Zapraszam wszystkich chętnych o godz. 6:00 na stację Statoil przy rondzie Babka. Postaramy się wejść na Powązki (może się uda), a jak nie to wybierzemy wariant alternatywny np. cytadela i powrót na powązki po 8 rano. Ruszamy najpóźniej 6:15
Wersja do druku
Zapraszam wszystkich chętnych o godz. 6:00 na stację Statoil przy rondzie Babka. Postaramy się wejść na Powązki (może się uda), a jak nie to wybierzemy wariant alternatywny np. cytadela i powrót na powązki po 8 rano. Ruszamy najpóźniej 6:15
kto bierze kawę? :lol:
ok...
McDonalds :lol: ?Cytat:
Zamieszczone przez bebop
SuperSizeMe :-) McKawa
a tu fotki
kurde, zech teraz dopiero przeczytal :( nastepnym razem sie pisze na pewno! :)
to nie trzeba pisac tylko przyjsc.Cytat:
Zamieszczone przez krwisty
co koledzy powiedzieliby na jakis plener weekendowy?
warszawa czy rzeszów :-)??
ja jeszcze nie wiem, gdzie będę w weekend, może Kraków...
musze szybko zmienic chyba jednak swoje dane ;) oczywiscie mialem na mysli Warszawe, teraz tu studiuje i nie mam z kim chodzic na plenery, gdyz moja grupe fotograficzna zmuszony bylem pozostawic w Rzeszowie ;)... wiec z checia wybralbym sie w ten lub kolejny weekend na jakis plener. tu prosba do osob bardziej w miescie obeznanych o pokazanie jakichs ciekawych miejsc...
Ja tez nie...Warszawy od `44 roku juz nie ma,wiec moge pokazac Ci okolice,a jest co ogladac.Masz chlopie oko.Fajne robisz foty.Cytat:
Pozdrawiam!
:shock:Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Co masz na myśli?
bScaramanga, jeszcze dam znac czy ten, czy przyszly weekend :) ale jestem jak najbardziej chetny.
bebop, nie dasz sie namowic?;)
Zburzona i zbudowana od nowa przez komunistow na swoja modle.Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
bebop daj znac jak bedziesz w krakowie:) oki
jak będzie coś wiadomo na 100% o meetingu to zapodajcie jakieś INFO
może być na PM
kto na tak jutro? a tak w ogole - to jakie miejsca proponujecie (ja znam tylko centrum wokol pekinu, plus ewentaulnie "stare miasto")?
jak będę na dłużej niż parę godzin to chętnie. wpadam tylko strzelić jakieś*foty na wywiadzie i spadam. wozem niestety więc nawet browara nie strzelę :-(Cytat:
Zamieszczone przez ep09gregory
poranny analogowy plener ze średniakiem? niedziela rano, bo w sobotę będę warszawa<>kraków, głównie w drodze. po drugie w niedzielę jak się*skończą filmy to jest giełda w stodole :-)Cytat:
a pozyczys swiatlomierza?:) bo moj leningrad umiera... mam zapas 120 w lodowce, moge wziac.. tylko dokad pojdziemy? ot, pytanie!
pożyczę, tyle że nie jutro. jutro śpię + stodoła po filmy 120. następny weekend chętnie, może już będzie śnieg.Cytat:
no to przyszly tydzien... :)
co znaczy 'przyszły tydzień' ?Cytat:
bo jak przyszły weekend to lipa bo mnie znowu nie będzie...:(
jak dla mnie to moze byc czwartek-piatek tez...
:DCytat:
dla mnie też...
tzn chodzi o to, że w sobote z rańca zjeżdżam na chate z okazji Andrzejek i nie będzie mnie...
to czwartek rano? moze tak? piatek dopiero o 14 moge..
my tu tak gadu gadu, a jutro juz sroda... wiec jak z tym czwartkiem?:)
ja odpadam, dopiero skończyłem zdjęcia do okładki, do piątku mam jeszcze full spraw, przy czym większość to są poranne wyprawy, niekoniecznie plenerowe :-(
bebop, a weekend? bo mozliwe, ze zostane na weekend, wiec wtedy mysle, ze srednioformatowe wyjscie aktualne?
tak. nakupiłem filmów, trzeba pstrykać! co prawda wczoraj swoje 300 klapnięć zaliczyłem w ciągu 3 godzin, ale nigdy dość okazji do focenia.Cytat:
to jak z tym czwartkiem? to juz jutro... prosze o PW zainteresowanych (mam wolny caly dzien, ale postuluje spotkac sie rano, pozniej jest ciemno)...