1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Wersja do druku
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
http://i266.photobucket.com/albums/i...ra/CRW_111.jpg
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
Fajny klimat zdjęć. W niektórych nieco przesadzony kontrast bądź winieta ale ogólnie bardzo fajne
Mi najbardziej sie podoba 4, 8, 11, 25
Nie wszystkie z tych zdjęć zdołały mnie przekonać, za dużo kombinacji i PSucia..
Jedynie 7 i 25 mi sie osobiście podobają.
Czemu one wszystkie są takie ciemne?
Zdecydowanie nr 4. Reszta taka sobie.
Za dużo jak na jeden raz...
chyba winiety trochę za dużo czasami..ale ja tam się nie znam;) klimat mi się podoba. Szczególnie ze zdjęć 7 i 8
Dal mnie 4 i 7 i 31. Te mają klimat i moim zdaniem przyciągają uwagę. Zgadzam się z poprzednikami co do PSa - co za dużo to.. za dużo.
P.S. To ten do Wa-wy jeszcze jeździ? ;)
Pierwsze zdjęcia z pierwszej serii super - potem im dalej tym gorzej - za dużo kombinacji z kolorami...
Taka różnorodność obróbki w jednej dawce trochę mnie rozprasza ;)...Przez co ciężko skupić mi się nad zdjęciem...:roll: ALE!:)
31 - bardzo fajne. I 30.(choć ja bym dala ciaśniej)
32. Więcej zdjęć w takim klimacie - to zdjęcie przyciąga uwagę i mi się podoba (mimo winiety widocznej po prawej u dołu).
w 32 podoba mi się rozmyte tło;) i to, że nie odciąga ono uwagi od rąk dziewczynki a jednocześnie nie psuje klimatu;)
Adrianna ciemne są u ciebie zapewne dlatego ze większość z braku sprzętu była obrabiana na laptopie ;/
wczoraj kiedy kupiłem monitor zew. to się zdziwiłem i to całkiem niezłe, cześć zdjęć wygląda zupełnie inaczej niż był tego zamysł
Jak dla mnie za mało kontrastu, bo dziewczynie się włosy mieszają z cerą.
35. Zdecydowanie lepsze, podoba sie!
32. Też super, fajny klimat i kolory jak z jakiegoś starego materiału światłoczułego.
39. Mi się podoba. Troszku napisy na murze psują odbiór.
40. Nie obraź się - wolę ADSO i jego drzwi.
gadget_zary, podoba mi się obróbka w 32 33 & 36. Możesz napisać coś więcej na ten temat? Zdjęcia całkiem miłe w odbiorze:)
w 33. użylem presentu z LightRooma (cold type) i potem troche pobawilem sie w ps - krzywe, poziomy, , jasność/kontrast, wyostrzenie -
co do reszty to poszukaj przez google o cross processingu w photoshopie
jak znajde psd. od tych zdjęć to ci podeśle
dzieki ;]
44,
45,
46,
47,
48,
Oj widzę że wpadłeś do Gorzowa po wygranej Falubazu i spaliłeś im te tranwaje...:) Tylko Falubaz Pany brakuje na boczku...
fajne klimaty.
na 36 trochę przeszkadza ta ciachnięta rurka od oparcia
a na 37 pierwsza ławka
51. Bardzo fajne-podoba mi sie
dobre jesli chodzi o temat na zdjeciach,ale troszke za mocna obrobka jak dla mnie.
na 56. brakuje mi drugiego gościa, ucięty jakoś dziwnie
55 za to fajne, nawet bardzo :D i sama nie wiem czemu, może przez tę energię
rażą mnie w oczy te ostre winiety, zastanowiłeś się kiedyś czy może bez nich te zdjęcia były by bardziej atrakcyjne ?
Ogólnie to się nad tym nie zastanawiałem, zawsze podobał mi się tego typu efekt (oczywiście są wyjątki), i dlatego w sumie już z automatu dodaję winietę.
Kolejne wrzucę bez.
Pozdrawiam
Kilka zdjęć z Ulicznego Festiwalu Tańca (Żary 2010)
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
Niedługo wrzucę resztę z tej imprezy.
Dorzucam kilka kolejnych zdjęć:
68.
69. No i coś z 1 ślubu
70.
71.
Dalej nic ? No cóż.
75.
76.
77.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
77. (tamto przez pomyłkę)
Wg mnie za bardzo pojechałeś z ekspozycją, ale najgorsza jest ta winieta. Strasznie razi.
Na 66 głowa prawie zlała się z tłem.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A ostatnio obiecałeś że wstawisz bez tej winiety "z urzędu" i co?
51 bardzo fajna :) nawet z tą znienawidzoną panią na "W"
gdzie nie gdzie za duża winieta, ogólnie podoba mi sie
Dzięki ;]
78. Tutaj już bez winiety
79.