Prosze o komenty
Wersja do druku
Prosze o komenty
Ta dłoń mi tu nie pasuje. Może gdyby poprawiała lub zapalała znicz to tak.
kazdy widzi co chce...mi to bardzo pasuje :)
może sie nie znam ale wg mnie-wszystko naprawde jest w tym zdjęciu genialne
dzieki dla mnie nie jest genialne ale podoba mi sie :)
ale o co chodzi? przecież to jakiś koszmarek jest. Co autor miał na mysli??
mial to zebys sam pomyslal
marcinv6 ja myślałem nad tym zdjęciem. Jedyne co przychodziło mi na myśl: ogrzewałeś sobie zmarzniętą dłoń nad zniczami. Może Ty masz jakąś wizję w tym zdjęciu, ale nie widać jej na nim
niektorzy widza inni nie :)
Eeeee, to chyba jakaś prowokacja jest, coś mi tu nie pasują tłumaczenia Autora. Napisz proszę coś o tym zdjęciu. O czymś, czego ja nie widzę.
gniot :roll:
Czy Ty wrzuciłeś tutaj te fotki z wizją odebrania pochwalnych peanów ?
Jak już zapewne widzisz pochwał nie będzie, więc nie wiem dlaczego bronisz swoich pstryków jak niepodległości.
nie wrzucilem...bo mi sie nudzilo w pracy :)
a lepszych tu nie mam :(
To może pograj w tetrisa, albo coś. Pokazujesz marne zdjęcia, przy okazji robiąc bałagan, prosisz o komentarze, po czym ciskasz się jak je dostajesz tylko dla tego że Ci się nudzi?
Żeby nie robić OT, komentarz do zdjęcia. Mam koncepcję o czym należy pamiętać: że jak kupujesz znicze i tak ci je ktoś podprowadzi.
kwestia gustu :) mi tez sie podoboba ale nie genialne
Kwestia gustu to dobra wymówka. Choćbyś nie wiem jak słabe rzeczy pokazywał zawsze możesz tak napisać.
Marcin, po co pokazujesz tu zdjęcia? Podaj powód. Większość ludzi, którzy tu pokazują swoje prace oczekuje krytyki, aby móc poprawić swoją technikę. Ty najwyraźniej nie oczekujesz tego - po każdym komentarzu piszesz, że Ci się tak podoba. Sorry, ale na pochlebne komentarze do tych konkretnych prac to możesz liczyć na np. naszej klasie lub innej fotce, ale nie tu.
Na CB jest masa świadomych fotografów, którzy mogą Ci pomóc, ale Ty musisz chcieć tej pomocy.
:roll: ale o co chodzi :roll:
uzyskalem przeciez krytyke :) dzieki
Ale o so, kurde chodzi... Chyba muszę się napić więcej to się mnie rozjaśni:twisted:
No masochista :D Daje gnioty, zebysmy go zgnoili, bo on tak lubi..:D No tak mozna wywnioskowac :D
A co to znaczy uzyskać krytykę ?
Jak dla mnie marna prowokacja. (Taka jak kiedyś moja :P)
Aha... To jednak się napiję ;)
to ja tez :) fajnie sie czyta te posty :D