Zaczynam od Barborki 2007
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Cdn...
Wersja do druku
dobre fotki, świetne panoramowanie
Dokładnie dokładnie panoramowanie idealne :)
Podobaja sie - panoramowanie extra :)
zdjęcie 7 !
Dzieki za opinie, teraz troche boksu
8.
9.
Witaj JacekMR,
Mam pytania co do zdjec pojedynów bokserskich. Stojac blisko ringu nie wolno uzywac lampy? jaki tam miales obiektyw?
pozdrawiam
Fajnie robisz sport.
Raczej lampy nie wolno uzywac , chyba ze chcesz zarobic w nos ;-).
Pstrykalem Canonem 24-105/4
fajnie połapane
Pierwszy moj slub jako 2-gi fotograf.Zdaje sobie z tego sprawe ze kadry nie powalaja.
Przewaznie w uzyciu Sigma 50/1,4
Mile widziane opinie i komentarze.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
bardzo zgrabne połączenia zdjęć :)
Mi się podobają (może poza 2 i 8 ;-) )
Całkiem nieźle, szczególnie jak piszesz że to pierwszy raz. Napisz coś więcej o obróbce. Bardzo dobry balans bieli, kolory , dobrze naświetlone - super.
Z obróbką nic nie kombinowane, tylko wywolanie RAW-a.
Witam.
Na mój gust - jest OK. Na 5 trochę zielona suknia wyszła, ale wiadomo - ściany "świeciły".
wzorcowe zakładanie obrączki:-)
ostatnio jak robiłem ślub to młody był w takim szoku że nie wiedział którą żonie założyć pomimo że różnia była kolosalna, moze coś napisz o tej sigmie :-)
jest OK!
Mi się podoba.
Sam chciałbym tak umieć.
(A może już umiem? Nie wiem, jeszcze nie próbowałem. :))
zapomniałem :oops:
zdjęcia się podobają!
wg mnie bardzo dobrze Ci to wyszło...
naprawdę fajne zdjęcia... nie jest nudno... i bardzo przyjemnie kadrowane...
Fotki na plus :)
Dziekuje za opinie i komentarze.
W sobote focilem kolejny slub na ktorym spotkala mnie niespodzianka, a mianowicie w trakcie burzy tuz po wejsciu mlodych do kosciola zerwana zostala linia energetyczna.
Slub i cale wesele odbylo sie bez pradu.
9.
10.
11.
12.
13.
Reszte dorzuce jak obrobie ;)
Poprawne, dobrze naświetlone. Tylko trochę mało obróbki -> bez charakteru...
Fajne, lepiej mi sie podobają niż te, które ja ostanio robiłem też pierwszy raz
Taka wola mlodych
14.
15.
16.
17.
18.
Kilka kadrow z kolejnego slubu.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Pierwszymi dwoma setami mnie zauroczyles - podobaja sie, czepianie sie szczegolow, to juz byloby szukanie dziury w calym. Na secie 3 widac, ze juz probowales z czyms nowym, co wydaje mi sie, ze nie do konca Ci wyszlo - prace nie sa zle, ale znacznie odbiegaja od zestawu 1 i 2.
6. ma w sobie coś co mi się podoba niesamowicie :]
Ostatni set nie przystaje jakościowo do dwóch pierwszych. Jakiś kłopot z kolorem, tonalnością i kontrastami się pojawił... Widzę, że to D3 było robione. Pierwsze dwa sety chyba 5D. To pewnie spora zmiana od strony postprocessu...
Tak pierwsze dwa sety z 5D ostatni z D700, i faktycznie od strony postprocesu jest spora zmiana na niekorzysc Nikona.
Zdjecia dodane 18go i 19go sierpnia naprawde niezle i widac znaczaca roznice w porownaniu z 1wszym weselem, niestety dzisiejsze juz nie urzekaja tak jak tamte starsze
Pierwsze 2 sesje były lepsze. Nie tylko obróbka ale i pomysł na zdjęcie. W trzeciej części jedynie 6, jak już ktoś napisał przyciąga oko na dłużej.
Moim zdaniem wykonujesz kawał dobrej roboty :)
Kolejny slubny secik.
Mial byc jeszcze poranny plener, ale "mlody" nie mial sily :mrgreen: wiec bedzie pozniej.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
kolejne bardzo dobre zdjęcia...
No jest znacznie lepiej niż ostatnio, ale kolor skóry nadal momentami nie taki, jak na fotach z 5d. Widać, że warsztat idzie do przodu :D
A kadry bardzo fajne!
zdjęcia bardzo dobre, kolor rownież
zdjecia - klasa !
Zdaje się że niektóre prezentowałeś także na konkurencyjnym forum - i zdaje się że także ciepło były przyjęte - zgadza się ?
Paweł
Zgadza sie :)
mnie się baardzo podobają :)