1.
2.
3.
4.
5.
:-D
Wersja do druku
Bardzo fajne.
Dla mnie szczególnie 4 za to 5 nie za bardzo mi pasuje. Wg mnie najsłabsza.
@xxkomarxx dziękuję :)
6.
7.
8.
9.
2 i 6 mi trafia ładnie do oka :)
p.s. pozdrawiam z drugiego forum
o proszę :D mogłem się spodziewać - w końcu też C :D
a to zapodam coś.
10.
11.
12.
13. i bw bo obie wersje mi się podobają.
Na 7 porsche? Masz niesamowite pomysły na foty!
2ka bradzo fajnie, 3ka kładzie na kolana
Bardzo ciekawe spojrzenie...:) Pozdr
14-tka, 15-tka i 16-tka...miodzio...fajnie kombinujesz, kadr i obróbka do mnie trafia:) Pozdr
Bardzo ciekawa i różnorodna jest ta galeria.
5 mi nie podchodzi (jakoś nie pasuje) ale reszta z pomysłem i dobrym wykonaniem.
Ciekawie widzisz świat :) Będę zaglądał bo ciekawie ;)
oj zawiedziecie się panowie :mrgreen: to powyżej to najlepsze z moich fotografii z całej krótkiej fotograficznej kariery, wybrane wyselekcjonowane i dopieszczone żeby jakoś wyglądały :D teraz będzie średniawa :D
Eeee tam. Myślę, że jak ktoś ma tak ciekawe perspektywy to jeszcze nie raz nas zaskoczy ;)
to w takim wypadku będzie max 1 zdjęcie na tydzień :D
dobre, zapamiętam :mrgreen:
Świetne prace. Aż jestem ciekaw następnych zdjęć :)
Etrzydziestce brakuje tylko dymku spod tylnych kół :-)
to może zanim przejdziemy do trybu supersweetpro to jeszcze kilka takich średnich do oceny :D
to był ostatni zakręt dosyć długi i wolny więc już tak nie cisnęli. ale za to jedyny na którym coś się dało ustrzelić.
19.
20.
21.
i wersja bez cięcia http://a.imageshack.us/img294/5023/wave1.jpg bo nie wiem która lepiej wyszła.
Ciekawie widzicie świat Panie iso :-D
Nie wypiszę faworytów bo po co wpisywać wszystko ;-)
Tak już całkiem serio, serio. Podoba się i proszę o więcej.
no tak mi się świat przed obiektyw pcha :D dzięki wszystkim :)
Imponująca galeria, każde zdjęcie po prostu powala na kolana po czymś takim zaczynam wątpić w pokazanie tego co mam "na pstrykane" do tej pory :O
Z niecierpliwością czekam na kolejne kadry ^^
ależ się słodko zrobiło :D :D :D dzięki :D
jeszcze jedno docisne dziś i wam starczy na jakiś czas, nie? :D
22.
no myślcie teraz jak to było zrobione :D
bardzo ciekawe spojrzenie na świat jak i galeria :)
ostatnie zdjęcie to pewnie freelensing
bawiłeś się kitem czy m42? trudno ustrzelić z ręki? czy na statywie się bawiłeś?
mi trochę szkoda zasyfić matrycy :P
Fajnie fajnie....a ja chyba już wiem....:) http://fotoblogia.pl/2010/02/06/free...ktywu-galeria/ freelensig w rzeczy samej:)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to wyskoczyłem z nowością:)
m42, zdaje się że heliosem 40-2. ale miałem też gdzieś robione 44m4, zeissem tessarem 50/2.8 i obiektywem od powiększalnika. a o syf się nie martwię :D
A w 22 te światełka po prawej u góry to zrobiłeś ty czy już takie było pierwotnie na zdjęciu ?
Ogólnie galeria super :D
Czekam na więcej :D
patrz wyżej :)
taka historia z dziś. leżąc przed tv, w czasie gdy na zewnątrz panowała masakra, postanowiłem sprawdzić jak się sprawy mają i podszurałem do okna. kątem oka zauważyłem inny kąt oka który zauważył mnie, i tak sobie staliśmy w bezruchu. na szczęście w pobliżu był mój brat który dzielnie poleciał po aparat i szkieł kilka :mrgreen:
naprawde jestem zachwycony tym zdjęciem :D
23.
światło takie bo akurat w tym momencie wyszło słońce, tak że dół był +2ev jaśniejszy niż chmury. nie mam tego na zdjęciach bo się gapiliśmy na siebie za długo :D
edit robione heliosem 44 na lv
jeden z pierwszych portretów ever.
24.
25. bez żadnych rawów i innych cudów. minolta a200. bez wiedzy co to przysłona i inne.
26. stare, małe, cropowane i na f/2.8 i to z kompaktu minolty.
Żeby przy freelesingu żaden syf nie wpadł ci do aparatu albo obiektywu to możesz przerobić mieszek albo samemu zrobić coś w tym stylu. Dzięki temu na matryce nie wpada ci niechciane światło.
wiem wiem, już nawet z kapsla od body wywierciłem środek, żeby to przygotować pod mieszek, ale nie chce mi się tego dokończyć, i już dawno się w to nie bawiłem. a cały urok freelensingu polega na bocznym świetle :D
brawa dla modelki, za odwagę :D
27.
no ej, weźcie coś skrytykujcie. :D
28.
29.
any1?
Ciekawe M-roadster w wersji torowej a Ty tylko felgę pokazałeś :/
no bo całego to juz kazdy widział :D
a i to coupe jest ;P
30. z tego samego eventu.
31. pusto!
Exif mówi że przesłona ustawiona na f/0 tzn że przesłony nie było? Czy była ustawiona na najniższą wartość na jaką pozwala obiektyw? Zgłupiałem teraz ^^
Przysłona była...Pewnie kolega fotografował którymś ze swych Heliosów na m42, dlatego w exifie masz wartość "0.0" :)