Witam, również postanowiłem poddać się krytyce;) Są to fotografiki w różnym stopniu poddane obróbce,
Zestaw
I kilka pojedynczych fotek
1.
2.
3.
4.
5.
pozdrawiam
Marek
Wersja do druku
Witam, również postanowiłem poddać się krytyce;) Są to fotografiki w różnym stopniu poddane obróbce,
Zestaw
I kilka pojedynczych fotek
1.
2.
3.
4.
5.
pozdrawiam
Marek
yes yes yes
Prześliczne! Wszystkie!
Pozdrawiam kolegę z Harrachova :-)
Najbardziej podoba mi sie to z Pragi.
Brawo
Przepiękne są wszystkie
cześć McGyver, pozdrawiam wzajemnie, postanowiłem po roku czytania w końcu się zacząć udzielać;), wydaje mi się że najlepiej się przedstawić fotkami;) dzięki za opinie i pozdrawiam
Zachwycające, szczególnie 2 i 3 z zestawu. Gratuluję, po prostu gratuluję :smile:
To sie nazywa tzw. art , sztuka pełną gębą, gratuluje.
Trzecie swietne, uwielbiam takie minimale.
3 jest z Gdańska?
Bonczar -Mielno po sezonie
Wszyskie mi sie podobaja.
Widac ze jestes bardzo tworczy i masz duzo wizji swoich prac ktore co conajmniej bardzo interesujace.
Gratuluje Warsztatu i Prac.
Pozdrawiam
3 mi się podoba i zestaw.
Witam
Cieszę się, że poprzednie zostały miło przyjęte więc wrzucam kilka następnych mam nadzieję że się spodobają, konstruktywne opinie mile widziane. pozdrawiam\Marek
6. Praskie klimaty
7. Mielno jesień tamtego roku
8.Robiłem je u siebie za domem - widok na Karkonosze i Góry Izerskie
Dla mnie rewelka...uwielbiam tak umiejętnie manipulowane foty.
świetne
nic dodać nic ująć po prostu super!!!
dzięki koledzy za ciepłe słowa
piekne!
a tu troszeczkę starsze moje starania, zdaje sobie sprawę że horyzont może komuś przeszkadzać, mi pasuje :grin:
pozdrawiam i dzięki za opinie
9.
Twoje wyczucie obróbki mnie zabija. Brawo!
Rysiek to może lepiej nie oglądaj - nie chce cię mieć na sumieniu:mrgreen:Cytat:
Twoje wyczucie obróbki mnie zabija.
wrzucaj więc więcej, w myśl zasady: co Cię nie zabije, to wzmocni:mrgreen:
po prostu eksstra. bardzo mi sie podobaja. na forum ciezko sie wypowiedziec po za tym ja nie umiem mowic. pozdr.
postanowiłem odświeżyć tu troszkę i wrzucam kilka kolejnych prac wszystkie zrobione na kajakach w tamtym roku na rzece Słupia
10.
11.
12.
opinie mile widziane ;)
pozdrawiam
odświeżam trochę, dawno nie wrzucałem nic,
pozdrawiam
Świetne zdjęcia, obróbka z klimatem. Zdradzisz tajemnice jak się robi takie "drapanki"(np 4) w na zdjęciach cyfrowych? Samodzielnie skanujesz podrapany materiał i podkładasz czy to są jakieś gotowe tekstury nałożone w jakimś trybie mieszania?
Jedna z chyba dwóch galerii na CB (ktore do tej pory widzialam) z artystycznym podejsciem...VERY nice...nie przestawaj.
no no no jedna z najlepszych galerii jaką widziałem na tym forum ;)
wojkij - w PS mieszanie warstw w trybie overlay lub soft light , nakładki z teksturą można zrobić samemu (fotki ciekawych powierzchni) lub poszukać na próbę coś w necie.
Dziękuje bardzo za ciepłe słowa, dorzucam jeszcze jedno
Jako że obecnie fotografia koncertowa pochłania większość mojego czasu, to postanowiłem rozpocząć wątek koncertowy i podzielić się fotkami jakie ostatnio robię, kto ma ochotę pooglądać to zapraszam. Marek, więcej zdjęć koncertowych na mojej stronie.
Poniżej koncert Comy - Konfrontacje Rockowe Wrocław 03.12.11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
8 mega, reszta też super, ogólnie bardzo dużo pięknych prac, niektóre co kto lubi, ale ogólnie robią wrażenie!
koncertowe jak koncertowe ale reszta.. mniam. prawdziwy smakołyk. już bardzo lubię Twoją galerię.
Jakiś niesamowity typ fotografii. Wyglądają bajecznie.