Prawie wszystkie wyjazdowe, niestety stolica nie doczekała się jeszcze oświetlenia na przyzwoitym poziomie :(
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Wersja do druku
Prawie wszystkie wyjazdowe, niestety stolica nie doczekała się jeszcze oświetlenia na przyzwoitym poziomie :(
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
3,5,8 to chyba moje ulubione twoje zdjęcia :) fajna miejscówka tam w małej hali...
ps. ej to w przyszłym sezonie was nie będzie? no jak tak panie drogi
Zawsze pozostaje jeszcze 2011 :)
Może za rok, dwa awansują.
Są też juniorzy, co do SPECu ehh nawet jak by sie w tym sezonie utrzymali to w przyszlym bedzie powtórka z rozrywki, ale został jeszcze 2 mecze, zobaczymy.
Czasami mam wrażenie że coach już się wypalił, na papierze przecież skład jest przynajmniej na spokojne utrzymanie.
Norman, Miller, Riley (jak ma dzień), Lucas, Harrington, Szubi, Radke
bardzo dynamiczne fotki i b. dobra jakość:)
pozdrawiam
Zobaczyłem 1. to od razu pomyślałem że to jakieś zdjęcie zza kałuży z NBA :) Dobre kadry i nienaganna ostrość :roll:
i to jest dobra fotografia koszykowki, a nie jakies beztwarzowce :)
gratulacje
jest akcja, są emocje, są twarze, dobra robota :)
hehe na 3 jest narkoleptyk ??
Dzięki wszystkim za miłe słowa.
na 3 jest Nicola - najfajniejszy koleś z zeszłorocznego Anwilu... oj sporo by opowiadać :)
8 świetne... nic tylko pozazdrościć miejscówki... ehhh żeby tak mozna było u nas na hali...
Koszykówka juz była, teraz reszta
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
8. Szymkowiak zmienil sport? :)
Proszę o przestrzeganie pkt 1 Zasad publikacji zdjęć na forum Nasze fotografie
Cytat:
1. Każdy zarejestrowany użytkownik Canon-Board ma prawo do publikacji swoich zdjęć na forum "Nasze fotografie". Wątek w "Naszych fotografiach" można zakładać nie częściej niż raz na dwa tygodnie. Moderatorzy mają prawo zamykać lub kasować wątki umieszczane bez zachowania limitu czasowego.
Warszawskie sporty, brakuje tylko fotek z TSWC z Torwaru, warunki trudne, ale fotki wychodziły niektórym zabójcze
Czym i na jakich ustawieniach robiłeś foty w hali na ręcznej?
9 na Skrze robiłeś?
6. obiektywnie super :)
1. przycięta
btw wszystkie sa mile dla oka :)