1)
Służewiec
Wersja do druku
1)
Służewiec
przepiękne, lepiej niż w rzeczywistości:)
fajny montaż ...
czy montaz? gora jest ok, dziwnie wyglada trawa i nogi konia, jakby wklejone, oprocz tego jakis filtr dosc prosty pewnie z NIK'a
ogolnie widac ze cos ze zdjeciem jest nie tak
jaki montaż ?
i co wklejone ?
zabawa w ps i nic więcej
raw = jpg = zmniejszenie:
usuwanie cienia to już montaż, szczególnie że nieudolnie to zrobileś i widać to na trawie, dodatkowo bez cienia zdjecie wyglada nienaturalnie, wrecz dziwnie
mi ten cień nie "gra"
ale ja mam klapki na oczach i często trzeba mi palcem wytykać błędy ;)
dzięki za poświęcony czas i kilka uwag
To ja wolę też z cieniem :)
proszę bardzo ;)
gra nie gra....ja się zapatrzyłam na ciało konia...niesamowite
2)
z cieniem ;)
Ladnie.
Wilanów
3)
Trochę mi przeszkadzają te okulary i "ciała obce" w obu dolnych rogach, ale pewnie na to nie miałeś wpływu. Generalnie ok.
prosiłem by zdjął okulary - nie chciał
prosiłem ciała obce by się przesiadły - nie chciały
:)
no ja uważam to samo co kolega...ale jak widać nie wszyscy potrafią współpracować ;)...nie da się tego jakoś wyszopować?
fajny portrait mysle ze fajnie by wygladal w zestawieniu z jakimś szerszym kadrem opisującym co ten pan robi (wiosłuje?)
To jest gondolier i szerzej już nie dało się zrobić :(
Końskie efektowne, ale jak dla mnie zbyt cukierkowe - nienaturalne kolory (może to tylko mój monitor?). Portret - za przedmówcami - OK, ale bez dolnych rogów.
Biperek - masz racje - za dużo PS
zabawa Machinery
4)
Skansen w Olsztynku
5)
Warszawskie Zoo
6)
Imho na 4,5 i troche na 6 przesadziłeś z podkreśleniem faktury elementów na zdjęciu. Troszkę w oczy kole ale oczywiście taka mogła być twoja inwencja. :)
;)
4 i 5 przesadziłem ale w 6 ?
RAW -> jpg -> 800 na dłuższym boku:
No ja się nie znam ogólnie, przecież to wiadomo nie od dziś :D Inna sprawa, że nie widzialam z bliska nosorożca...ja tylko NG :D widocznie tam mają inne nosorożce :D
bo ten to taki bardziej pancerniak :D
8 )
Alex
10 nie wiem dlaczego najbardziej mi sie podoba z ujęć Twojego małego modela....a może zmieniłbyś modela na innego? Dla urozmaicenia?
nie mam innego modela :(
może z czasem to się zmieni :)
Praha - Stare Miasto 20 09 2009 Gość śpiewał i niesamowicie grał na różnych instrumentach
13)
Co do 13 to dałbym "muzykowi" trochę przestrzeni z prawej strony.
dobra wskazówka :) dzięki
14. Bardzo na plus, podoba sie :D
podoba mi się, nawet bardzo ;)
skad ty bierzesz te miejsca?
Czeska Praha ;)
masz wypracowany swój styl, podoba mi się
Stylu swojego jeszcze nie mam ale już coś zaczynam "łapać"
Dzięki za poświęcony czas :)
dosc ciekawe ujecie tyle tylko ze wydaje sie ze uchwycony kon jest jak by na tle tapety a co najwazniejsze brak jest dynamiki .Obraz za koniem jest jakby wyciety z gazety,uzyles zbyt krotkiego czasu naswietlenia.Ta technika bylaby na czasie przy probie robienia spadajach kropel.Obraz za koniem powien byc wysmuzony lub tez kon i jezdziec powinien tez posiadac "smugi" za soba.Zajzyj na strony z fotografiami o tematyce sportowej a napewno czegos nowego sie dowiesz.Czlowiek sie caly czas uczy.