Szukam kogos z kim moglbym polatac po warszawie i porobic fotki. Najlepiej w wieku mniej wiecej 21 lat. Pozdrawiam
Wersja do druku
Szukam kogos z kim moglbym polatac po warszawie i porobic fotki. Najlepiej w wieku mniej wiecej 21 lat. Pozdrawiam
a co 38 to za dużo czy chcesz tak szybko latać, że zadyszki dostanę :-D
Hehe, ja już mam dwie takie noce za sobą ;) ale jak było cieplej, miło wspominam, chętnie mogę powtórzyć i też się zastanawiam czemu wiek ma takie znaczenie :D
Na nocny wypad w grupie to i ja bardzo chętnie i widzę, że przeważa wiek średni :)
Ja też byłbym chętny na jakiś nocny plenerek, jeżeli oczywiście frakcja młodzieżowa nie będzie miała nic na przeciwko.
Jeśli amatorów początkujących będziecie po postrzale z obiektywu ciągnąć na noszach za sobą to i ja się piszę:)
Może spróbuj z grupą Warszawskie Spacery Fotograficzne. Pisali o nich niedawno w warszawskiej Gazecie Wyborczej.
Hmm widzę, że sporo chętnych, czyżby udało nam się zrobić nocny wypad z większą grupą Canon-Board ? :D Mogłoby być ciekawie
Kolega mi o nich wspominał ale ... nie mamz nimi wogóle kontaktu, nie znam ludzi - jakoś tak obco pewnie bym się tam czuł. Natomiast CB czytam juz od ładnych paru chwil. Coś nawet udało mi się pozamieszczać i były mieszane uczucia zduużym plusem (moje odczucie). Zatem jeśli udało by się zorganizowac tutaj jakiś wyskok na plenerek nocny ... było by miło i zdecydowanie bardziej komfortowo :)
Kurka wodna.
Ja akurat mam kontuzję nogi, a z chęcią bym się wybrał.
Może jakąś lektykę wynajmę :D
jak coś, to też się piszę... :)
kontakt najlepiej na maila: jterski@o2.pl
No i co? Nici z plenerka?
Jakie nici jakie nici, foty a nie nici, nikt nie będzie tu nic szył... ;)
Sprawa przycichła bo jakoś tak mało chętnych na wdrożenie...
Może w długi weekend? Mniejsza szansa aby ktoś akurat pracował, miał szkołę, łatwiej dobrać termin.
Chętnie się przyłączę, dzień w dzień łażę po Wawie sam na sam z aparatem, to może teraz czas na większe towarzystwo:)
I ja, i ja też bardzo chętnie tylko jakiś konkretny termin podajcie.
Konkretny termin to taki który będzie pasował większej grupie osób ;)
moze nocka z 8 na 9 listopada, wschody slonca daja takie piekne cieple swiatlo.
Jak dla mnie nie ma problemu. Tyle że kiedyś czekałem na wschód słońca do 14 i stwierdziłem, że jednak pora spać ;)
9 XI 2008 wschod bedzie ok 6:44 wiec jak nie wzejdzie do 7 to juz nie wzejdzie wogole :D
Dziś między 6:30 a 7:00 wschodu nie było i słońca nadal nie ma, więc wątpię aby w sobotę/niedzielę był :( Jednakże mimo wszystko możemy spróbować.
Miejsce? Godzina? Chętni?
na weekend pogoda planuje nam pelne zachmurzenie, wiec chyba nie ma co sie zrywac na 6 rano. moze w piatek lub sobote wieczorem jakis plener z serii miasto wieczorowa pora?
Moim zdaniem to 4-5 osób to max, przy większej grupie ciasno się robi.
Np most Gdański - wyobrażacie sobie 20-30 osób które próbują zrobić zdjęcie ?
Ja latam po mieście z kumplem i czasami czekam lub on czeka aż się miejsce zwolni :)
przykład:
Nie myślę żeby nas się aż 20 osób zebrało...
dobra panowie/panie czas skonczyc bicie piany. kiedy, gdzie i o ktorej?
Jak trzeba ustalić konkrety to nie ma chętnych :D
mi odpowiada piatek od 19, sobote mam wolna wiec tu pelna dowolnosc
Gdzie?
Piątek, tzn nie dziś, tylko za tydzień? Jeśli tak, to mi pasuje, choć 19 to ciut za wcześnie, luda się wszędzie dużo szlaja
Na dziś to trochę późno już. Za tydzień i ja w to wchodzę. Moim zdaniem, ludzie nie zawsze są złem w kadrze. A Warszawa jest miejscem, gdzie i o 23 będzie ich sporo.
Wiem, dlatego zwykle focę między 4 a 5 rano... Ale ludzi istotnie, też cyknąć można, jak przyjdzie co do czego:)
4 a 5 rano, masz zdrowie chłopie :D
szczur88 tak dzis :-)
Ja bym głosował za sobotą (jutro), i najlepiej tak po 21, ludzi mniej, ale jeszcze jest szansa złapać kogoś w kadr, ale jak będzie dziś to też sie nie obrażę, tyle że na 19 nie dam rady.
akurat ten most na zdjęciu to Świętokrzyski, a nie nie Gdański ;]
slomiany zapal widze u wszystkich, ja lece porobic zdjecia. :P
Akurat to jest Siekierkowski, a nie Świętokrzyski!
1. barierka zewnętrzna, 2. konstrukcja pylonu (słupa), 3. drogowskaz nad jezdnią, 4. troszkę inne mocowanie pylonu do mostu, 5. brak czerwonej (wyznaczonej) ścieżki rowerowej
zdjęcie zrobione od strony praskiej w kierunku mokotowa/ursynowa, z północnego chodnika, mniej więcej z nad wału przeciwpowodziowego, tam się kończy prawy pas dla wjeżdżających z Wału Miedzeszyńskiego :D
Jak się mylę to niech mnie autor zdjęcia poprawi ;)
Ja dziś nie znalazłem czasu, ale jutro (sobota) wieczorem chętnie.
Może zróbmy szybką listę jak by ktoś jeszcze miał ochotę jednak wyskoczyć, póki termometr pokazuje na +
Jakieś umówione miejsce spotkania, godzina?
ja wlasnie wychodze :P
Trzeba było skrobnąc PW, byśmy się ustawili gdzieś bo ja też właśnie ruszam...
hm, a jak ze sprawą piątkowego wieczoru, dalej aktualna, czy się rozeszło?
Mamy niedzielę!!! A chodziło o piątek który był... Teraz znowu będzie propozycja że następny piątek, może sobota, zastanawianie się i słomiany zapał ;)
dzis od wielu dni byl porzadny wschod i zachod slonca, pewnie ostatni taki tej jesieni. ci co nie robili zdjec niech zaluja :P
Wschodu nie widziałem, zachód jak najbardziej fantastyczny...
gkmrtoip czy wczoraj wieczorem/w nocy nie fociłeś przypadkiem w okolicach mostu Ł ?
nie, wczoraj wieczorem grasowalem na brzeskiej. latwo mnie rozpoznac - nie mam cyfrowki.
ja bym tu jakieś fotki zobaczył...
airhead ode mnie nie licz, popatrz w stopke, nie dosc ze robie na slajdzie to nie mam skanera zeby potem zeskanowac efekt koncowy.
gkmrtoip własnie wiem że nie masz cyfraka dlatego pytałem, bo gość na moście Ł też go nie miał, ale nie wiem co to dokładnie było bo ja przejeżdżałem samochodem.
Przy Poniatowskim też się kręciła jakaś dziewczyna/kobieta z puszką ;)
A Ty masz widzę stalowe nerwy szlajać się po brzeskiej w nocy z aparatem :shock: