Czym wyslać paczkę z Irlandii do Polski?
Witam Panowie.
Potrzebuje szybkiej rady czym wysyłać paczuszkę z Irlandii do Polski. Są dwie możliwosc ;)
Poczta irish post ( nie wiem czy ona daje radę ) przesyłka ubezpieczona do 3kg kosztuje ok 40euro lub kurier DPD bo tylko on ma normalne ceny ( z polski do irlandii 40euro ale ile z Irlandii do polski to juz nei wiem nie ma cennika na stronie DPD!! w odziale IL )
Może jakiś inny kurier? Cena myślę do max 40-50euro. Macie jakieś propozycje? Musze podjąc dezycję jak najszybciej.
Pozdrawiam
Odp: Czym wyslać paczkę z Irlandii do Polski?
Nie wiem jak wy, ale już wielokrotnie uzyskiwałam usługi od firmy przesylki cena, tylko przez nich wszystko wyłączam i zawsze radzę moim znajomym oni polzovatsa. Nie raz nie musieli razechoravatsa. Polecam
Admin, to nie jest spam, chcę tylko doradzić dobrą obsługę, ale nie nashol, jak naprawić post. Za ten zakamienny prawy link. Przepraszam za infekcję. paczki do irlandii
my wiedzieć ze to spam ale ty nie wiedzieć,że google tłumacz nie zawsze dobry jest
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
my wiedzieć ze to spam ale ty nie wiedzieć,że google tłumacz nie zawsze dobry jest
Nie czepiaj się! Przecież wyraźnie napisał, że ma infekcję.
dobra, smiesznie bylo, i moze wystarczy? :)
ban za spamowanie byl, potem cofniety. zakladam, ze chodzi o prawdziwa osobe, tylko z kiepskim polskim.
ja obstawiam afroafrykanina znad rzeki Niger
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
ja obstawiam afroafrykanina znad rzeki Niger
ja nie. a nawet jakby - to najwyrazniej nad rzeka Niger zyja ludzie chetni pomoc. czego o niektorych nad Wisla nie mozna powiedziec, prawda?
watpie... ale moze nie byloby to najgorsze. nie kazdy wchodzi na forum na mistrzostwa cietej riposty :/