Mam nadzieje, że tym razem nie będzie się już do czego przyczepić. Zdjęcia 800px, nick w tytule, rozmiar nie przekracza 150kb chyba, że musi ;-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Wersja do druku
Mam nadzieje, że tym razem nie będzie się już do czego przyczepić. Zdjęcia 800px, nick w tytule, rozmiar nie przekracza 150kb chyba, że musi ;-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
1. świetna, ciekawe wykorzystanie rozkładu dostępnego światła w skomponowaniu kadru.
3.Nie mam pytań, prawe bardzo fajne a lewe po prostu miazga. Szalenie mi się podoba ten portrecik młodej.
7. Fajnie szeroko, ładna kolorystyka, ale wydaje mi się że w kadrze zapanował zbyt duży chaos.
8. Również bardzo mi się podoba.
Podoba mi się również Twoja konwersja do BW.
W zasadzie nie bede sie powtarzal po poprzedniku.
Dokladnie to samo bym napisal
1 mnie zastrzeliła... jak Pani Młoda w 2 ;) rewelka.. i kolorystyka mi przypada do gustu :)
Najbardziej podobaja mi sie 1 i 3 :)
Dzięki za ciepłe słowo. Rozochocony dodam coś jeszcze :)
9.
10.
pierwsze....
ale szkoda ze tak ciasno po stronie panstwa mlodych...lejdi prawie krawedziuje...
ale i tak cos ciekawego/innego - na plus:)
Z tego pierwszego ujęcia mam też szersze kadry ale już bez całuska ;-)
bardzo. bardzo dobre.
jakies niedociągnięcia są, ale to dobrze, ideały są złe :)
A to z wczorajszego pleneru, próbowałem przeróżnych kadrów by ukryć tuszę Pani Młodej, aż w końcu się udało ;-)
http://sebekall.webd.pl/blog/plener-g.jpg
owszem udało się - brawo
No udalo ci sie. Bardzo fajne.
Respect ! ;)
I jeszcze Pani Młoda w całej okazałości ;-)
12. Swietna
13 i 14
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie można edytować postów w swoim wątku? źle mi się dodało i chciałem zmienić :(
no mi zadne nie przypasowal , pierwsze w ogole nie kumam ( tzn kadr , poza ) w drugim moze lepszy odbior ale znow poza kompletnie jak dla mnie nie do zdjec ;]
Zdjecia bardzo udane i ciekawe. Zastrzezenie mialbym do 18. Ostrosc chyba powinna byc na obraczce do ktorej prowadzi wzrok 2 osob ze zdjecia. Wtedy tez mlody bylby nieco wyrazniejszy. Moze nawet nieco przymknieta przyslona bylaby wskazana ale ja sie nie znam tak do konca.
kurde wrzuc wiecej zdjac jakos tak z sensem bo tak 3 zdjecia z czego dwa z przygotowan i jakos no do kitu :D
odnosnie 18 tez kadrowal bym na obraczce badz mlodym
Wrzucę 3 różne zdjęcia to ktoś napisze, że każde z innej parafii ;-) itp...
19.
Mały alkoholik ...
20.
21
22
23
Jest ktoś kto w ogóle ogląda te moje wypociny?
Niemożność edycji postów zabija to forum :(
Poprawione 22
jak dla mnie za duzo skosów, reszta całkiem całkiem
Daję tu fotki które osobiście przypadły mi do gustu bardziej niż inne, wynika z tego że bardzo lubię skosy :)
24
hmmm ciekawe masz pomyły, nietuzinkowe :) podoba sie ... szczególnie kolorystyka
33 z lampa czy bez?
27 rozwala!! pomysl przekozak chociaż troche ta para za daleko jest jak dla mnie
36 też fajny pomysł ale czy nie jest ciut nieostre??
Bez lampy, dzięki za komentarze.
38
Jak bez lampy jak z lampą...
Świetne. Panka skręca z zazdrości, że nie wpadł na taki pomysł ;)
38 - świetny pomysł :) Podoba mi się...
A gdzieś Ty tam wlazł ? :)
To lampa wisząca tuż nad stolikiem, więc nigdzie nie właziłem :P
Fajny pomysł z tą 38. Że też nigdy na to nie wpadłam ;)
...bo lepiej nie wpadać:)...a poza tym chłop ma 2 metry wzrostu wiec może tylko troche się wyciągnął:)
a więc jednak wylazł na cos:) tak czy inaczej wazny jest efekt a ten jest super:)