Tematem zdjęć: Portret glamour - beauty etc.
Techniki dozwolone: wszystkie
Termin: 17.12.2008
No to co chłopaki walczymy?
Wersja do druku
Tematem zdjęć: Portret glamour - beauty etc.
Techniki dozwolone: wszystkie
Termin: 17.12.2008
No to co chłopaki walczymy?
Szabelki w dłoń i walczymy :P
:) coraz ciekawsze ustawki się dzieją :)
Do 17 na pewno nie zdążę. 23 lub nawet 30 jeżeli już.
Dobra mi jest obojętnie ważne, żeby każdy pokazał najwyższą klasę i wykorzystał wszystkie swoje umiejętności...
Nawet umiejętność rzucania nożami? (takową posiadam :P).
Dzięki za przesunięcie terminu!
czerwona łuna roznosi się na niebie w okolicy Bydgoszczy :D
szkoda że przesunęliście termin bo się normalnie doczekać nie mogę :D
Ja posiadm genialną umiejętnośc rzucania mięsem. Jeśli Tylko Twoje umiejetności Micles zaoowocują jakością - to rzucaj nożami :P
Nowa data terminu: 27.12.2008 do północy.
ohoho ciekawie :D
13 dni Ci nie wystarczy??!! Micles Nie rób jajec ;> Działaj masz dokładnie 13 dni.
Czas start! Ja moja prace mam prawie skończoną, poczekam cierpliwie ;)
Micles, nie marudź! Działaj. Zawsze taki do przodu a dziś nie bardzo, a tak się prosiłeś jakiegoś battle'a ze mną ;)
Nie ukrywajmy że mam najmniejsze doświadczenie w tej dziedzinie. Jak proponowałem battle'a z Koncertu na Mikołaja, to odmówiłeś od razu. Ja przynajmniej podejmuję wyzwanie, a że patrzę obiektywnie na sprawę i zakładam, że do tamtej soboty mogę się nie wyrobić z organizacją to już nie moja wina :P
EDIT : a czemu nie okrągłe 2 tygodnie? :P
Micles, o jeden dzien bedziesz sie teraz klucil, prosze cie :P
To nie tak hop, pozostali dwaj panowie mają pewnie dużo znajomych w tego typu fotografii, a ja muszę polegać na jednym z każdego typu (wizażystka, studio)
Oj ciekawie sie robi ciekawie. Trzymam kciuki Panowie i czekam na foty.
P.S
Ja widze ,ze nawet z battla mozna niezlego OT zrobic :-D
Micles portrecik podchadzący pod glam możesz wykonać przy pomocy jednej lampki która masz i parasolki. Ja tak robię ;)
Do dzieła. Muzeum Fotografi - tam masz softy. I pozwalają kazdemu studentowi skorzystać.
Jeszcze nie studiuję :P
Lampkę mam a i owszem, i softa też. Coś wykombinuję. Już niech wam będzie z tą sobotą, najwyżej nie zdążę :P
Micles rzuca nozami..
Venomer rzuca miesem...
Micles.. Traf nozem w lecace mieso rzucone przez Venomera..!!! A Kamil Wolski niech zrobi temu dobrą fotke.. To by był battle :D
Nie zgadzam się, Venomer ma za proste zadanie, nie ma żadnych ograniczeń, może rzucić gdzie i kiedy chce! Ja muszę trafić w mięcho, a Kamil musi trafić w decydujący moment...
(Nie ma to jak dobry OT)
Myslisz, że rzucanie cięzkim miechem to drobnostka? ;P To Kamil ma najfajniejsze i najbardziej Twórcze zadanie ;/
Micles ty moglbys dac sobie spokoj z usprawiedliwianiem swoich zdjec ,jeszcze przed ich zrobieniem i pokazaniem.
A ja to za niski poziom ,zeby mnie wciagnac ? ;-)
All jedziesz...! Jeśli koś chce dołączyć zapraszamy ;) Zrobimy napierdzielanie w stylu barowym. Kazdy na kazdego, krzesełka w powietrzu, kufle i butelki w powietrzu i po ryjach :P
Zróbmy tutaj zadymę w stylu beauty i glamour :D
Skonczy sie na tym, ze bedziecie podrzucac aparatami i wlaczac migawke za pomoca pilotow na podczerwien albo po kabelku :P
Polecam wygooglować "Camera Tossing" - przepiękne obrazki im wychodzą :D
Hah będzie ciekawie
Przepraszam najmocniej. Jak widac w moim watku brnę do przodu. To Micles jak zwykle Zamula. Kamil chyba wziąl sobie do serca tego battla ;)
Zamilkł... :(
Hehe dziś ciężki dzień, dużo zajęć więc wybaczcie ;) A Battle jak najbardziej. Jutro planuje małą sesyjkę, może przy okazji coś na battle'a zrobię bo będę w studio i myślę że osobistość odpowiednia by była ;)
Ja też działam, ale na razie biernie. W niedzielę pierwsze zmagania z tematem.
Bym się podpiął ale takie glam/beauty mam zaplanowane dopiero na styczeń a w grudniu to sobie wyjeżdżam na święta i urlop od różnych hobby :) . Powodzenia ! (i tak wiem kto wygra :p )
Ja też wiem :P
Ja znam nawet cały ranking. Ale się nie przejmuję, zabawa to zabawa, odgryzę się moim tematem w battle'u rewanżowym :D
To już widzę każdy z nas ma przygotowany battle rewanżowy :] Za godzinę do studia na pierwsze próby :P
Czyli co, już zaczynam budować riga? :D
Możesz :P
Szkoda tylko że betkę wrzuciłem na CB, bo tak to jak teraz zrobię ją jeszcze raz, na battle'a, to będzie wiadomo że to moje :P
Drugie "szkoda" jest takie, że nie mam tych przyssawek do przenoszenia szyb i będę musiał kupić ostatecznie, bo innych rozwiązań które gwarantowałyby uniwersalność względem każdej marki samochodu to nie widzę.
To ja życze powodzenia w zbieraniu aparatu z gleby jak zastosujesz te przyssawki :lol:
hej hej ;) Jeszcze na dobre nie zaczęlismy sie bawić a już planujecie rewanż? ;>
Chyba po tym konkursie opuszczam kraj ;P
Niee, jeszcze plener wspólny :lol: w wiadomym celu :P
aaa :D Zapomniałbym. Najpierw plener potem emigracja :D Ale wtedy to juz tylko do Meksyku...
Na syberie uciekniemy i zakopiemy się pod śniegiem :P Ale nie bierzesz dziewczyny bo bedzie marudziła że zimno :P
6 day left ;)
Panowie Panowie i jak tam postępy?
U mnie słabo. Mam nadzieję że zdążę zrobić coś lepszego niż mam teraz...
Za 2h idę focić.
Ja tez mam , jeszcze tylko obrobka. Dla mnie mozemy skrocic termin do 24.12 ;-)