Witam, wiem, że jestem "świerzynką" na forum ale co tam to chyba dobra metoda żeby się lepiej poznać. Jakby ktoś miał ochotę jakieś fajne koncertowe powrzucać to chętnie się pobawię. Zapraszam
Marek
Wersja do druku
Witam, wiem, że jestem "świerzynką" na forum ale co tam to chyba dobra metoda żeby się lepiej poznać. Jakby ktoś miał ochotę jakieś fajne koncertowe powrzucać to chętnie się pobawię. Zapraszam
Marek
No ja moge sie dopisac. Tylko do kiedy i po ile fotek?
termin do 20 lutego, może po 3 fotki?? Jeśli coś nie będzie pasowało to się zmieni
;)
Ja również mógłbym się dopisać ale do 25 jestem na urlopie, może dłuższy termin?
jaki termin będzie ci pasował Diabeł?? do końca lutego może?? mi pasuje
Stare/nowe?
To i ja z chęcią bym się dołączył.
Niech będzie, dopiszę się.
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
Ja także się piszę
jak będzie dużo osób to myślę że 3 foty to za dużo chyba nie??
Chętnie się przyłączę. Moim zdaniem dwa zdjęcia to max, zwłaszcza przy tej liczbie uczestników.
Jeśli jeszcze można, ta ja też się piszę.
To ja tez. A moze po prostu lepiej po jednym - trudniej bedzie sie zdecydowac. Jest duzo osob i potem trzeba dzielic to na dwie tury.
Aktualna lista:
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
Wstępnie zgłaszam chęć podjęcia rękawicy. Mam straszne zaległości koncertowe, warto zadziałać coś w tej dziedzinie. Niemniej jednak uzależniam wysłanie zdjęcia od tego, czy jakiś godny uwagi koncert mi się nawinie w najbliższym czasie.
Także chętnie stanąłbym w szwanki :) Akurat 22.02. wybieram się na koncert. Można się jeszcze dopisać?
też jestem chetny :)
ja też spróbuję
No to zdecydowanie po jednym zdjeciu, jesli wszyscy sie wywiaza to zrobi sie mega bitwa:)
To i mnie dopiszcie :)
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
12.WatsOn
13. Miedziak
14. BartasPL
15. maksymiuk
16. decha
To zdecydowanie po jednej fotce. To jak zgłoszenia do końca lutego? Czy jakiś krótszy termin wolicie?
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
12.WatsOn
13. Miedziak
14. BartasPL
15. maksymiuk
16. decha
17. Veldrin
tylko nowe fotki, czy tak jak ktos proponowal szuflada tez wchodzi w gre?
szuflada wchodzi w grę ;)Cytat:
tylko nowe fotki, czy tak jak ktos proponowal szuflada tez wchodzi w gre?
Istnieje możliwość, że będzie nas sporo w tej bitwie, więc 1 fota na osobę jest ok, jednak wydaje mi się że można by było rozważyć zgłaszanie tryptyków, (np 2 lub 3 foty złożone w jedną - w niektórych przypadkach to może lepiej oddać atmosferę koncertu, więc proponuję dopuścić takową możliwość ;)
Moje zdjęcie poszło, ale w razie jakby się zmieniły zasady, mogę dosłać erratę :-)
Jestem za tryptykiem, jedno zdjecie na koncert to raczej malo by oddac klimat:)
A zatem skoro tryptyk, to odnoszący się do jednego wydarzenia, tak? Czyli trzy zdjęcia z jednego koncertu. Dobrze rozumiem?
tak jest;)
Wysłałem. Jak się jeszcze raz zmienią zasady, to się chyba wypiszę z tej bitwy :)
Mogę się jeszcze dopisać?
pliiiiiz :-)
Na czym stanęło? do końca lutego?
do końca lutego wysyłamy, jasne że możesz się dopisać, zasady się już nie zmienią;), pozdrawiam
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
12.WatsOn
13. Miedziak
14. BartasPL
15. maksymiuk
16. decha
17. Veldrin
18. RNz
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
12.WatsOn
13. Miedziak
14. BartasPL
15. maksymiuk
16. decha
17. Veldrin
18. RNz
19.marekb
jeśli można...:) i tryptyk oczywiście...??
Raz kozie śmierć. Jestem i ja. Zobaczymy czy potrafię trzymać aparat w ręku czy lepiej się zająć robieniem spinaczy... :-)
Właśnie mi się przypomniało, że mam jakieś nieobrobione koncertówki;-) Jest szansa, że je odkopie i w końcu wyciągnę na światło dzienne. Mogę się dopisać?
jasne że możesz
Ja bym z przyjemnością wziął udział w bitwie, natomiast tryptyk na 800px szerokości, wydaje mi się trochę za mały (przy horyzontalnych kadrach).. Były już takie battle? Jak to wyszło?
Ps. Wiem, jak zwykle marudzę :)
Ja proponuję tryptyk w pionie ;) plus minus 700 piksli na szerokość
A może określić rozmiarw pionie i poziomie, a kompozycja niech będzie dowolna? Wtedy każdy ułoży sobie tak jak mu pasuje i spokój;-)
Nie pamiętam jaka dokładnie była maksymalna szereokość zdjęć żeby się forum nie rozjeżdżało ale chyba yło to właśnie 700 pikseli więc ja proponuję układać zdjecia w pionie. 700 na szerokość a wysokość dowolna
Jestem za;)Cytat:
pion czy poziom sprawa dowolna, rozmiar i reszta zgodna z regulaminem.
ok, moje już poszło...
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
12.WatsOn
13. Miedziak
14. BartasPL
15. maksymiuk
16. decha
17. Veldrin
18. RNz
19.marekb
20. gringo997
ja dzis wysylam:D
1. Brzuchma
2. JaBlam
3. Diabeł
4. eryk_g
5. Yenox
6. Hellfire
7. wojkij
8. Łukasz Unterschuetz
9. sepq
10. MartineZ.oom
11. szwayko
12.WatsOn
13. Miedziak
14. BartasPL
15. maksymiuk
16. decha
17. Veldrin
18. RNz
19.marekb
20. toras
21. KrzysK
22. kogut
23. Gringo997
To ile tych zdjęć w końcu? I z tego co pamiętam to rozmiar regulaminowy to 800px na dłuższym boku. Tak?