:razz: to moze ja sie podepnę i zaptam co sadzicie (strona w budowie) o tych kilku ciastkach (wiem francuskie poduszki poobcinane, babeczki bezładne)-robie ciastka i przy okazji im fotki:razz:
Wersja do druku
:razz: to moze ja sie podepnę i zaptam co sadzicie (strona w budowie) o tych kilku ciastkach (wiem francuskie poduszki poobcinane, babeczki bezładne)-robie ciastka i przy okazji im fotki:razz:
Zjadłabym, wyślesz kilka?
Same ciastka nawet ok ale nieladnie wyszparowane, wygladaja jak wyciete z gazety nozyczkami, lepiej by bylo moim zdaniem z ladnym, miekkim cieniem na bialym tle a najlepiej zrobic jakas kompozycje z talerzykami, sztuccami, tak jakbys chial zeby Tobie podano te ciasteczka :) Oczywiscie jako ilustracja wyrobow cukierniczych.
:razz: może gdyby ciastek miało byc 5-8 pozycji a tego jest 75 sztuk i trudno mi sie bawić w talerzyki i sztućce?? (imho to raczej mieszanka na stronie głównej byłaby piekna z dodatkiem np laski wanilii)- to ma klient obejrzec i zamowić. odnośnie miekkiego tła to też mi się wydaje i miałem na poprzedniej stronie takie i chyba do tej koncepcji wrócę:razz:
w końcu i mnie przyszło narazić się na komentarze, ale co mi tam, podam link. zaznaczam,że stronk w przygotowaniu a zdjęcia, wrzucone przeze mnie to tylko te z ostatniego planeru: tu
fotki robione bez blendy, lampy (z wyjątkiem chyba trzech) w południe niestety bo innej możliwości nie było
pozozstałe podgalerie i fotki wrzucał gostek, który mi tę stronkę robi, (nieocenzurowane i nie przesortowane przeze mnie);)
za duzo tych zdjec! wybierz jakies ~10 fotek i wstaw na forum wtedy lepiej ogladac jak i kometowac!
- wydaje mi się, że dość niefortunnie rośliny przesłoniły twarz modelki (chodzi o zęby).
- śmieszne ;)
- z drugiej strony byłoby chyba lepsze?
- fajne.
PS. raju! ile ty rodzajów ciastek produkujesz! Jestem pod wrażeniem.
KMV10, dzieki za uwagi, z tymi zębami to fakt, a nie zauwazyłem...
brak komentarzy, czyli albo taka kicha, albo za dużo tego. Wystawiam wiec tu kilka:
1.
2.
3.
4.
5.
poproszę o ocenę..:)
dwojka jest zachwycajaca, jedynka smieszna ale fajna
pierwsze 3 piękne - tak jak prof uważam dwójeczkę za świetną fotkę. :)
Za to piątka taka trochę słodkopierdząca (acz to subietkywna ocena ;) )
Marek przejrzalem Twoja galerie i przesadziles z iloscia zdjec. Dziala to na Twoja niekorzysc bo zbyt duzo wpadek lub nieciekawych ujec. ze zdjec zaprezentowanych tutaj nr 2 i 4 najbardziej mi sie podoba.
Trójka kojarzy mi się z filmem "Noce i dnie" Fajne.
W ostatnim używałeś blendy, czy doświetlałeś lampą ??
Mnie się podobają, są oryginalne i "z jajem" (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), poza tym para i światło ładnie Ci zagrały, szczególnie na nr 3.
Heh a ja odnioslem wrazenie ze na 1 pani ma nogi z plastiku. Zwlaszcza stopy:) Myslalem ze to manekin! Mnie sie podobaja. Tylko czemu wszystkie tak ciasno?
zrobiłem se taką prezentacje jak ktoś chce to można pobrać http://www.sendspace.com/file/jigchk
muzyka wrzucona na szybko i bedzie zmianiana..;)
bo niestety chyba 800x 600 jest, ale nie wiem czy to ma cos wspólnego...?? i jakosc zmniejszyłem max bo ok 160MB wychodziło. No i pierwszy raz robiłem do exe. może ktos ma rady jak zrobic by bylo lepiej...??
nie wiem czy to Ci pomoże ale ja zmieniam rozmiar zdjęć na 1280 x 1024(exe) i dopiero je wrzucam do PSG , a końcowe ustawienia mam takie:
no to popełniłem pierwsze studio ślubne i ciężko mi coś wybrać spośród 49 fot wiec zdjęcia są tutaj miałem 30 minut w dniu ślubu..:( napiszcie co sądzicie...
http://www.fotografia.boddex.pl/gale...okaz=1035#1035
strasznie razi to zdięcie ;/
wygląda jakby pan młody przygniatał całym ciężarem panne młodom, o czym świadczy również niezbyt zadowolona mina panny młodej :twisted:
celowo obróciłem (teraz to juz wszystko będzie na barkach żony ...;) )
Plusów nie wymieniam :mrgreen: [tak to już w życiu jest] ale jeżeli oceniac ten teatr jaki rozgrywa sie poza reportażem ze zdarzeń to:[Oczywiscie moim zdaniem]Widać reżysera tzn.Ciebie albo kogoś.Jeżeli bedziesz potrafił zniknąć i fotografować Ich jak bedą sobą sami i naturalni ...Pozdrawiam Marku.:smile:
janmar, będę się starał..;) , ale przy półgodzinnej sesji to chyba trudno o naturalnosc i spontaniczność ..??
TUTAJ dołożyłem kilka zdjęć z jednego dwugodzinnego (dwugodzinnego dla mnie ..:) ) ślubu niedzielnego - Bardzo proszę o konstruktywną krytykę (niestety mielismy na zdjęcia "plenerowe" 10minut przed mszą i 15minut po- to się za bardzo nie sprawdza;) )
czy może mi ktoś powiedziec jak zmienić tytuł wątku...??
pw do moderatora
dzieki...:) myślałem, że samemu sie jakos da...hmm
czy aż tak źle, że cisza jak po śmierci organisty...??:confused:
z tej ostatniej serii najbardziej podoba mi się zdjęcie nieplenerowe
- fajne i naturalne:
http://www.bodzioch.pl/galeria.php?pokaz=1137
typowych zdjęć studyjnych bardzo nie lubię
więc właściwie nie powinnam się wypowiadać w tym temacie
najbardziej podobają mi się dwa, które są w sumie najmniej sztuczne
i po których nie widac, że to studio:
http://www.fotografia.boddex.pl/galeria.php?pokaz=995
http://www.fotografia.boddex.pl/galeria.php?pokaz=994
aha, naprawdę ważna uwaga:
Marku, nie robi się kobietom takich podbródków!
http://www.fotografia.boddex.pl/galeria.php?pokaz=1013
trudno, trzeba po prostu diabelnie uważać...
dzieki, energia_ki, za uwagi, tę z podbródkiem wywalę choć jeszcze nie teraz coby się inni też uczyli jak nie należy robić. A troche dziwne bo jak wrzucam jakieś to zawsze młodą parę informuję, że jak sie nie będzie któres podobac to usunę...
przed chwilą na gg zapytałem młodą (o ten podbródek) i okazuje sie wg niej samej wyszła na fotce sup...
Marku, jeśli panna młoda jest zadowolona,
to ja już się więcej nie wymądrzam :D
nie każdemu przeszkadza to, co przeszkadza mnie - no i całe szczęście :D
w każdym razie wobec moich własnych zdjęć jestem jeszcze bardziej krytyczna
wszystkiego dobrego i wielu udanych fotografii
tłusty majtek:
czemu ono je talerz ?
Bo pączek jest za miękki !!
Spojrzenie - rewelacja.
Wyglada, jakby chcial podniesc tego pączka siłą woli:D
"Postaraj się uświadomić sobie prawdę. Łyżka nie istnieje":mrgreen:
pierwszy pączuś
wolałbym zobaczyć pierwszego gryza...
mattnick, mówisz i masz
No to jeszcze finałowe zdjęcie (tzn. po uczcie, ale przed przebraniem smyka) i będzie "tłusty tryptyk" ;)
drugie zdjęcie z pączkiem: miodzio total :-D
świetne, dzieciaki zawsze robią świetne miny:) musze skołować jakiegos:D
kilka narzeczeńskich:
1.
2.
3.
4.
reszta, na stronce...:)
Pierwsze trzy swietne. Dwojeczka kapitalna. Swietnie uchwycone emocje. Ostatnie mi sie nie podoba...
Narzeczenskie 1-3 bardzo fajne:)
4 nie podoba mi sie na nienaturalna pozycja na mostku.
Pozdrawiam:)
oj naturalna jak najbardziej naturalna....:-D