Jako ,że sam często tu zaglądam i podpatruje postanowiłem pokazać coś od siebie:cool:
1
Wersja do druku
Jako ,że sam często tu zaglądam i podpatruje postanowiłem pokazać coś od siebie:cool:
1
Czysto techniczna uwaga - ramka dekoncentruje bo w jasnych punktach zlewa się ze zdjęciem co cholernie psuje odbiór.
Popieram, bez ramki byłoby lepiej ;)
Ja bym dał czarną rameczkę z białą obwódką pomiędzy...
Bardzo dobre zdjecie, bardzo lubie takie b&w. Jednak chcialbym zobaczyć pakiet takich zdjęć. Jedna perełka to za mało
Az taka fatalna ta ramka nie jest, ale można ulepszyć albo wywalić.
No to jeszcze jedno tym razem bez ramki
2
3 portrecik jest świetny
wygląda bardzo naturalnie - świetna robota
Hmmm im dalej, tym lepiej.
Nie zepsuj tego :)
Fajne, fajne.. Ale jak już zdecydowałeś się na k. centralną i kwadrat, to można było zadbać też o lepszą symetrię. Nie mówię, że któreś oko jest bardziej otwarte od drugiego, ale barki są zdecydowanie nierówne. No, chyba, że pod złym kątem oglądam zdjęcie..:p Poza tym podoba mi się.
Pozdrawiam
Aaaa, widziałam ten portret już, widziałam- marcowe Digital Foto Video, dobrze pamiętam ;-D? Podoba mi się, zdecydowanie.
IMHO, zdecydowanie 3 najlepsza, ale ucięłabym bardziej czoło, bo teraz wydaje się baaardzo wysokie;) Kontrast świetny i modelka bardzo naturalna.
fajne foty:)
w swoim stylu
Dzięki za komentarze wrzucam następne i zapraszam do pisania gdzie są błędy i co można poprawić.
4
3 i 5 swietna... 4 to po prostu "pstryk"... takie albumowe...
swietna konwersja do b&w
czekam na wiecej zdjec
Właśnie to 3 już gdzieś widziałem :) 1 i 3 wg mnie zasługują na pochwałę. Co do tej kontrowersyjnej ramki - zostawiłbym ją tylko wyrzucił tą cieńką czarną obwódkę.
pozdrawiam
3 bardzo sympatyczna, świetna konwersja BW ( na 5 zresztą też )
kolejne
6
robione 35L które kupiłem jakiś miesiąc temu i jak na razie nie ściągam z puszki.
Wszystkie w BW mają swój klimat. Bardzo mi się to podoba. Czysto i wyraźnie.
Ostatnie miłe dla oka... bardzo miłe.
No to teraz coś w kolorze z wczorajszego spaceru.
7
canon 70-200/4L
potwierdzam 3 i 5 swietne, reszta niekoniecznie:)
urocze :D
Grstuluję zdjęcia. ot tak po prostu !
Piękne studium oczu dziecka!
Jakby to miała być cała twarz to nosek już wpada w nieostrość (sam się na tym często łapię:-?) Ale co za minka... - gratulacje!:)
cudo:)
słodziak :D swoją drogą wszystkie b/w dominują nad tymi w kolorze tutaj. No, może poza 6
11.taki powstrzymywany uśmiech natomiast reszta bardzo subtelna i miła dla oka
bardzo fajna ta ostatnia seria, dobry przyklad jak ze zdjec o tematyce "do albumu rodzinnego" mozna zrobic wartosciowa fotke, nie tylko dla autora :)
zdjecia 9-12 tez robione 35L?
Dzięki za opinie
BeatX tak 35L + blenda
40D+35L
Zapraszam do komentarzy
Bardzo fajne fotki. Przedewszystkim bardzo podoma mi sie twoja obrobka BW
Chyba nie doczytałeś Pkt. 3. : http://canon-board.info/announcement.php?f=49&a=17
Nr 3 jest po prostu piękne.
Natomiast uchwycić Julkę z taka miną - bezcenne :-)
14 nie widać...
Super szkiełko i świetne zdjęcia;)