Oczekuje krytyki ;) Wszystko robione 85/1.8
1.
2.
3.
4.
Wersja do druku
Oczekuje krytyki ;) Wszystko robione 85/1.8
1.
2.
3.
4.
Jakosciowo wszystkie mi sie podobaja. Doswietlane lampa/blenda? Modelka i kadr z kolei przemawia do mnie na zdjeciu 4. Wyglada naturalnie, a to lubie.
Bez użycia blendy i lampy. 4 może dlatego wygląda naturalnie bo nie było pozowane ;)
madzia jest śliczną kobietą, ale coś traci na pierwszym zdjęciu. Nie potrafię wyjaśnić dlaczego...
4rka petarda, ładne uchwycenie momentu, tło fajnie komponuje się z niebieskimi jeansami.
Przekaż Madzi kilogram komplementów bo jest śliczna, a zdjęcia dobrze to ukazują :)
To i ja się dołączę do komplementów pod adresem Madzi. Piękna dziewczyna, a z fotek, to 3 i 4 najlepiej oddają jej urodę.
Haha przekaże komplementy Madzi i dzięki za komentarze ;)
super:D bardzo mi sie podoba :)
4 samo rzuca się w oczy - piękne
śliczna modelka... czekam na więcej !!
Pewnie że śliczna ;) Coś porobimy napewno na jesień, a czy wczesniej to jeszcze nie wiadomo :smile:
...i nie nazywaj Jej "Madzia"...to Magda albo Magdalena...Madzia to Karwowska była:))) zdjęcia git...a modelka....ho, ho:))
Z tego co wyczytałem w google to ta Madzia grała w czterdziestolatku, ja jestem za młody więc nie wiem kto to jest :razz:
Ale taka złota jesień z kolorowymi liśćmi ;)Cytat:
jak dla mnie to już jest jesień... wrzucaj kolejne
według mnie nie traci, to raczej kwestia gustu i upodobań.
moi faworyci 1 i 4
Dla mnie 2, 3, 4, jednak z naciskiem na 2, 4. 3 jest tak jakby dopełnieniem tych 2 ujęć :)
Jednak to tylko moje zdanie.
Dla mnie 2 i 4 to faworyci. W 3 brakuję troszkę naturalności, takiego zaskoczenia modelki bo ktoś do niej krzyknął z tyłu. W pierwszym zgodzę się z kolegą robgr85. Myślę, że kucyk czy warkocz powinien układac się po prawym ramieniu modelki i wtedy równoważył by te rozwiane kosmyki włosów. Może gdyby jeszcze troszkę pochyliła się do przodu aby łańcuch głowy nie zasłaniał.
Jeszcze ciepłe, dopiero co zrobione ;)
5.
pierwsza seria zdecydowanie lepiej wyszła. Światło w ostatnim zdjęciu do bani.
Wiem, ale w nocy trudno o dobre światlo ;)
Statyw+wystawa sklepowa+cierpliwa modelka.
Lampa zewnętrzna z softboxem i odpowiednia mieszanka światła lampy ze światłem zastanym.
Lampy studyjne.
A nie przywalone na wprost :roll: .
Zajrzyj np tu: http://foto.jasiu.pl
Trzeba poćwiczyć zdjęcia z fleshem ;) W sumie to był mój pierwszy raz :razz:
Kto mnie zjedzie dzisiaj ? :p
6.
7.
8.
9.
10.
a za co Cię zjeżdżać? fajne zdjęcia...a na swojej stronie masz jeszcze wiele takich:) pokazuj:)
Ja bym się może jedynie przyczepił do dolnych cięć przy 8 i 9 - lekko za ciasno.
Ale ogólne wrażenie po obejrzeniu zdjęć - b. fajne :)
Ja bym dodał ze w 8 jest najmniej ciekawe tło
I przy dała by sie 7 z takim usmiechem jak na 9 :D
1 i 2 dla mnie na max poziomie. Bardzo ładne.
Jasny gwint.. !! Czemu ona sie tak malo usmiecha?!?!?!
nie żeby miała być jakaś jazda czy wyrzut... ale nadal wydaje mi się że te zdjęcia które pokazałeś na początku (2-4) są najlepsze w wątku, jest w nich jakaś taka naturalna świeżość (nie wiem jak to inaczej określić). Ostatnie zdjęcia (6-10) nie są jakieś tam słabe, ale nie mają tego czegoś co udało Ci się uwiecznić w pierwszej serii. IMHO bajzel w tle trochę odwraca uwagę od modelki.Cytat:
Kto mnie zjedzie dzisiaj ?
6-tka z tej seria podchodzi mi najbardziej , wrzucaj następne! :)
Fotki bardzo przyjemne, na plus.
portreciki jak najbardziej na 5. nie ma co cukrowac, poprostu dobra robota!
pozdro
ps. czekam na wiecej.