1.
http://img232.imageshack.us/img232/7670/53239800mf6.jpg
2.
http://img235.imageshack.us/img235/2870/99293148rx2.jpg
Prosze o komentarze
Wersja do druku
drugi fajny!
drugi jeleń bardzo ładny; fotki chyba były robione w lecie?
Wlasciwie nie latem lecz wczesna jesienia.
2 swietna
#2 bardzo przyjemne
A takie pytanie techniczne. Zdjęcia robione 70-200? Jeśli tak to gratuluję zdolności podchodzenia lub czatowni :)
a mi sie tak wydaje ze fotki robione w parku i zadna czatownia nie jest potrzebna :) a przy takich mozliwosciach jakie tam sa , to zdjecia mozna lepsze zrobic :) czekam na kolejne zdjecia :)
tego wlasnie sie spodziewalem !!Nie oceniamy tu sposobu wykonania, tylko samo zdjecie !! Tak zostalo one wykonane w Richmond Park w pd Londynie, gdzie owe byki zyja na wolnosci !! Panie fotosc prosze tam pojechac i pokazac mi jak mozna zrobic lepiej !!!
Nie obrazam sie ale liczylem na opinie, rade co zrobilem dobrze a co zle. miejsce wykonania chyba nie jest wazne. Do pana fotosc mam wielki szacunek, widzialem jego prace. Ciezko jest zrobic takie zdjecia bardzo plochliwych ptaszkow przy ogniskowej 280mm. Sam mam problemy przy 400 !!
mozna zrobic lepiej , zawsze trzeba tak myslec i do tego dazyc :), ale i tez nie trzeba ukrywac gdzie sie zdjecia robi :) a w temacie zwierzeta , przyroda bierze sie pod uwage jak te zdjecie zostalo zrobione :)z reszta to widac po zdjeciu jak zostalo zrobione , czy byla organizacja czy tez byl to zwykly spacerowy pstryk :)
ok dziekuje
Wyglądają jak wypchane. No prawie bo wypchany to się sam z siebie tyłkiem do zdjęcia nie odwróci. Ale kolory ładne. I las jak żywy. Szkoda, że w parku.
tylko sie nie pbrazaj i umieszczaj dalej fotki , gdzie zdjecia zostaly zrobione juz sobie wyjasnilismy :)smialo zachecam do poblikowania fotek , bo mimo tego fajnie jest popatrzec na te okazy :) co do wypchanych , to to juz jest inna bajka :) tak ze tez tego nie bierz do serca . potem zrozumiesz znaczenie tegoo slowa :)
A ja chciałem zobaczyć jelenie które wzbudziły tak gorącą dyskusję... i zdjęcia mi się nie otwierają, czy tylko u mnie?