Spotkanie młodych na Lednicy 7 czerwca.
Wybiera się ktoś?;) Oczywiście z aparatem.
Wersja do druku
Spotkanie młodych na Lednicy 7 czerwca.
Wybiera się ktoś?;) Oczywiście z aparatem.
ja moze i z aparatem pojade, ale focic za dużo nie będę, jestem w scholi lednickiej i będę innych zabawiać śpiewaniem :D
hehe ja śpiewać nie umiem;p ale zawsze mogę zrobić Tobie zdjęcie jak będziesz śpiewała;)
lepiej nie :P fotogeniczna to ja chyba nie jestem. poza tym z rozdziawiona papą ( patrz bardzo szeroko otwartą buzią) korzystnie raczej nie będę wyglądać :D ale jak chcesz to foty rób, chętnie je potem obejrzę :)
Jak scholistka twierdzi, że jest niefotogeniczna, to najlepiej na zdjęciach wychodzi. Sprawdzone :D
micles- ty byłes, chyba, że zdjęcia robił nam twój sobowtór.. :D
Jedi- byles na scenie czy nie? polowałam wzrokiem na wszystkich fotografów z canonem, ale mało ich ( o dziwo) było
sama foty robiłam, ale z racji mej funkcji tylko i wyłacznie scholi, w krótkich przerwach...
no to co, kto sie pochwali?
Byłem byłem! :P Rozpoznałaś mnie? Bo avatar na CB ma już ze 2 lata :P
A odnośnie lednicy : nie ma to jak 15h focenia. Szyja zdarta od 3 pasków gnących się na niej, 8GB zdjęć, zadowolenie z przyjemnego focenia z nową Lką, zadowolenie z faktu posiadania podstawowej akredytacji i wykazywania się sprytem w celu wchodzenia na obszary, na które nie mogły wchodzić osoby nawet z advanced akredytacją, zawiedziony brakiem zdjęć z ludźmi wyrażającymi emocje (płacz, radość).
http://www.infobydgoszcz.pl/wydarz.php?i=66675&n=1
Galeria ze zdjęciami w najbliższym czasie.
trudno cię nie poznać z tą Lka.. tylko skad miałeś drugie body? bo jak dobrze widziałam to mialeś 2..
schola wyrażała emocje prsze pana, ja w kazdym razie tak :D
Drugie body to kliszak 300V którego dostałem gratis do 350d. Kliszak służy głównie jako trzymacz drugiego obiektywu, bo Lka z założoną osłoną p.słoneczną nie mieści mi się nigdzie tak żeby była bezpieczna i nie wypadła np przy ukucnięciu, a także jako fajny FullFrame do przerobionego kita. 2 rolki z niego poszły, w tym z 7 zdjęć jest tego samego, bo nie miałem czasu przekładać szkła do cyfry, a 100% pewności czy trafiłem w moment nie miałem.
Ty, właśnie, czemu ja nie mam 300V w stopce wpisanego :P
Galeria zrobiona. http://micles.cba.pl/galeria
Proszę nie wybrzydzać na ilość zdjęć, ale albo zadziałał sentymentalizm, albo ilość materiału (+ preselekcja na aparacie), albo całkowity czas focenia...
Zaznacz się w paincie na tym zdjęciu na którym wyszłaś niekorzystnie :P
Dla porównania dam linka do zeszłorocznej galerii z lednicy : http://micles16.ovh.org/lednica/
Jakoś tak w tym roku bez sensu że dostałem tą akredytację, bo faktycznie za mało ludzi mam :P
EDIT :
Czekaj czekaj, pamiętam jak jakaś dziewczyna obracała 400d leżące na podłodze (z pozycji : "puszka w stronę śpiewających" na pozycję "puszka pod plecakiem, kit w stronę śpiewających"). Byłaśto ty? (nie pamiętam twarzy i tak, ale sam fakt zanotowałem w pamięci :P)
to nie 400d tylko 350d :D
No dobra, każdy może się pomylić... Wydawało mi się, że istnieje na nim dioda "POWER" :P
Jak zdjęcia? Czego brakuje? Czego za dużo?
Trochę za dużo tych zdjęć;) zmniejszył bym ilość fot. Szczególnie tych podobnych.
Gunia mówisz o tej scenie z boku bramy co była? Tam nie zawędrowałem;) skupiłem się na drodze i na ludziach. Szczególnie na poszczególnych grupach.
PS ile godzin? To nie pomyłka?;) ja byłem jakieś 6 :)
micles foty takie oo tz nie ktore calkiem fajne , nawet pokazywaly jak to wygladalo ale czegos mi brakuje
i strasznie duzo tele robiles czasem chyba nawet na sile ale to rozumiem - tez tak jak zakupilem 70-200 mialem:D
Też byłem. Jakoś od 17 do 23. Wyniki można zobaczyć TU
Kto tą Lednicą animuje? Ten słynny guru Góra?
Żal patrzeć na te relacje. Tylu młodych, pięknych ludzi zamanipulowanych przez tych cyników w kieckach. Kolejne pokolenie pospeszalskopodobnych rośnie.