1. Tatry - droga do niedzicy
2. Tatry_2 - droga do niedzicy
Pzdr. i czekam na opinie...:-)
Wersja do druku
1. Tatry - droga do niedzicy
2. Tatry_2 - droga do niedzicy
Pzdr. i czekam na opinie...:-)
Można prosić 1 w większej wersji?
Wlasnie, troche male te zdjecia;) Kolory na #1 sa swietne, 2 mi wyglada na rozmyte, ale moze to przez wielkosc:)
Już wrzucam na serwer :-)
http://www.emptyspaces.ovh.org/landscape_1_large.jpg
Pzdr.
To ładne zdjęcie, przyjemnie sie ogląda ale według mnie trochę przekoloryzowane. Jest to oczywiście kwestia gustu.
Pozdrowienia, swnw.
W większym rozmiarze robi wrażenie :) super kolory
Kadry, które mogą się podobać. Jakoś to drugie bardziej przypadło mi do gustu. W pierwszym chyba za dużo PS'a ale mogę się mylić. Tak czy inaczej ładne.
Oba kadry świetne, dobra obróbka ale zdaje mi się, że całości zdecydowanie bliżej do grafiki niż zdjęcia. Tak czy inaczej, chętnie zobaczę więcej :)
Ładne kadry!
A można zapytać skąd zrobione?
Podoba mi się.Pytanie czy była forsowna obróbka w PS czy filtr połówkowy? No i jak zrobiona panorama?
Pozdrawiam
Grzegorz
na pierwszym to chyba Sromowce Wyżne k. Niedzicy :) ?
jedynka super, ale dwójka dla mnie za ciemna na srodku - u mnie jest duża czarna plama.
Pierwsze bardzo dobre , natomiast drugie srednie ze względu na jego "ciemnosc", i jak wyżej juz zauważono, "czarną dziure" w środku.
Pozdro
to drugie też cyfrą ?
Mnie to drugie bardziej się podoba, bo na tytułowe tatry rzeczywiście górują na resztą, a domy schowane w dolinie nie rozpraszają tak uwagi, jak na pierwszej panoramie