Nadmorskie Klimaty oraz Opolskie Polany.. :)
1.
2.
3.
4.
5.
Pozdrawiam :)
Wersja do druku
Ładne widoczki. Na 1 trochę mnie razi horyzont w połowie kadru. Na 5 dziwnie się światło rozkłada tzn. lewy górny róg ciemny, a przeciwległy jasny. Ale ogólnie jest dobrze. Czekam na więcej.
Świetna robota. Mnie urzekła 2. Gdzie to wszytsko robione?
Nadmorskie Klimaty to w Dziwnowie. A to ostatnie to z polan koło Opola :)
te ostatnie zdjęcia u mnie na monitorze mają jakoś dziwaczną tonalność
jak dla mnie sa przeswietne! Uwielbiam mgly, nie lubie koloru, ale to tutaj jest po prostu rewelacyjne!
Kolejna bardzo ładna seria, ale za airheadem, tez mi się wydaje,że kolory jakieś takie niezbyt naturalne.
W tego typu 'fajnartowo-podobnych' fotografiach aż się prosi o wyrównanie horyzontu - na całej linii, co do piksela. Na tych nadmorskich każda krzywizna wychodzi.
w nadmorskich - bardzo fajna obróbka, kolory i same kadry też spoko.
z pozostałych podoba mi sie nr 9. ma fajny "tajemniczy" klimat
pozdr.
nr 2 wymiata
No i niech mi teraz ktoś powie, że kit jest do niczego (bo sądząc po stopce, to te zdjęcia są z kita?).
Bardzo przyjemne landszafty. ;)
very nice
Ciągle pięknie, ciągle robi wrażenie, ale... Powtórka z rozrywki trochę - kolory i kadry bardoz podobne, jak w pierwszej serii. To coś z fioletowo-różowej fotki bardzo fotogeniczne.
Jakie czasy stosujesz przy takich zdjęciach? Domyślam się, że to wczesna/późna pora i szry filtr.
No gratuluje.Piękne te nadmorskie.
Bardzo ładne.....
dokładnie za kolegami, bardzo mi się podobają, może napiszesz coś więcej o technice (czasy, obróbka- to ostatnie dlatego, że wygladało mi to na mały hdr - doliny:) )
pozdro
Witam! Dziękuję za zainteresowanie moją galerią :)
Jak jestem nad morzem to chodze tak 1 godzine przed zachodem i zostaje 1 godzinę po nim.
Filtry to ND8 i szara połówka 1.2. czasy różne stosuję, od krótkich typu 1/4 s do baardzo długich po kilkaset sekund ;)
Pozdrawiam! :)
bardzo ładne zdjęcia!
z ostatnije serii fajne pierwsze i ostatnie. pierwsze za dynamike, ostatnie za polaczenie kolorow. na ostatnim postaralbym sie usunac odbicie lopatki. poza tym gratuluje kadrow:)
wszystkie prace swietne
pozdrawiam
Bardzo ładna seria.
Z ostatniej serii podoba mi się trójka.
Ps zacznij numerować zdjęcia - będzie łatwiej komentować.
Z ostatniej serii 3ka i 4ka podobaja mi sie najbardziej.
dwa ostatnie są cudowne
ostatnie (tj. z łopatką) wymiata....świetne połączenie...Pozdrawiam i Czekam na więcej:)
Ciekawie. Małe ale... na 19 i 21 pojawił się brzydki zafarb, podejrzewam że od filtra w górnej części zdjęcia. Nie wygląda to zbyt dobrze, szczególnie na 21.
W 21 jest połówka tabaczkowa specjalnie jej tam używalem, a w 19 szare pół. mi się podoba tak jak jest :)
Bardzo ładne prace nadmorskie, niektóre do tego stopnia wysmakowane, że linia horyzontu przekrzywiona o 1mm już przeszkadza (jak to już zostało zauważone) - piękne!:)
#18 niesie ze sobą tak duszną atmosferę, że aż się chce włączyć wentylator;), fajne światło.
A zwykłe szare pół Hitecha ND 0.9 ;)
piękne krajobrazy, z serii nadmorskiej zakochałam się w ostatnim z łopatką.
Ładna seria. 23 i 25 miodzio.
no ładnie dajesz :)
i o dziwo kotem :)
Te ostatnie to z C10-22 a las z Sigmy 70-300 :)
Rewelacyjne zdjęcia,super kadry i kolory.
Pozdrawiam.
Mam kolejnego idola jeśli chodzi o światło w krajobrazie. Uwielbiam to nasycenie barw, przemyślane kadry, bajkowe scenerie i rozmycie wody. Staram się dążyć w celu podobnych ujęć, ale brak mi i umięjętności i miejsc w pobliżu ;] pozdrawiam
kurde ostatnia seria swietna
wow..
"łopatka", 18ka, i 23 miażdżą..
Nie mam ale.
3i9bardzo fajne, reszta tez podoba sie pzdr
zdjecio miodzio
powiedz jak to sie robi jak na tym 26,27 widac piekne smugi slonca jakos nie umiem ich uchwycic juz z 40 roznych ujec zrobilem i zadne nawet nie podchodzi