Prosto z puchy ... coraz trudniej jest mi namówić córę do pozowania, woli sobie sama robić zdjęcia komórką albo jej "małpką" ...
poprosiła mnie ostano (jednak) o na MySpace:
pytanko: na ile lat tu wygląda?
Wersja do druku
13-15? :)
13 :)
VanMurder - Córka wygląda na 14, ale pewnie ma 11 ;)
Ja stawiam na 14
12-14 :)
biorąc pod uwagę moje koleżanki ze szkoły - 16 :)
Ale wyrosła :D Ze słodkich zdjęć widzę już nici :P
mogłaby mieć wszystko od 11 do 17, ale obstawiam średnią arytmetyczną : 14.
Ja się wychylę i obstawie na 15-16 biorąc ogólnościawtowe zwyżanie wizualne nastolatek... xD
18, a w porywach i 20... :-)
Po oczach - minimum 20, po ustach - maximum 10.
Pytanie było: na ile wygląda?
Moja odpowiedź:
Wygląda na 17 (wymalowane oczy),
w rzeczywistości ma 14-15?
wygląda na 14, ma pewnie z 12
12-13
Może sonda?:mrgreen:
Ciekawe kiedy i czy Van nas oświeci :D
gdybym był bramkarzem na dyskotece poprosiłbym o dowód osobisty :) - 16 ?
VanMurder...ale Ty jesteś stary!
:mrgreen:;-)
http://canon-board.info/showthread.php?p=449204
"moja niespełna 10-letnia córka na swoim iBook'u montuje nasze rodzinne filmy" napisał 28-03-2008, 09:18 czyli niecałe 1.5 roku temu...
W kilku innych postach można znaleźć potwierdzenie że Van ma tylko jedną córkę tak więc... Kaya ma 11 lat. Zresztą policzki to zdradzają trochę.
Makijażem naprawdę wiele można zdziałać. Można by ją nawet na 6 latkę zrobić na upartego ;) .
Vitez Holmes ;)
"Wyszukiwanie w pigułce by Vitez, wersja FREE"
http://canon-board.info/search.php
+ 'Szukaj słowa' = 'córka'
+ 'Nazwa użytkownika:' = 'VanMurder'
+ 'Pokaż wyniki jako' = 'Postów'
= 2 link w wynikach, tylko trzeba z linku highlight usunąć bo 'córka' źle się przekłada na htmla i bad request się sypie przy zwykłym kliknięciu.
Przecież to zdjęcie na MySpace się nie nadaje. A gdzie ujęcie przed lustrem w łazience, z wciągnięciem policzków i wypluciem warg? :)
16? No powiedz ile naprawdę..
Naprawdę, to nie powinna miec więcej niż 14 lat, zważywszy na to że Van nie jest jeszcze aż tak stary (o ile podaje prawdziwy wiek) i nie myślał o dzieciach zanim nie uzyskał pełnoletności (bo to są skrajne przypadki;-)). Ponadto Vitez dośc logicznie to wytłumaczył, na podstawie napisanego przez Van'a posta, więc ma ok 12 lat, co tez mozna sądzic po baaardzo delikatnych rysach twarzy;-)
Wiem, że pytanie nie było o samo zdjęcie, ale ale coś gryzie ten mocny obrót głowy w lewo. Twarz jest ustawiona jak do klasycznego portretu, ale tułów jest obrócony i wygląda to na zasadzie złapania momentu, gdy dziewczyna szła obok Ciebie , a Ty zrobiłeś jej zdjęcie, gdy sie do Ciebie spojrzała. Masz jakis szerszy kadr?:-)
Pozdrawiam
Makijaż dodał jej powagi i wygląda na 14.
następną fotkę do quzu proszę ;)-może teraz jakiś AKT ?
pedofil :-P :-D
(żart :-))
zaraz się jakiś troll pojawi, że malowanie 11-latki nie jest fajne...
w zasadzie dziwię się, że jeszcze go tu nie było ;]
no to czekamy :-)
wygląda na więcej niż ma, daję jej wiek + 5 lat postarzenia makijażem znaczy 15-16,
przez ostry makijaż oczu wygląda na 15, gdyby nie te oczy wyglądałaby na swój wiek (12?)
ech, te nastolatki ;-)
Można by dodać ankietę i może jakiś zakładzik? Podniesie to jeszcze emocje w tym i tak już arcy ciekawym wątku.
Pokazałem mamie, tacie i siostrze, monitor z 2m i na 2-3 sekundy - żeby tylko wrażenie było.
I odpowiedzi:
20, 18, 18.
A ja wiem, że ma jakoś bardzo mało, bo kojarze inne zdjęcia Vana, z jakimiś świnkami czy coś takiego, gdzie wyglądała na swoje 10,11? Więc ja nie biore udziału :P
heh na myspace pisze, że ma 14. Ja bym po zdjęciu też tak powiedział, ale nie znając Ciebie myślę, że od 16 do 20 można było by jej dać.
Mnie to wygląda na prowokację:-D bo w większości przypadków jest raczej odwrotnie. Pokazuje się zdjęcie czterdziestki, która wygląda lub ma wyglądać jak dwudziestka. No bo i, która czterdziestka chciała by wyglądać jak czterdziestka piątka? I przeważnie jak pada pytanie „A na ile lat wyglądam? To w odpowiedzi celuje się raczej w dolne niż górne granice.
No to może szanowny autor rozwieje wszelkie wątpliwości, bo już się nam skończyły wszystkie opcje od 11 do 20 :mrgreen:
Stawiam na 14
Kronos: jakie wątpliwości tu rozwiewać? Po raz kolejny napisze to co już było tu napisane wielokrotnie: pytanie brzmiało "na ile lat wygląda dziewczę ze zdjęcia?" a nie "ile ma lat?". Nie ma więc wątpliwości do rozwiania, bo co oglądający to inna opinia i tyle.
BTW: jak dla mnie to nie więcej niż 13 (ale ja skrzywiony jestem, bo w klubie nocnym pracowałem i musiałem robić też odsiew na pdst. wieku próbujących się tam dostać :D )
Tak, tak Sergiusz zna tylko jeden przypadek i w żadnym przypadku o wiek nie pyta. Bo nie wypada. :-D