-
[ghrond] koncertowe 2010
Jeszcze nie robiłem tego oficjalnie, więc przywitam się koncertówkami z szuflady:
01. Creative act of Music Tour
02.Creative act of Music Tour (Virgin Snatch)
03. Zgrzyty (The Vibrators)
04. Zgrzyty (The Vibrators)
05. Zgrzyty (U.K. Subs)
06. Extreme Metal Underground (Effect Murder)
07. Poltava
08. Lao Che
09. Pink Freud
10. Pink Freud
-
wow!
4 nietrafione
8 ręka
9 nieostre i nie wiem o co cho :]
bardzo mnie się podoba :)
-
dzięki ceszka
lecimy dalej, juwenalia białostockie 2010:
11. Hurt
12. Hurt
13. Hurt
14. Hurt
15. Hurt
-
Bardzo dobre!
Czym focone?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
Czym focone?
5d i 70-200/4 (głównie) oraz 50 1.4
-
Moje typy: 06, 10, 13, 15.
Świetnie uchwycona ekpsresja, fajny kadr.
Tak trzymać!
Jak masz jeszcze, to poproszę...
Pzdr.
I.
-
a mi sie nie podoba. ćwicz, ćwicz...
-
no to może ekipa Grabaża bardziej podpasuje :)
również juwenalia 2010
-
-
Moim zdaniem najlepsza 19tka. Może nie ma na niej żadnego z muzyków, ale najlepiej oddaje klimat muzyki i koncertów właśnie. Poza tym jest to, nie da sie ukryć, nietypowe podejście do tematu. Nietypowy kadr, kolory i światło.
fajne. Reszta.... tez ok, ale nie wyróżnia się szczególnie.
-
dzięki smigaczka
tym razem kukiz i piersi
-
Pierwsza seria chyba lepsza.
Próbowałes focić w ciemnych klubach?
To jest dopiero zgryz.
Drążę temat od paru lat, raz sie udaje, raz mniej.
Masz fajny sprzęt, wiec próbuj w trudnych warunkach. Trzeba więcej kombinować, ale efekty są często o wiele ciekawsze.
Powodzenia!
-
pierwsza seria (1-10) to właśnie dwa małe kluby, prawie brak światła, z przodu często jedynie czerwone paskudne a z tyłu jedna, dwie kontry (zazwyczaj białe - jakiś mistrz to podłączał :) )
inna sprawa, że na Podlasiu ciężko o jakiekolwiek ciekawe wydarzenia z oświetleniowcami z prawdziwego zdarzenia ...
-
Może dlatego mi się bardziej podobała 1 seria.
Oświetleniowcy to "trudna" grupa (tak jak nagłośnieniowcy). Nie licz na to, że ktoś Ci ułatwi focenie. Ale próbować trzeba...
-
-
-
26 jest dobre. chociaż mogłeś z Muńka więcej wyciągnąć. To jeden z najbardziej fotogenicznych muzyków na polskiej scenie.
ah i ta slynna flara z 70-200. mam to samo ; )
-
Trochę kurzem zarosło :mrgreen:
Festiwal rock na bagnie, dzien punkowy:
29.
30.
31. W.C.
32. KARCER
33. KARCER
-
Na trzydziestce świetna mimika u dziecka, fajnie zakomponowałeś ten kadr. Facet płynący na fali rąk jest w świetnym punkcie i równoważy dziecko. Zdjęcie dobre na backside płyty z koncertu. ;)
Trzydzieści jeden ma w sobie taki oniryczno ekstatyczny klimat, nawet mimo faktu że przedstawia jedną tylko osobę. Świetne ułożenie świateł reflektorów w stosunku do rąk i ładny światłocień na ramionach. No i jeszcze ten wzrok wokalisty...
A 26 faktycznie superrr i nawet flara nie przeszkadza... :D
(Ew. można dodać kontrastu)
-
Świetne zdjęcia, dobrze ich ustawiasz pod światło :) pierwsza seria przypadła mi do gustu brakuje tylko w niektorych wiecej dłuzszego naswietlania w celu dynamiki ale to tylko moje widzimisie bo jestem zwolennikiem wiekszej dynamiki na zdjeciach koncertowych. Co nie zmienia faktu ze wiesz w ktorym miejscu i w ktorym momencie pstryknac aby swiatło podkresliło artyste :)
-
Przejżałem od początku. Bardzo fajne! Masz oko ;) Umiesz wykorzystywać to co daje otoczenie, te wszystkie efekty świetlne i wkomponowani w nie główni bohaterowie. Podoba mi się.
-
Dzięki
Tym razem drugi i trzeci dzień festiwalu rock na bagnie
34 Cytadela.
35.
36 Ir.
37 The No-Mads.
38 Incarnated.
39 Thundertale.
40 November.
41 Mech.
42 Mech.