1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Wersja do druku
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
mi sie podobają
Nooo. Spoko.
5 bardzo przyjemna, 6 bym podniósł nieco i średnio mi się widzi 3, wygląda jak HDR, ale może mi się tylko wydaje, bo oglądam to na notebooku bez kalibracji i w dodatku 13", zatem zbyt wiele nie widzę:(
Poza tym nice
bardzo dobre zdjecia - nie mam zadnych zastrzezen poza troche zbyt znieksztalcona perspektywa w pierwszej fotce ;)
Fajne, fajne... To gdzieś w "naszej" okolicy plenerek?
Bardzo przyjemne w odbiorze foty.
przyjemnie , dobry odbiór
tylko ufoki jednak drażnią troche
podoba sie :)
No to jeszcze kilka dam : )
8.
9.
10.
foty fajne :]
tylko 10 - "clarity" troche przywaliles chyba :P bo sie soft zrobil jak z innej bajki ;)
btw
doswiecales czyms w cieniach czy to post?
Bardzo fajne zdjęcia.
przy takiej zabawie clarity często robi sie nieciekawa kolorystyka skóry - twarzy itp co w takim wypadku robisz ?? ja uciekam w BW ale jak chce sie kolorki pozostaje PS czy można się obyć bez niego ??
najczęściej dwa rawy - na młodych i na tło... ogólnie moja obróbka zamyka się głównie w ACR no i potem w PSie jedynie krzywe i warstwy... czasami zdarzy mi się lightrooma odpalić...
dzieki za info, fajnie ci wychodzi :)
Kilka strzałów z ostatniego ślubu...
11.
12.
13.
Ładne. Co tak mało?
bo jestem w trakcie obrabiania he he ... jak zrobie całość wrzucę więcej
tez mi sie podobaja:) a znajoma z czarnkowa narzeka, ze nie zna tam zadnego porzadnego fotografa:)
a wrzucę jedno z dzisiejszego plenerku
14.
Rozchwytywany Pan Młody
15.
14. słaby pomysł, nie podoba mi się. Samo wykonanie na +, bo dobrze światło i dobrze dobrany obiektyw.
15. lepiej - jest po prostu w porządku.
Kamila i Łukasz
16.
17.
18.
19.
20.
21.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
tfu.. Kamila i Szymon :D już mi się kręci hehe
29 trochę fotoziutkiem zaśmierdziało. Nie mogło być tak jak 28?
Ile rąk ma ksiądz?
bardzo mi się podoba obróbka i pomysly;)
co podpinasz do 5d?
dobre
27 niczym senne marzenie, 28-29 lubię taki lekki surreal. Ogólnie sesja w plenerze bardzo ładna.
nie wyglada jakbys wiecej potrzebowal:)
tak bym chciał zamienić 28 na 35 1,4 i c15mm też by się przydało... No ale to w przyszłym roku gdyż teraz pieniążki potrzebne na własne wesele i mieszkanko... więc rzucać zbytnio się nie mogę w tym sezonie na nowy sprzęt :(
no ale korzystając z okazji to:
Klaudia i Radek
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
50.
51.
52.
53.
PRZEPRASZAM ZA MĘTNOŚĆ FOTEK, ALE DAŁEM SPORĄ KOMPRESJĘ....
Za 50, Tesco powinno Ci zapłacić :)
Mnie podobają się zdjęcia.
Super.
Świetne kolory i fajne kadry.
niestety czasami widac niedokladnosc przy pędzlowaniu, poza tym bardzo ładnie :)
Ha żeby dopieszczać każda fotę to trzeba by miec max 100 na miesiąc do obrobienia ;)
Ja cały czas na tak. Idziesz w dobrym kierunku :)
Hehe to ja mam chwiejną rękę bo mi w takim czasie ślady zostają ;)
TAKPOPROSTU: jestem zachwycona Twoimi zdjęciami... są bajeczne! Również podobają mi się zdjęcia wykonane na weselu. Czy doświetlałeś je aby ostro uchwycić tańczących gości?
praca z lampa to podstawa przy reportazu
Podoba mi się, zwłaszcza kolor skóry. Chciałbym tak umieć :)