od pół roku nie drgnęły, dziwne...
wcześniej jednak szybciej spadały, w kwietniu kupiłem Kingstona 1 GB Elite Pro za 235 zł i ciągle ma tę samą cenę...pół roku wcześniej kosztował prawie 400zł.
Wersja do druku
od pół roku nie drgnęły, dziwne...
wcześniej jednak szybciej spadały, w kwietniu kupiłem Kingstona 1 GB Elite Pro za 235 zł i ciągle ma tę samą cenę...pół roku wcześniej kosztował prawie 400zł.
potwierdzam
ta sama karta w sierpniu za te same pieniadze - taniej nie bylo
Trza by jakąś fabrykę podpalić... ceny poszybują w górę, natrzaskają nowych fabryk licząc na koniunkturę, a potem będą znów sprzedawać za bezcen ;-)
Trzeba subtelniej. Najpierw nakupić dużo kart, a dopiero później podpalać :>
222,00 zł za sztukę czyli cena jednak spadła :idea: ;)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71909176
wypadek przy pracy, widziałem już i po 190 zł, pewnie kradzione bo to przypadki a nie reguła...Cytat:
Zamieszczone przez micha$
W hurtowni mam po 194zl brutto.
W Toruniu w tym tygodniu otwierają MediaMarkt i w promocji SanDisk 1 GB będzie za 222zł.
Ceny kart sa w miare stabilne bo coraz wiecej urzadzen z nich korzysta:
- cyfrowki
- PDA
- telefony
- radioodtwarzacze
i Bog wie co jeszcze :D
Duzy popyt = stala cena.
Za UltraII? Bo jeśi tak, to rzeczywiście okazja całkiem całkiem...Cytat:
Zamieszczone przez Juzer
jesli Ultra II to naprawde dobrze ... w faszystowie za San'a II trzeba polozyc 70€ ale karty startuja od 45
zapomniałem dopisać, że to karta SD, ale żadnych danych więcej nie ma. Podejrzewam, że gdyby to była ultraII to by sie tym pochwalili.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Koncern Sony przedstawił przenośny dysk twardy o nazwie Compactvault. Urządzenie to jest dostępne w formacie zgodnym ze standardem CompactFlash II i jest przeznaczone przede wszystkim dla osób korzystających z aparatów cyfrowych i wymagających dużych pojemności do zapisu swoich zdjęć. Compactvault oferuje pojemność wynoszącą 5 GB i ma niewiele ponad 2,5 cm szerokości i trochę mniej na wysokość. Maksymalny deklarowany transfer wynosi 12 MB na sekundę. Sony Compactvault ma trafić do sprzedaży jeszcze przed końcem listopada w sugerowanej cenie 200 dolarów!(ciekawe jaka będzie cena u naszych dystrybutorów) http://www.steves-digicams.com/micro...mpactvault.jpg
Ehem, a czym to się różni od Microdrive? ;-)Cytat:
Zamieszczone przez fotofx
pewnie prędkością bo microdrive jest wolny jak żółw poza tym awaryjny i ogromnie prądożerny w tych kategoriach można szukać różnic...