Witam!
To może i ja spróbuję....
Zdjęcia były robione kompaktem Minolty a Canona to mam tylko body 20D :-) obiektywy zostana zakupione mam nadzieję very soon :-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
i co myślicie????
Wersja do druku
Witam!
To może i ja spróbuję....
Zdjęcia były robione kompaktem Minolty a Canona to mam tylko body 20D :-) obiektywy zostana zakupione mam nadzieję very soon :-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
i co myślicie????
6 bez sensu, 7 też nieciekawe mimo, że sfotografowane całkiem nieźle (kadr), 9 straciło na wartości przez to, że jest małe. Pozostałe - po prostu jestem pełen podziwu! Bardzo dobrze kadrujesz. Jeśli chodzi o to, że robione kompaktem minolty to nie ma to w ogóle znaczenia. Czekam na więcej i pozdrawiam.
a ja mam sentyment do fotografii wszelkiego rodzaju ławek i dlatego 6 mi się podoba, może trochę inne ujęcie, 7 też fajna
pozdrawiam
Dziękuję za zainteresowanie. O Minolcie wspomniałem ot tak jako nawrócony ;-) a co do ławeczki tak miało być prosto bez kombinacji prosto w twarz :-)
9: nie chciałem rozwalać szyku wątków.
Spox, jak dla mnie super, zwlaszcza, ze to malpka strzelone :)
Najbardziej podoba mi sie 1, 2 i 7. Reszta OK, ale tylko OK. Oby tak dalej :)
mi sie tylko 8 podoba:) ciekawy pomysł, ładna kompozycja:)
kaktus fajnie podświetlony :)
Witam.
Fajne, jednak jakieś takie "pocztówkowe". Brakuje tylko jakiegoś hasełka/cytatu i można wrzucać do eMPiKu. ;)
Dzięki za uwagi. Pocztówkowe powiadasz.... może.... nie ukrywam że podczas fotografowania raczej nie myślałem o wielkich sprawach, miały być po prostu miłe dla oka więc myślę że w jakimś stopniu osiągnąłem cel.
może następnym razem spróbuję coś innego
chętnie wysłucham kolejnych uwag.... zapraszam
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
Mnie sie podoba jakocTwoich fotek. Czysto przejrzyscie, ladne kolorki. Az trudno uwiezyc, ze kompakcik (RAW ?). Tematy zdjec i sama tresc moze nie w moich guscie, ale technika dla mnie git. Z mojej amatarskiej trony --- brawo.
Zdjecia mi sie podobaja - szczegolnie "1 rzut"
dziękuję za zainteresowanie. zdjęcia były robione minoltą a1 oprócz dwóch ostatnich zdjęć które zostały wykonane lustrzanką minolty dynax 5 którą miałem okazję pobawić się kilka razy. faktycznie zdjęcia były robione w większości w rawie choć nie wszystkie to była jedyna zaleta a1