Może zrobimy coś 2-3.05 ??? może fabryki Koneser,Pollena,Róża-Luksemburg
Wersja do druku
Może zrobimy coś 2-3.05 ??? może fabryki Koneser,Pollena,Róża-Luksemburg
Róża L już nie istnieje niestety... Ale pomysł dobry.
Pomysł dobry, chętnie bym się przyłączył...
3 Maja na Trakcie Królewskim jest parada historyczna startuje od 12.40 bodajże ze Starego Miasta
tak uwielbiam fabryki ale jestem z pragi i prawie zrobiłem wejście do polleny jeszcze jedna deska =) ale możemy się spotkać podobno przy kolskiej są jakieś ruiny ale możemy też na pradze porobić to proszę o podanie miejsca spotkania może pętla czynszowa 2-3.05 tylko tak w 5 osób minimum czekam na propozycje
Ma ktoś możę fiszkę lub szeroki kącik ??? bo moja najniższa ogniskowa to 18 niestety
Byłem dziś przy Róży i stoi jeszcze ...
http://www.opuszczone.com
super stronka
ktoś chętny??
no i na czym staneło?
byłem na zwiadach pilnuje taki kundelek mały podobało mu się pętko zwyczajnej ;)Można spoko wchodzić
Witam, nazywam się Jarek i zacząłem się bawić fotografią od miesiąca z hakiem [brzmi jak ze spotkania AA :] Jeżeli nie macie nic przeciwko to chętnie się podłącze do tej polleny czy na tym tam stanęło.
to jakby coś wypaliło to ja też chętny !
to może na najbliższą sobotę? ja już z TIX jestem ustawiony:P na testowanie manualnych szkieł zatem można to połączyć?
Powiedzcie gdzie i kiedy, postaram sie wpasc.
Byle nie za wczesnie rano ;-)
My jesteśmy ustawieni po południu, myślę że 16-17 powinna być ok.
TIX, zaproponuj jakieś miejsce, ja się dostosuje (może jakaś praga albo zoo?)
a mo to obojętne w sumie - mieszkam na białołęce wiec praga w sumie jest w miare na ręke :) a moze tak oklepany most gdański odwiedzimy hehehe
modelke tylko trzeba jakąś zamówić 8)
z maxmodels można, tyle że ja tam nie mam zrobionego profilu, zatem raczej nie zorganizuję:(
to może 17 na ul Jagiellońskiej przy rondzie Starzyńskiego? na most niedaleko i do parku i zoo blisko.
a jest gdzie autko ustawic ? jeśli tak to luz :)
na jagiellońskiej nie powinno być chyba problemów? (o ile się nie mylę).
Natomiast co z modelką? jest ktoś w stanie kogoś załatwić do pozowania?
To i ja bym sie zapisal . Mieszkam jeszcze na bródnie wiec mam niedaleko :)
Ok, a co z modelką? Załatwi ktoś jakąś panią do pozowania?
bardzo chętnie tylko w tygodniu może jutro lub w czwartek proszę o listę ;)
Będzie to na razie pollena bez wchodzenia na komin :twisted:
[EDIT]
Ja chętny oczywiście,tylko jak z modelką $$$$ czy pozy za zdjęcia???
I kiedy?? może jutro lub w czwartek??
Przepraszam, ale nie bardzo Twoją wypowiedź rozumiem:( proponowałbym uporządkować to nieco:)
W międzyczasie dogadałem się z dziewczyną z mojej galerii (szczegóły w moim podpisie, ta ze zdjęć 2-5) że przyjedzie ze mną na plener, zatem będzie komu zdjęcia robić. (ukłon dla TIX, zaproponował gifta dla dziewczyny:))
Ograniczeniem jest niestety godzina, gdyż o 20 będę musiał z moją modelką się zawinąć, ale mam nadzieję że 3h wystarczy? Można również przedyskutować godzinę 16, wtedy będzie więcej czasu.
Zatem jeśli ktoś jest chętny to zapraszamy 9.05.2009 godzina 17
Na razie potwierdzone obecności:
1) TIX
2) Garnett
3) odi
jak rozumiem sobota 9.05.2009 godzina 17. Jagielońska przy połączeniu z rondem Starzyńskiego.
mój aparat w kalibracji... jak wróci przed weekendem to je sie piszę.
sorki za takie warunkowe stawienie sie, ale "siła wyższa" - żytnia... tzn. serwis żeby nie było że wódka ;-0
no problem, jeśli przyjdziesz to super, jeśli nie to nie:)
Myślicie że te 3 godziny wystarczą? Bo jak będzie kilka osób, to może być za krótko, choć może się mylę?
Ja wpadne tez towarzysko, na chwile, moze z rodzinka, aktualnie tez nie mam sprzetu.
piszę się.A tamten post to nie zauważyłem tych 3 stron =)
Fotki za pozowanie czy $$$$??
1) TIX
2) Garnett
3) odi
4)kizior
czytaj wyżej :D
dziewczyna pozuje za free, tzn za album z najlepszymi fotkami made by TIX:)
Tak jak pisałem, zdjęcia można zobaczyć w moim wątku, wystarczy kliknąć w podpis (zdjęcia o nr 2-5). Mocno się jej nie pomęczy, bo to moja prywatna dziewczyna, ale zgodziła się pomodelować. Stwierdziła, że może ktoś jej ładne zdjęcia zrobi, uważa że ja nie umiem (grunt to dowartościowanie drugiej połówki:P)
dla ścisłości ... proponuje aby każdy z nas pare fotek do tego albumiku dał :) ciekawe co z tego wyjdzie :)
odi twardy z ciebie gość wystawiasz własną dziewczynę i jeszcze jej zdjęcia pozwalasz robic =)
no przecież jej duszy nie ukradną:P dotykać też jej nie pozwolę, sesji w bieliźnie i bez również nie będzie, zatem problemu nie widzę:P skoro chcę, to ja nie widzę nic przeciwko.
W sumie jak byście chcieli robić w bieliźnie czy bez to ja mogę po negocjować z naszą modelką z warsztatów tyle, że i sam bym wtedy musiał się przyciągnąć :-D
Sergiusz .. dlaczego by nie :) (a tak przy okazji - to i tak musimy na zywo pogadać przy jakiejś okazji)
Trzeba by poznać zdanie innych chętnych,
Zapraszamy ;-)
Jak by co to skontaktowałem się z Dorotą i pozostaje w dyspozycji a reszta zależy już od Was.
no ładnie panowie =) Sergiusz akurat mieszkam na stalowej więc kiedyś można coś opracować ;p
Nie dostałem od wszystkich zadeklarowanych uczestników pleneru potwierdzenia na temat zainteresowania płatną modelką, jak i nie dostałem info od Sergiusza na temat ceny, zatem pozostaje tak jak było tj, spotykamy się przy rondzie o 17 z moją modelką.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
PS Jeśli ktoś sobie życzy to dla ułatwienia kontaktu mogę wysłać na priv swój nr telefonu.
Oby tylko nie lalo. Ostatnie prognozy sie zmieniaja, raz ma padac, raz pochmurno i slonce na zmiane...
należy mieć nadzieję, że nie będzie padało, ewentualnie będziemy robić zdjęcia modelki z parasolką z pod parasolki:P
Sergiusz musi się określić ale weź też swoją modelkę !-)
Ja się określiłem na PW,
na razie tak to wygląda
1) TIX
2) Garnett
3) odi
4)kizior
5)kizior-junior
Proszę pisać ponieważ sergiusz załatwił modelkę i po prostu trzeba wyliczyć ile to ma kosztować...
Zapomniałem trzeba również spytać innych chętnych o zdanie n.t modelki sergiusza
Ja się pogubiłem,
no ja już niestety również:(
Nie ma co kombinować, zostaje tak jak było na początku, przychodzę ja z własną modelką i tyle. Sergiusza zapraszamy bez modelki!