Jak pogoda dopisze możnaby się spotkać i pofocić :)
Wersja do druku
Jak pogoda dopisze możnaby się spotkać i pofocić :)
Jestem za.
W końcu to dla mnie ostatni weekend wolności, trzeba maksymalnie wykorzystać :-)
hmm :) rozwaze temat. z druga polowa :)
Też jestem za, może znajdzie się transport?:)
Mi akurat pasuje tylko 13 lub 27 kwiecień bo akurat 20 mam zajęcia :sad:
Z Ząbkowic to masz kawałeczek, ja planuję pojawić się w tych okolicach w długi weekend dla mnie to ponad czterysta kilometrów. Nie wiesz może czy w pałacu w Bożkowie zawalił się dach?
Ajjjjj czemu tak późno padł pomysł... jeszcze ze dwa tygodnie temu nie miałem planów na ten weekend :(:(:(
Dajcie jakieś szczegóły, nie mówię tak bo mam sporo pracy ale chętnie bym się wybrał na focenie w gronie starych znajomych.
a jakies szczególy? w sumie to malo czasu zostalo i musialbym z kobieta podadac, ale moze sie powykrecam z planow i uda sie pojechac:)
Wszystko ładnie i pięknie, ale pogoda nie dopisała i nawet jak przestanie padać to i tak w górach będzie jesiennie zamiast wiosennie.
Dlatego też proponuję odłożyć plenerek w górach na cieplejsze dni, a w niedzielę 20.04.2008 zapraszam do swojego studia, gdzie zaprezentuję podstawy pracy w studiu, oraz co sobie będziecie życzyć :)
Szczegóły : +48 501 897 778
Góry istotnie odpadają, pogoda zapowiada się paskudna.
no szkoda ze gory odpadly, ale nic straconego ;)
a co do studia to jest ono w Ząbkowicach Śląskich ? bo jak tak to mam kawałek do Ciebie wiec chyba nie uda sie przyjechac :( ale pomysł bardzo mi sie podoba bo wlasnie kompletuje mini 'studio' :)
ehhh, to ja odpadam niestety :( mam do Ciebie ponad 100km a nie jestem zmotoryzowany. Do wrocławia bym sie dostał, ale do Zabkowic to juz lipa. No trudno moze nastepnym razem :)
pozdro
Nie wiem, jakie macie zwyczaje, ale chciałbym podziękować wszystkim za możliwość wspólnego spotkania i wymianę doświadczeń ;) ze szczególnym uwzględnieniem Tomasz1972.
Miło było Was poznać i mam nadzieję na następny raz, może już przy większym szczęściu do pogody :D
Pozdrawiam
Jako że nie mogłem być to czekam na zdjęcia żeby zobaczyć jak to tam było