Witajcie postanowilem wrzucac tu swoje foty, oczywiscie zapraszam do ich komentowania ;)
na pierwszy ogień leci Sylwia
1
Wersja do druku
Witajcie postanowilem wrzucac tu swoje foty, oczywiscie zapraszam do ich komentowania ;)
na pierwszy ogień leci Sylwia
1
Ten krzywy kadr mnie nie przekonuje:) Za to modelka, kolory i jakość zdjęcia - bardzo fajne:)
a mi się właśnie podoba taki kąt patrzenia, właśnie lekko ekstrawagancki;) tylko chyba z wygładzeniem skóry i jej "wybieleniem" IHMO troszkę za dużo, jednak człowiek omylny jest;)
ja poproszę o inne zdjecia z tej serii, bo początek jest smakowity:)
W ogóle co to za miejsce? Świetny ten kolor w tle...
to zdjecie ma cos w sobie i fajnie sie na nie patrzy :)
lekkosc i pytanie: co za tym spojrzeniem sie kryje?
faktycznie chcialoby sie wiecej
Czesc dziekuje za pozostawienie śladu, dzisiaj wieczorkiem wrzuce cos więcej bo musze rawy wywolac, wiec zapraszam ponowanie w godzinach wieczorno - nocnych :)
modelka mniam::
WItajcie, przepraszam za zwłoke, jak pisałem wcześniej dodaje kolejne foty z Sylwia:
2
3
Zapraszam do komentowania, jak sie spodoba wrzuce cos grzeczniejszego :)
P.S. Czy da sie na tym forum wyedytowac temat pierwszego posta ?
To to ma być niegrzeczne? Haha;) Daaaaj spokój:)
wiec tak:
miejsce super, kolory super, kadry ok, miny modelki... hmmm tez mogą być;) .... tylko czemu te włosy takie przepalone? Może da się to jeszcze poprawić?
Mi zwykle przepalenia aż tak nie przeszkadzają, ale te są zbyt rzucające sie w oczy:(
Super zdjecia. Swietnie to wszystko wyglada :)
jak sie podoba daje nastepne ;)
full wypas :shock:
jeden z najlepszych portretow jakie widzialem na tym forum.
po prostu idealny, gratuluje jak cholera
jakim aparatem robiles to zdjecie? jakim obiektywem?
napisz exif :cool:
aż zacytuję poprzednika "full wypas :shock: "
fajny kadr, fajna GO, śliczna modelka, czego chcieć więcej :)
dzieki :) a strzelane bylo 5d i 85mm
Skoro sie podoba to wrzucam nastepne
4 robi furorę;D, ostre tam gdzie trzeba;)
5 też niczego sobie, tylko coś Ci modelka się chyba znudziła, bo minę minę ma trochę znaczącą;P
1/640 F2.2 ISO 320 , obiektyw 85mm 1.8, ustrość ustawiłem przekadrowując
Czesc, dodaje kolejne tym razem 2 w poziomie i zapraszam do komentowania
6
7
6 - Slonce ostre, ale... Gdyby nie mocno przepalone wlosy i refleksy w okularach podobaloby mi sie.
7 - Warunki oswietleniowe ciekawsze. Kadrowo zbyt mocno ciete od gory i dolu.
Simon THX za odwiedziny, 6stka byla robiona w okolicach godziny 10:30 wiec ostro świeciło sloneczko, nie chcialem przejsc obojetnie kolo tka pieknej scainy dlatego postanowilem pstryknac to zdjecie, fakt przepaly sa ale klimat dla mnie jest wazniejszy :)
Kolejne z wczorajszej sesji, zapraszam do komentowania - dziekuje
Iwona1
Iwona 2
Iwona 3
iwona 4
jakos.. nie mam przekonania do zdjec z najnowszej serii.
- chyba przeszkadza mi taka sama mimika na kazdym ujeciu.
zdjecia poprawne technicznie, ale nie zachwycaja.
Mi się podoba to z trampkami i walizką :D nr 3 bodajże. Mimika podobna, ale czego się spodziewać po tak długiej podróży ? :P
dzieki dzieki musze popracowac nad mina nastepnym razem
To ja dorzucę swoje parę groszy.
Na ostatnim razi mnie ta zapadnięta walizka (jeśli pusta, to po jakie licho ja targa)? i odcień asfaltu.
IGA 1 i 2 są ok, może można by przekadrować ale niech będzie, natomiast IGA3 - to co to jest? zaatakowałeś ich lampą na wprost? :) oj tak się nie robi!!
zmieniam temat :) przed obiektywem stanela Iwona, zapraszam do komentowania
jak sie spodoba bedzie więcej
No to pokaż więcej :)
Jestem za:-)
ostatnie zdjecie nie wymaga komentarza ;) bardzo przyjemne w odbiorze
(chociaz poza taka sobie - duzo robi FF i umiejetnie dobrana kolorystyka)
generalnie na +
Trochę małe to zdjęcie, i może przez to mam wrażenie, że ona też jakaś taka mała. A może przez to że kadr trochę szeroki...
uwierz mi ze ta kobieta nie jest mała, 180cm wzrostu :)
,wielkie dzieki za odwiedziny i za komentarze :)
dodaje kolejne zdjecia i oczywiście mile widziane jakiekolwiek słowa :)
nie pamietam nr poprzednich zdjec wiec wprowadze od teraz numeracje :)
2
3
4
5
ogolnie zdjecia mi sie podobaja bardzo.
świetne zdjęcia, nie ma się do czego przyczepić
dzieki :)
Cóż... nic tylko znowu prosić o następne :) . Mogą być z tą samą modelką w innym stroju/otoczeniu, mogą być z inną modelką :) .
Ale pewnie zaraz przyjdzie micles i pozamiata ;)
No i po co takie gadanie?
IGA 2 : Wolałbym większą GO i Igę w niej.
2 : to jeszcze nie ta ostrość rzęs, którą można z takiego portretu wyciągnąć.
3 : mirabelki zabijają to zdjęcie :D Za mało ich i jakieś takie podeptane :P Nie no, jest ok.
4 : trochę przypadkowy dobór tła, a raczej pozycji modelki na nim. Chyba czytelniej byłoby jakby znalazła się pomiędzy tymi dwoma oknami i nie była tak blisko tego czarnego pionowego czegoś (rynna?)
5 : Przydałaby się inna mina, chyba. Pozatym jest ok.
dzieki za odwiedziny :) faktycznie micles pozamiatał :) co do nr 2 napiosales " to jeszcze nie ta ostrość rzęs, którą można z takiego portretu wyciągnąć."
nie staram sie wyciagac z kazdego zdjecia MAX, bo dla kazdego slowo MAX jest sprawa względna, po prostu robie tak zeby mi sie podobało :) a przy okazji ciesze sie komus innemu np Wam sie rowniez to podoba
Zdjęcia bardzo dobre :) a Micles jak zwykle swoje... Nie chodzi mi tu o to że komentarze mają być pozytywne ale On zawsze doszuka się dziury w całym bo i tak każdemu nie dogodzisz tym bradziej Jemu :P
Zdjęcia z Iwoną wszystkie porządne.
Nr.2 jest fantastyczne!
Nie bede niestety oryginalny - zdjecia sa fantastyczne, szczegolnie nowa 2jka (rzesy nie brzytwa, nie musza byc ostre).
Pozazdroscic...
dzieki serdeczne chlopaki, nie spodziewałem sie tak duzego odzewu ;)
Super !!!. Możesz zdradzić jak uzyskujesz takie kolorki ?
nie zabardzo rozumiem o co chodzi w pytaniu, kolorki sa mocne intensywne wtedy kiedy modelka ubierze cos taekigo, ostateni zdjecia gdzie Iwona siedzi na oknie to jedna z dzielnic gdzie jest SYF i duzo bałaganu, kolory sa takie jak w rzeczywistości, nie podkrecam zadnymi suwaczkami kolorow, sa takei jak w rzeczywistości
Mam wrażenie że są jakieś takie...bardziej wyraziste .
może wystarczy kontrast nastawić odpowiednio?
2 jest naprawde swietna :)