Dawno nic nie pokazywałem na CB. Stary wątek zamknięty - zaczynamy od nowa:)
Ogólnie bardzo popularna fotografia przyrodnicza. Będzie trochę starych zdjęć, trochę nowych. Mam nadzieję, że pstryki się spodobają.
Pzdr!
1.
2.
3.
4.
Wersja do druku
Dawno nic nie pokazywałem na CB. Stary wątek zamknięty - zaczynamy od nowa:)
Ogólnie bardzo popularna fotografia przyrodnicza. Będzie trochę starych zdjęć, trochę nowych. Mam nadzieję, że pstryki się spodobają.
Pzdr!
1.
2.
3.
4.
na ptakach to ja się nie znam...ale dwa pierwsze...ekstra:)
widoczki do bani ,a zwlaszcza 1 , czarne plamy :( , ale za to ptaki extra , na 4 na bialym gina detale :)
3. świetne
fajne
Cieszę się, że się fotki podobają.
Wrzucam dalej. No nie jest to taka jaskółeczka jak fotoscia, ale co tam:)
5.
6.
a mnie się widoczki podobają, a ptaki też niczego sobie, czekam na nstępne foty
1 i 2 niczego sobie, ale mogłyby być odrobinę jaśniejsze.
Ptaszki:
3 fajne, widać ciekawość żyjątka.
4 jego własny domek się z nim zlewa. jakoś mi nie podeszło.
5 i 6- bardzo ciekawe, zwłaszcza 6 jak ptaszek obraca się do tyłu, jakby był zaintrygowany co robisz. Wiem długa ogniskowa etc, ale takie mam wrażenie patrząc na tą fotę. ;]
Ogólnie pozytywnie. ;]
[QUOTE=szycho;647315]Cieszę się, że się fotki podobają.
Wrzucam dalej. No nie jest to taka jaskółeczka jak fotoscia, ale co tam:)
eee nooo, super są jaskółki, a remiz także bardzo ładny, na krajobrazach się nie znam ale mnie się podobają:D
Dzięki Pitek:)
A teraz ot taka seria z sieweczką rzeczną:
8 jest genialna :D
Najlepsza z serii ;]
fajne z przewagą 9 ze względu na odrobinę wyrzucanego piasku,
piękna seria, 9 najlepsza, tło pierwsza klasa:D
Ptaszek na drucie(5,6) dla mnie najlepsze.
Pozdrawiam.
u sieweczki ciekawy kadr, ciekawe otoczenie , super perspektywa , ale wybierz jeddne ujecie z calej serii i je umiesc :) co do jaskolki to to samo , jedno a najlepsze , a mi podoba sie 6 , bo ladnie patrzy :)
Dzięki wszystkim. fotosc, będę pamiętał o radach. Dzięki:)
Teraz taka mała seria z maluchami gęgawy:
sympatyczne, jaka technika podejścia?
Generalni leżenie plackiem to na pomoście to w trawie i czekanie aż podejdą. Wszystko pod czujnym okiem rodziców reagujących na każdy ruch obiektywem. Mimo to dało radę:)
Ale fajne kaczuchy:) Bardzo się podobają.
zaszalałeś, piękna seria:D
Dzięki:)
Czajka:
piekna czajka z przewagą 13 ze względu na odbicie
nooo, czajki piękne:smile:
Żeby nie było, że tylko ptaki...
o jejku, można się przestraszyć:smile:, a fotki piękne:smile:
Dzięki Pitek:)
Kilka czpelek: siwe, nadobna i biała
17.
18.
19.
I na koniec takie dokumentacyjne. Nie wyszło tak jak chciałem:
piękne stadko ci się trafiło, trochę na siłę ratowałeś fotki szczególnie to widać na 17 , ale wielki szacun za podejście
10 , 14 i 20 najbardziej mi przypadly do gustu , co do czapli , to wybralbym sie jeszcze raz w te miejsce :)
1507, faktycznie fotki troszkę poklikałem. Jednak iso800 w 350D i do tego w kiepskim świetle raczej na wiele nie pozwala.
fotosc, mam nadzieję się tam jeszcze kilka razy wybrać, ale chwilowo cierpię na notoryczny brak czasu. Ale już niedługo wakacjeeee:)
16 - on patrzy na nas. ;]
super, uwielbiam pajączki ;D
a mnie 20 się podoba, dlaczego ?
Bo nie jest przewidywalne, bo ptaki nie poleciały w jedną stronę tylko każdy chciał w inną.
Podoba mi się ten bałagan.
nie no czaple rewelacyjne:smile:, gratuluję, trochę tylko żal tego wysokiego ISO, w takim momencie człowiek kieruje swe myśli ku 1 :D
Adrianna, Pitek dzięki wielkie.
W piątek wybrałem się na kaczuchy. Nie chciały jednak współpracować. Za to mama z maluchami nie miała nic przeciwko:)
urocze zdjęcia:smile:, dla mnie najlepsze 21:smile:
mnie oba leżą
ladne swiatlo :) 22 naj :)
No to wrzucę jeszcze raz tą samą rodzinkę. Słonko już zaszło i tak jakby pod światło.
bardzo ładne:smile:, mnie najbardziej podchodzi 24:smile:
widać już wysokie ISO:smile:
sympatyczne
mama z maluchami wymiata ;)
więcej takich proszę ;)
Fajne te Twoje łabądki.
Ja jakoś nie mogę zorganizować czasu na wypad na ptaki :(
Jako "ciepłolubowi" zdecydowanie bardziej podobają się kadry sprzed zachodu słońca !
pozdrawiam
Specjalnie for u;-)
25... gdyby tylko z nieco innej pozycji bylo wykonane :)))))
A maluchy już ćwiczą. Chwali się :-)
fajne foty:smile:, a 25 powinna mieć tytuł "mam was w d..ie":-D albo "pocałujcie mnie w 4 litery":-D
ja bym w 25 widział ujęcie z innej perspektywy... podwodnej:):):)
Świetna galeria. Napatrzeć się nie można :) Dorzucaj ptaszki, fajnie Ci wychodzą.
Robisz tylko z podchodu, czy jakieś kryjówki też?
Większość pstryków z podchodozasiadki. Nie zawsze to skuteczne, ale jakoś daję radę. Tak czy siak siatka maskująca rulez:)
Dawno nic nie wrzucałem...:
Pliszka żółta:
28. ten kamień za ptakiem ciut położył fotkę, generalnie ostatnia seria na wielki +, podoba mnie się bardzo