Wiecie moze ile mozna 'skasowac' za jedną noc focenia imprezy w duzym klubie takim jak np. ten: http://klubpiramida.pl/flash/index.htm ??
Wersja do druku
Wiecie moze ile mozna 'skasowac' za jedną noc focenia imprezy w duzym klubie takim jak np. ten: http://klubpiramida.pl/flash/index.htm ??
Kazde pieniadze, tj. tyle ile ktos jest gotow za to zaplacic.
Eee tam, na budowie strony oszczędzali, dużo nie wyciągniesz;)
Ale może już się dorobili :lol:
Chciałem wiedzieć... jakby mnie tam np. zapytali ile chce :p jakies takie minimu. Nie wiem... moze ktoś z was juz robił na takich imprezach? Ile dostawaliscie?
co to mają być za zdjęcia...
fotogaleria im chyba nie działa a te tapety to by se mogli darować...
ogólnie o PIRAMYDZIE trochę słyszałem ale nigdy nie byłem...
sporo znajomych się tam wybiera mimo 1h jazdy w jedną stronę...
byłeś??? jak dupencje? dużo gwizdków?
tu jest ich galeria http://klubpiramida.pl/galeria/
z ostatniej imprezy widac ze ktoś robił 350D.
Ogólnie chodzi wlasnie o takie fotki jak tam widac. Tyle ze imho za duzo w nich flesza... jeśli bym robił to na iso 400 i czas 1/4 zeby uzyskać większe rozmycie.
Jeśli chodzi o to ostatnie to powiem ze nigdy tam nie byłem. Jakoś wolałem isc do Wyższego Wymiaru albo Spiżu. Ale kumple, ktorzy będą załatwiać mi tam robote, chodzą co weekend i mówią ze najlepszy klub. O laskach też tak mówią... ale hmm oni mają troche kiepski gust więc wole sie nie powoływac na ich opinie ;)
Ja chce na party w pianieeeee ;D
toż to już nie w modzie...Cytat:
Zamieszczone przez ripek
a co teraz jest w modzie
pytam bo juz stary jestem a moze bym sie gdzies wybral
jak nie byłeś na pianie to się wybierz...Cytat:
Zamieszczone przez tadek
pooglądasz se cycuchy spod mokrych podkoszulków....
pozatym to do nieprzemijalnych należą tzw GWIZDKI czyli wykolejeńcy co całą dyskotekę dmuchają w gwizdki... ;)
Ale przyjemne ;DCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
to "plastikowy shit" ;)
gdybyście jeszcze tak na temat gadali to było by fajnie :D:D
zjeżdżanie na OT staje się powoli tradycją :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Venio
dobra, ostatni raz ;)
A tak serio to imo pogadaj z szefem klubu i wyczuj sprawe...
dokładnie, porozmawiaj z szefostwem.
ustalcie wstępnie do czego to ma być itd a później zastanowisz się nad ceną...
pamiętaj tylko, że Piramida kase napewno ma więc nie oszczędzaj i bierz pod uwagę cenny czas który temu poświęcisz...
I niech zapewnią Ci ochronę najlepiej :D Różnie to bywa z fotografowaniem imprezowiczów ;) Raczej nie każdy lubi kiedy uwiecznie się jego "zabawy" :D
trochę racji w tym jest...Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
kiedyś jak robiłem filmiki reklamowe z dwóch wiodących dyskotek w regionie to pamiętam, że zdarzały się różne ekscesy...
plusem tego wszystkiego jest to, że TY w tej sytuacji rządzisz i na pstryknięcie palcem; delikwenta wynosi kilku "bezkarkowców" :D
w sumie niezły ubaw jest...
starczy, że jednemu spuszczą łomot to wtedy reszta RESPECT :D
dwoje ochroniarzy to moi kumple :D wiec z tym akurat problemu nie bedzieCytat:
Zamieszczone przez marcingreen