Witam
Bede tu wklejal od czasu do czasu zdjecia w temacie jak w temacie :)
Londyn, West End, trzy wybrane:
001
002
003
Wersja do druku
Witam
Bede tu wklejal od czasu do czasu zdjecia w temacie jak w temacie :)
Londyn, West End, trzy wybrane:
001
002
003
001 jest miazga dla mnie :) gratuluje.
Jedyne co bym zrobil ja, to obnizyl sie do wysokosci pasa tej kobiety,
co by perpsektywa byla ladniejsza... mialaby dluzsze nogi...
pozostale dwa, do mnie nie trafiaja.
Dzieki za opinie i uwagi.
Skorzystam.
i jeszcze dodam, ze malo ktora kobieta potrafi tak chodzic (noga przed noga) i malo kto potrafi to ustrzelic... zatem bije brawo...
nie wiem kim jest tajemnicza Pani, ale chod ma zawodowy...
malo sie takich spotyka w PL... tylko na wybiegach w sumie... i sporadycznie na ulicach
samotna? :D
pozdrowic :) i przekazac, ze chetnie bym zobaczyl jak chodzi, przez moj słoik :D
jedynka kapitalna :)
W sumie już zostało powiedziane ale ja też muszę :)
Piękne te prace z jedynką na czele.
ABJ, Nie jest samotna :)
Pozdrowie i przekaze, dzieki.
Ale Ci winietuje optyka :mrgreen: ;-) .
W nr.2 - w tle pasowała by mi bardziej starówka. Pomysł OK.
Nr.3 - widoczne deczko więcej kierownicy i wykadrować do pionu (bez tej dużej czarnej powierzchni).
I jedyneczka :) - milusia ;-) . Całość profi.
Gratki :)
Piękne. Zwłaszcza nr 1.
Gratuluję po dwakroć.
Fajnie ze sie podoba, moze cos jeszcze z tej sesji wkleje wieczorem.
BuRton - kierownicy juz nie odzyskam, ale z tym pionem moze faktycznie bedzie ciekawiej, sprawdze.
fantastyczna jedynka. podobnie jak ABJ sprobowalbym z nizsza perspektywa. tak czy inaczej - swietny secik!
1-ka wymiata pozytywnie :)
Fotka 1. jak juz wiele razy zostalo powiedziane, wypasik.
Urlopujesz w Londynie czy tam mieszkasz??
Schuvi, powiedzialbym raczej - przebywam, zdobywam doswiadczenie :)
1 - naprawdę aż miło popatrzeć :)
faktycznie 1 super!
seks w wielkim miescie hehe ;)
bardzo kobieco wyszla ta modelka na jedynce.
wg mnie za dużo tego czarnego na trojce, a szkoda, bo fajne
1- rzeczywiście najlepsza - choć 3 fajny pomysł, tylko kadr dałbym nieco ciaśniejszy... Co do 1- to to zdjęcie byłoby naprawdę dobre gdyby aparat był znacznie niżej, nawet poniżej pasa, obiektyw byłby szerszy, modelka byłaby bliżej, i nie byłoby winiety... Szkoda bo ujęcie mogłoby być naprawdę świetne
Pozdrawiam
te zdjecia robione 50/1.4 czy 50L ?
1 bardzo udana
gratulacje
Zdecydowanie 001 wygrywa. Doskonałe
Próbowałeś już zdj. nr.3 wykadrować do pionu - kwadratu ?
Udany debiut jak na 50/1,4 :) .
Pozdrawiam
no pierwsze jak dla mnie- bardzo udana fota, jak ktoś już pisał wcześniej- kobieco. :))
to bylo pewno na Carnaby Street:) Widze modowskie emblematy no i skutery :)Bardzo ladne zdjecia.
banan82 - to chyba nie Carnaby, ale pewnosci nie mam, sprawdze nastepnym razem.
doloze kolejne, Soho:
1 - boskie
pierwsze i ostatnie (czwarte) - super
Jedynka świetna (reszta nie gorsza, choć w 002 wyretuszowałbym kłódkę z przedniego koła skutera - trochę psuje harmonię, klimat). Temat 'portret kobiety' świetnie pasuje do Twojego setu. Bardzo ładnie uchwycona kobiecość, pani także piękna. Bardzo rzadko pojawiają się tu wątki w których aż miło się patrzy na publikowane prace, zadając sobie pytanie - 'kiedy pojawi się więcej fotografii w tym wątku?' - z tego powodu wątek oceniam na maksymalną ilość gwiazdek.
Zapomnialem znowu o numeracji.
Przepraszam za zamieszanie.
Wklejam wiec ponownie tylko dlatego ze nie moge edytowac juz posta.
004
Ładne ale moim zdaniem trochę zbyt szeroki kadr. I niepotrzebnie ta tablica robi chaos.
Swietna ta mala czarna.. Pasuje do dziewczyny!
Kolejne w temacie:
005
006
007
piątka ładna, wyrazista, kontrastowa, szóstka i siódemka na nie bo:
papierosy na obydwu,
szóstka - oczy "podbite" - pierwsze skojarzenie - pali to tak "mrocznie" wygląda,
na siódemce całość wygląda bardzo niekorzystnie - nonszalancka pozycja ciała, mimika, fajka i szpilki kojarzą mi się z ... jakby to powiedzieć żeby nikogo nie obrazić.. kobietą publiczną.. sorry ale tak to odbieram.. a i jeszcze centralny kadr tu nie pasuje
sexy gdyby nie ten papieros a szpilki miód, cud i malina ;P
W sumie każdy ma prawo do zdania na temat Twoich fotek ale nie wiem o co artursowi chodzi.. chociaż takim erotycznym podtekstem nieźle zawiewa..
5 to już chyba gdzieś widziałam;)
nie mówię że powinieneś inaczej.. kwestia gustu, mnie się takie przedstawienie postaci nie podoba z powodów opisanych powyżej, ale ok, masz rację.. i ja też mam - z racją jest jak z d... - każdy ma swoją :mrgreen:
o ile pierwsza seria jest całościowo "sympatyczna", ładna czy jakoś tak (w sumie nie wiem jak to opisać) - taka delikatnie kobieca tak te ostatnie idą w innym kierunku.. ale to rzecz gustu - mnie się nie podoba.. i tyle..
może, ale to podtekst o jak dla mnie negatywnym zabarwieniu,
Pozdrawiam
P.S. Dawaj następne ;)
Mnie podoba się całość. Dwie kobiety. Dwa różne temperamenty i charaktery (chociaż pierwsza to aktorka - może tylko tak udanie "gra" swoja rolę ;) ).
zdjęcie nr. 5 rewelacyjne pięknie podkreślona uroda modelki
6 bardzo naturalne nawet z tym papierosem intryguje i zaciekawia.
dla mnie 2 i 4 jest świetna, 1 też ok ale pozostałe (2 i 4) jak dla mnie bardziej wciągające :)
pozdro