pare fotek z Wysp Kanaryjskich
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wersja do druku
pare fotek z Wysp Kanaryjskich
Bardzo przyjemne
numeruj zdjecia!
moi faworyci: 1, 3, 4
ok.zaczynam tu to sie motam.....
...się człowiek rozmarzył...
Ładne. Bardzo nostalgiczne:-D
eeee, spodziewalem sie zobaczyc zniszczone twarze kontrolerow komunikacji miejskiej, a tu takie fajne widoczki :P
Bardzo ładne. Gran Canaria?
Bardzo fajne ze szczególnym wskazaniem na jedynkę. Spokojnie mogłyby się znaleźć w katalogu jakiegoś biura podróży. Dobra robota.
Przecudowne plenery, pozostaje tylko pozazdrościć. Jakimi szkłami zrobione fotki?
Fotka nr 4 dla mnie wypasik!, oczywiście wszystkie są super!
bardzo miłe ze wskazaniem na 1 i 4
pozdrawiam
1 - piękne jest
jakimi szkiełkami robione?
Przydaloby sie numerowac zdjecia;) #4 pozamiatalo:p
1 i 4 świetne! Piękne zdjęcia.
4 najlepsze.
Zacne :)
Fotka 1-2-4 Sigma 15-30 i 3-5 Tamron 28-75
1-4 Lanzarote 2-Furteventura 3-LaPalma i 5-Gran Canaria dzieki ze ktos chcial to zobaczyc i pozdrawiam....
Wszytkie 4 bardzo fajne. Czekam na kolejne.
ajajaj świetne widoczki.. az chce się tam być
Kanary kolejne.....
5
6
7
No i kolejne ... jak dla mnie super. Możesz powiedzieć gdzie dokładnie były robione?
5-Lanzarote 6-Gran Canaria 7-LaPalma
pozdrawiam...
W PS-e poprawilem w poziomy(Levels) troche barwy dodalem + nasycenie i oczywiscie wyostrzanie i sporadycznie odszumianie i to wszystko......
khem, numerki Ci sie sypnely ;) pierwszych bylo piec, a drugi set zaczyna sie od 5-tki rowniez ;) wiec z numerowanych 6, 7, 5 - w kolejnosci podobania mi sie :) przy czym w 5 cos mi nie pasuje, ale nie wiem co ;)
1 - Efektowne, ale kamulec przytłacza ciężarem cały kadr. Byłoby lepiej, gdybyś odszedł nieco do tyłu i pokazał troszkę więcej nieba, bo ładne było i dałoby kadrowi więcej oddechu.
2 - Ładne światło i rysunek fal, ale przydałby się motyw na plaży.
3 - Zgrzyt w tym subtelnym zestawie, zupełnie mi się nie podoba z paragrafu banalność.
4 - Ciekawe miejsce, ale cięcie prawej strony kadru kładzie kompozycję niestety. Szkoda że nie postarałeś się pokombinować, ale ta plaża wbrew pozorom wcale nie była łatwym tematem dla szerokiego kąta - trudno zrównoważyć wysokie wzniesienia po prawej z morzem po lewej..
5 - Podoba mi się - niby nic, zwykłe zielone górki, trochę mgiełki i ścieżek, a... ładne!
5a - Nie podoba mi się, za duży kotrast, a biel chmur nieładnie pokazana.
6 - Fajne, ale koniecznie zdejmij saturację z niebieskości!
7 - Podoba mi się, przeostrzyłeś - na linii wierzchołków widać brzydką białą obwódkę.
Kanary dalej.........
GranCanaria w dali sasiednia wyspa Teneryfa i wylaniajacy sie szczyt Pico de Teide (3718m.n.p.m)
8.
Fuerteventuta czyli ladujemy na Marsie:-D
9.
Fuerteventura
10.
jeszcze pluca palacza czyli Gr.Canaria.
11.
i cos dla milosnikow zdrowego ciala :mrgreen:
12.
Mars jest swietny:) Na #11 nie leza mi te 2 czarne plamy na niebie, zrob cos z nimi;)
8 - wow :o