FMX - pokazówka najlepszych :)
1.
2.
3.
4.
5.
Wersja do druku
FMX - pokazówka najlepszych :)
1.
2.
3.
4.
5.
powiem tak , gdyby jedno było w tym efekcie było by spoko i była by to w moim odczuciu nr.4 , całą resztę wolałbym doświetlić lampą zamrozić ruch itp, ale to tylko moja chora wizja. pozdro :)
Zapraszam
|
|
v
A ja bym zostawił 1.
Jak zobaczyłem samą pierwszą, pomyślałem- fajny efekt. Ale po obejrzenie wszystkich, "przejadł się". Pierwsze jak najbardziej do zostawienie :)
1 zostaje, resztę świecił bym na drugą kurtynę jeżeli tak długie czsy miały by być.
kuzi4 ,o co chodzi w świeceniu na 2. kurtynę ?
Chodzi o efekt rozmazania na koncu obiektu przy doświetlaniu lampą na długich czasach.
Przykładowo przy drugiej kurtynie możesz mieć motocykl zamrożony a za nim smugę.
Przy pierwszej kurtynie obiekt będzie doświetlony a przed nim smuga, zrobiona w jego kierunku ruchu.
Fotki powyżej nie są doświetlane żadną lampą.
Ci sami faceci co wyżej ale już w "zamrożeniu"
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
1,2,3,4,5 artystyczne podejście do tematu : ).reszta trochę monotonnie
tym razem na wodzie
13.
14.
15.
16.
Hmm.. powiem tak... jeszcze sie na fotografii aż tak kozacko nie znam żeby wielkie wywody robić... aczkolwiek zdaje mi się... ze na 16 jest problem z doświetleniem... zgadza się?
Troche ciemno jest ;)
13,16 - zdjęcia ładnie bronią się światłem.
witam
20.21 podobają mi sie lecz 21 wygląda jak by mu brakowało doświetlania dopalenia lampa- 17 ,18 to samo
Darek
Pierwsze 4 zdjęcia mi się w ogóle nie podobają, nie przemawia do mnie ten efekt, ale następne są już dużo lepsze, wolę realizm od takiego rozmycia. Ogólnie to niezłe.
17. - wszystko fajnie tylko czemu jest przepalone? wg mnie za duzy kontrast
ale kadrowo jest nr 1
Generalnie wg mnie całkiem udane. Za poprzednikiem odnośnie 17 to trochę faktycznie przepalone.
1-5 do mnie nie przemawia
6 fajny kadr
7 całkiem fajnie
reszta z moto ciekawe, ale kadry mogły by być ciekawsze ;)
Dziekuje wszystkim za opinie.
Dzis nastepna porcja zdjec z akcji, ktora tym razem odbywa sie na wodzie.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
sory ale aż mnie oczy bolą jak oglądam ten ostatni set ;/ ....
Taki efekt, no ok ale na jednym zdjęciu a nie całej serii;)
Podobnie jak w pierwszym secie- prawie nic nie widać na tych zdjęciach... Zdjęcia na wodzie wind i kite surferów są ok.