Zapraszam do oglądania i komentowania. Zależy mi szczególnie na uwagach co się podoba/nie podoba oraz co można by poprawić. Przy okazji podziękowania dla modelki:-)
Kolejne zdjęcia wkrótce(o ile czas pozwoli).
Wersja do druku
Zapraszam do oglądania i komentowania. Zależy mi szczególnie na uwagach co się podoba/nie podoba oraz co można by poprawić. Przy okazji podziękowania dla modelki:-)
Kolejne zdjęcia wkrótce(o ile czas pozwoli).
Przyjemne zdjęcia, pokaż więcej/inne osoby.
4 jest boska inne tez dobre choć jedynka z perspektywą ta mi się nie podoba zbytnio
Fajowe:)
a moj faworyt to trojeczka :]
Moj faworyt natomiast to modelka. Aczkolwiek oczy wygladaja szałowo ! ;) " oczy zwierciadłem duszy "
Oczy. One głównie przyciągają wzrok.
porób na niej typowy portret ma świetne oczy i ładną smukłą twarz :)
wykorzystaj to :)
Jedyneczka swieta. Lubie takie kadrowanie. Jaka ogniskowa była na dwojce? Odnosze wrazenie jakby z perspektywa bylo cos nie tak. Trojka raczej standardowa. Czworeczka bardzo ladna. Masz swietna modelke i potencjal widze tam jescze wiekszy wiec to wykorzystaj :]
Właśnie, świetne oczy. Bliższe portrety.
1 bardzo dobrze. Drugie w kwadrat bo dół za bardzo pali. Trzecie prosi o więcej kontrastu. Ale też ok. Mmm... czwarte... bardzo dobre. Wykadruj kawałek sukni a będzie ciekawsze w odbiorze :D
Dziękuję wszystkim za komentarze i uwagi. Będę starał się je wykorzystać i dalej pracować z modelką :-)))).
Przy dwójeczce był użyty obiektyw C 85/1.8@2.5
Wielad masz rację po skadrowaniu bez sukni zdjęcie wygląda ciekawiej, ale modelka za nic nie dałaby mi go opublikować :]]
Jutro postaram się wrzucić kolejne zdjęcia.
Po długiej przerwie wrzucam kilka kolejnych zdjęć które miałem pokazać już dawno. Liczę na waszą krytykę.
4ka najbardziej mi sie podoba.
pytanie poczatkujacego, którym szkielkiem je robiles ? C85 f/1.8 ?
z powyższych 5 i 6 to 85, pozostałe to tamron 28-75
8 chyba ciut za jasna, broda zlewa sie z otoczeniem.. ale reszta- bardzo fajnie
No stary - modelki zazdroszczę... Baaaardzo przyjemnie się patrzy. A oczy pokazałeś rewelacyjnie.
Przede wszystkim swietna obrobka, na kazdym zdjeciu. Chetnie skorzystalbym z kilku lekcji. Odnosnie 9 - troszke przeszkadza mi zbyt centralny kadr i lewa reka modelki (spogladajac na cale zdjecie) wyglada jakby nie nalezala do niej ;) Moze gdyby zamienic kolejnosc rak na planie ujecia...
Niby prosto,a 3 jest bomba. Świetne spojrzenie:)
9 baardzo ładna:)
9...japrzeprASZAm...mimo, ze ladnie i schludnie (moj popak by tak powiedzial :P) to jednakna 9 mam wazenie jakby ta pani opiera się o przedluzenie przyrodzenia fotografa <rotfl> PRZEPRASZAM!
ah te %
Dziękuje wszystkim za komentarze i uwagi :). Każdy się przyda.
Paenka, na zdrowie ! ;-) :D
Poniżej załączam nieco inna wersję , ze zminimalizowanym.... ;-)
Bardzo dobra fotka.
Noooo od razu lepiej ;) dziękuję.....przynajmniej zrozumiałeś moje "intencje" wobec tego niniejszym zapowiadam się tu na przyszłość
9 bardzo mi przypadła do gustu ale wersja pierwsza
Ja chyba też bym się skłaniał do 9 w pierwszej wersji. W wersji II jeszcze bardziej razi centralny kadr.
Bartek
na 12 za mało prawej ręki modelki - od razu to zwróciło moją uwagę. W ogóle jakoś ubiór modelki nie zgrywa mi się z tłem...ale ja się nie znam;)
10. bardzo mi się podoba
Te poprzednie podobały mi się, natomiast to ostatnie jakoś mi nie poodchodzi, może kadr mało ciekawy? sam nie wiem.
Kilka nowych (chociaż wykonanych jakiś czas temu ), kolejne z tej serii niebawem.
Człowieku... skąd ty takie ładne modelki bierzesz :) 14 - za ciasno, 16 - zbyt centralnie
cwiczyc Panie i jeszcze raz cwiczyc.
Ostatnie na tak, podoba mi sie konwersja do BW.
wow... czym robione? tamim czy canonem?
barrdzo dobre zdjęcie
fajne zdjęcie
w 14 spojrzenie modelki jest po prostu świetne, śliczna modelka
18.
19.
20.
21.
i jeszcze dwa eksperymenty z
22.
23.
Kilka kolejnych. Zapraszam
24.
http://img403.imageshack.us/img403/493/img0783s.jpg
25.
http://img3.imageshack.us/img3/7357/img0819su.jpg
26.
http://img208.imageshack.us/img208/6629/img0804s.jpg
Za duże. Zmieniam na linki. Następnym razem cały wątek poleci: http://canon-board.info/showthread.php?t=49719
Przepraszam, moje niedopatrzenie. Poniżej zdjęcia o poprawnych rozmiarach.
Przejzalem caly watek i twoje zdjecia naprawde wpadaja w oko. Ladne modelki. Ostatnie dwa mi sie nie podobaja a to przez ten czerwony zafarb na twarzy.