Prezentacja zdjec z dzwiekiem
Witam Wszystkich
Jest to moj pierwszy post wiec chcial bym sie odrazu przywitac !!
nie jestem urzytkownikiem Canona ale planuje byc .....
przechodze do rzeczy
chcial bym zrobic prezentacje zdjec wraz z dzwiekiem ..czy znacie jakies program do tego ? dobrze by bylo jak by plik byl z rozszerzeniem *.avi albo *mpg
chodzi o to ze jak wysle prezentacje znajmomym zeby nie mieli problemu z odworzeniem tazke flash czy powerpoint odpada..jakies typowe rozszerzenie
z gory dziekuje za wszelkie rady
pozdrawiam
Re: Prezentacja zdjec z dzwiekiem
Cytat:
Zamieszczone przez Klosiu
Witam Wszystkich
Jest to moj pierwszy post wiec chcial bym sie odrazu przywitac !!
nie jestem urzytkownikiem Canona ale planuje byc .....
przechodze do rzeczy
chcial bym zrobic prezentacje zdjec wraz z dzwiekiem ..czy znacie jakies program do tego ? dobrze by bylo jak by plik byl z rozszerzeniem *.avi albo *mpg
chodzi o to ze jak wysle prezentacje znajmomym zeby nie mieli problemu z odworzeniem tazke flash czy powerpoint odpada..jakies typowe rozszerzenie
z gory dziekuje za wszelkie rady
pozdrawiam
a może jednak PowerPoint tylko zapisany nie jako prezentacja a pokaz programu?
chodzi na każdym kompie niezależnie czy na się PP czy nie...
Przygotowanie fotek do prezentacji DVD - Adobe Premiere 1.5
Chcę zrobić prezentację sporej ilości fotek na dvd z podkładem muzycznym. Fotka ma być wyświetlana 8 sekund i przechodzić w następną efektem (ściemnienie do czarnego i rozjaśnienie do kolejnej foty) i efekt trwa 2 sekundy. Przy ściąganiu fotek na ścieżkę automatycznie mają wpisany czas 8 sekund więc tu jest ok, efekt przy ściąganiu też czas ma dobry. ALE...
Czy mając np 200 fotek na ścieżce, można jakoś hurtowo wsadzić pomiędzy każdą fotkę ten sam efekt? Chodzi o to żeby nie dodawać efektu ręcznie pomiędzy każde zdjęcie bo to zajmuje sporo czasu i pracy tylko żeby pomiędzy każdy clip/fotkę efekt wsadził się automatycznie. Będę wdzięczny za podpowiedź :)
Pozdrawiam