witam,
no przywitam sie przede wszystkim,
heloł :)
oczywiscie zachęcam do komentowania i zostawiania uwag :)
Wersja do druku
witam,
no przywitam sie przede wszystkim,
heloł :)
oczywiscie zachęcam do komentowania i zostawiania uwag :)
sory ale skejt ginie w tym obrazku :(
Siemka
także fotografuje extreme itp.
ta fotka top nic specjalnego... za słabo widać tak jak powiedziała "paenka" ginie w tej focie.. wiecej swiatla z jego strony...
ale ucz sie ucz :)
Polecam galerię (tu na forum) Adama Chrabąszcza, świetne zdjęcia z tych klimatów, z samego patrzenia możesz się sporo nauczyć. Na razie, niestety, cienizna...
a jakieś konkretne uwagi ? :)
popatrz na zdjecia yelenia -http://yelen.ownlog.com/ do tego http://ogien.ownlog.com/ i odzwiedz bloga Army'ego, patrz i analizuj
szot z ostatniego weekendu uwagi mile widziane :)
Fajny kadr. Tylko wydaje mi sie, ze troche za daleko ten czlowiek na desce.
No i fajny pomysl na wkomponowanie swojego podpisu;)
W stosunku do poprzedniego kolosalna poprawa. Tylko tak jak DonBolano uważam, że człowiek trochę za daleko. Ale jest OK
skok jakościowy, jakby inna osoba robiła ;) Bardzo podoba mi się dynamika tego zdjęcia.
a juz myslalem ze przepadles...
ogromna poprawa :)
tez uważam , że jak byś podszedł bliżej , bardziej zaryzykował to zdjęcie było by dużo ciekawsze..
Co do wykonania to ogolnie dobrze, naświetlenie siedzi, lekka nieostrość ale to pewnie winna sprzętu..
super zdjęcie. świetne światło. lubię jak widać lampy w kadrze ;) jakim szkłem robione?
o kurcze, a ja tej lampy nie zauwazylam na początku.. zdjecie super, super świetne :D
a zes to pieknie wysteplowal :P
heehe dobre kuzi :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
jako ze zadna streetowa sesja jak na złosc nie chce sie ułozyc to moze pokaze cos z innej beczki.
wykonane na reali 100
a to syfra, plaza w brighton
to z plaży, z lewej, jest świetne !
to z bk fajne. a z ostatnich 4rech, to ostatnie dwa spoko. a portrety, to pierwszy ma uciete wszystko z kazdej strony, a drugi raczej nic ciekawego nie wnosi no i zielen bez blekitu za milion dolcow srednio wyglada ;)
a co do pierwszej foty, to masz zle ustawione lampy.
te z lewej na sam dol bym przesunal, a ta z prawej na sama gore, zeby swiecila prawie od tylu raidera i na ridera tylko, nie na porecz.
Z plaży oba mi się podobają - ze wskazaniem na lewe (zacznij numerować zdjęcia - wszystkim będzie łatwiej)
bardzo mile w odbiorze zdjecia, tylko z tematyka dzialu juz nie bardzo maja cokolwiek wspolnego ;)
Statyw, jakies Remote Control i do dziela :D
no to neeext, troche poszalałem z obróbką :) wypowiadajcie sie
zaczynam numerowac:
1.
Koles ginie.. Dopiero po chwili go widac. Chociaz w sumie klimat ma..
powiedzmy ze chciałem, aby oglądający "odkrywał" to zdjęcie z czasem...
za szeroko moim zdaniem kadr powinien się kończyć na końcu grafa... bez śniegu na dole i nieba na górze... ale to tylko moja opinia
next:
2.
3.
4.
oczywiscie opinie mile widziane :)
dwojka spoko
A moze by tak ciasniej wykadrowac, zeby nie bylo duzo niepotrzebnego tla.
znaczy dwojka z ostatniej serii, czyli trojka.
Szkoda, że na 2, 3 i 4 wszyscy dotykają ściany. Może jakieś w locie... i już było by inaczej. 3 mi się podoba, 1 ma klimat.
ej stary dlaczego sport ktory pokazujes na fotach wyglada jak gowno?
fota ostatnia - numer 4
brudny snieg
kiepska miejscowka
ziomek w ciapki srapki
dziwny ryjek
sredniociekawa czasowka
schowales reke
szumy w glebokim planie
brak swiatla
zle szkielko i czas do tego co mozna wyciagnac
obroc sobie o 90deg w prawo
ubierz kolesia ciemne/czerwoen spodnie niebiska kurtka gogle zero kaptura
podbij swiatlem plan na niebiesko snieg docisnij
wlez pod niego i niech tylek skieruje w niebo
zmien kont najazdu to sobie zrobis miejsce od razu
pzdr i pocwicz:)
dzieki za uwagi przydadzą sie na pewno, a swoją drogą czemu tak z ukrycia ? stworzyc hejterski profil i anonimowo jechac szyderąkazdy potrafi. Show your skills son...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dorzucam nr 5
Jak dla mnie powinno być zrobione we wcześniejszej fazie ślizgu po poręczy - trochę ginie mi łepetynka w tle...
fighter16 widac, ze malo wiesz o tym sporcie, takie rzeczy jak kolorowe ciuchy, kaptury itp to jest standard. Taki jak to nazwales brudny snieg to sa polskie realia czyli nic sie z tym nie da zrobic, co do kadru to wlasnie jest bdb, w tym sporcie liczy sie to zeby jak najwiecej pokazac a nie przyzoomowac na goscia i pokazac piekna GO, a co do 'oderwanego' ridera od sciany to tak jak napisal autor - to jest trik i o to w tym chodzi. Foty dla mnie dobre, zwlaszcza nr 2. Ostatnie tez spoko.
no tak. tylko ze chodzi o pokazanie konkretnego triku (tutaj 5-0) w mozliwie dalekim obszarze rury i w najlepszym momencie. dzieki temu widz ma swiadomosc tego, ze trik zostal odjechany przez cala rure. poza tym tutaj masz ridera w mocnym punkcie dodatkowo.
no ale zawsze mozna inaczej do tematu podejsc. moment dobry, ja bym osobiscie 5-0 lapal od dolu, zeby rider byl twarza do aparatu.
update :)
6.
7.
8.
6 i 7 to Polish freeskiing Open, pogoda ssała, mleko i totalnie bezcieniowo było.
mam nadzieje ze sie spodobają a uwagi wręcz pożądane :)
7 bardzo fajne połączenie motoryzacji i sportu - bardzo podoba mi się kadr.
zadnych uwag ? :)
jakich obiektywow uzywasz?
Zgrabne zdjecia, pomarudzic mozna chyba na ostrosc (np na 6. drzewa w tle sa zbyt ostre w stosunku do chociazby skoczka)
9.
prosze o opinie :)