
Ładne długie sztuczne rzęsy ma kobitka.
Generalnie zdjęcie jest ok, takie glamour :)
Ale następnym razem trochę szerzej :)
klimat jakby z Amelii, tak mi się przynajmniej kojarzy ;)
Przemyślany, bardzo dobry kadr.
Dawaj więcej.
fajne swiatlo
Dzieki za komentarze... Dzisiaj pokaże wam jak można tanio dzwonić do Polski:)
Tanie te rozmowy :-D na wagę telefon ;-)
mniej poobijanych telefonów nie miałeś ??
telefon po rozmowie ulega spożyciu :) nowy gadżet Jamesa Bonda, nie mozna sprawdzić skąd dzwonił i do kogo jak go zjesz, i nic nie wybucha :D
Żarty żartami, ale to jest legendarna nokia zwana bananem:)
Żeby wątek nie umarł śmiercią naturalna dzisiaj trochę arbuzowo :)
to moze po kolei, ladny makijaz ! ladny kadr ! ladne swiatelko i obrobka tez sie podoba
Ostatnie bardzo dobre szkoda, że arbuzy i usta w innym odcieniu :-)
o, 1 i 3 bardzo fajne
Niechlujnie skadrowane i najwieksza zaleta modelki - oczy ukryte. Ogolnie zdjecie niezbyt udane.
Tak Fotonicram pamiętaj, aby zawsze, zawsze pokazywac oczy modelki. Te zdjęcia, na których oczu nie widać od razu należy skasować (z założenia).
Ehhh...
FotoOko oczy szeroko otwarte i do przodu...:-D
4
Ekstra, fajnie focisz.
jest ok tylko za duzo pomaranczowo/czerwonego IMHO.modelka super
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to było o 1 czworka rewelacja;)
Wahałem się czy to dodać bo mam mała rozbieżność kolorów pomiędzy stacjonarnym a laptopem ale co tam...
Takie wspomnienia lata
5
jeszcze 2 z tej serii ale to zupełnie inna obróbka i kolorystyka
6
7
fajnie, przestrzennie, pomimo czasami ekstremalnej obróbki portretowana osoba potraktowana ostrożnie - piątka z plusem :)
Jak dla mnie najfajniejsze nad morzem z kamieniami. Reszta nie jest zła ale nie zatrzymuje wzroku na dłużej.
dla mnie foto nr. 7 jest "bajeczne", pozostałe prace zaawansowane, są ok.
Najbardziej podobają mi się arbuzy :-P - kadr i stylizacja rewelacja i nad morzem też rewelacyjnie, ostatni portret jak dla mnie za bardzo zePSuty, za duży blur na twarzy.
Dzieki za komentarze faktycznie z 8 pojechałem nie w ta stronę co trzeba, ale taka była potrzeba bo jakbym nie pojechał w PS to większa byłaby tragedia uwierz mi...:)