http://procoremedia.prv.pl/komunia2/album
Wersja do druku
Ja rozumiem ze to zdjecia drugiego, albo trzeciego, albo przypadkowego fotografa robiacego je z ukrycia ? :D Taka proba naturalnosci i uchwycenia chwili :D ? Moze ktos mu nastapil na odcisk, i postanowil sie zemscic odpowiednimi momentami :D ?
?
...jakim telefonem robione?
Uchwycony moment na 3008 powala na kolana
nie to nie może być na serio.................
3008 rules!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
face palm na 3007 dobrze to podsumowuje :)
Chyba sam zamówię parę odbitek ...3008, 3007 itd. :D
hmmm....patrząc na te dzieci :confused: to wydaje mi się, że jest to jakaś grupa ze szkoły specjalnej
To fotograf byl specjalny jak widac ;)
sekcja specjalna zawsze lojalna! :mrgreen: a tak po za tym pragnę zauważyć okrucieństwo tego forum - jak się ktoś dogrzebie do takich zdjęć i je tu podsunie to autor może się nie pokazywać. :D
Jestesmy szczerzy... szczerzy do bolu... prawda zawsze boli... :D Jak zobaczy w statystykach ilosc wejsc z tego tematu to pewnie przeczyta to wszystko, ale brak odwagi wezmie gore i nie napisze nic :(
Wydaje mi sie ze na ktoryms widzialem ja i wygladala calkiem normalnie jak na te zdjecia : >
na 3009
Przecież na samym wstępie jest zaznaczone, że " zdjęcia, które oglądacie zostały przedstawione w gorszej jakości . . ." czyli zamawiający dostanie zupełnie inne zdjęcia :-D :-D :-D
Albo N82, albo N93... ewentualnie N95 lub K850i.
A tak poważnie to jeśli Nikon to na pewno CoolPix i jakiś hmm L18 ?
Bo taka duża GO to pewnie jakaś mała matryca.
W ogóle zdjęć tyle że można film zrobić. Fotograf łapał bardzo niekorzystne kadry i chwile.
Tak? a co ja mam powiedziec jako muzyk gdy slysze Mariusza Pudzianowskiego, ktory za spiewanie bierze 12 tysiecy? Jego nauczycielka tylko... 6 tysiecy za wystep w polszmacie. Co do zdjec... coz. Pamietam z psychologii, estetyki temat progu wrazliwosci.... Tak na prawde, w ostatecznej konfrontacji i tak wszystko jest kwestia gustu. Nigdy nie wyszlo mi przekonywanie bywalca dyskotek do muzyki np Milesa Davisa.
3012 i 3017 pierwszy z lewej. Rodzina Adamsów?
musisz pocisnąć na siłce :P
A jakie ślubne!
A ja się bałem że zrobiłem gnioty komunijne w tym roku... Dzięki takim zdjęciom człowiek ma szansę się dowartościować :D
Pozdr.
kilka dni wstecz byłem w tym kościele:-)
Jakaś masakra... Ale niestety i na takie pstryki znajdą się chętni...