No to pora pokazać swoje wypociny na CB:
1. Blokersi
z checią poczytam Wasze opinie na temat tych zdjęc.
Wersja do druku
No to pora pokazać swoje wypociny na CB:
1. Blokersi
z checią poczytam Wasze opinie na temat tych zdjęc.
Andres, powiem Ci szczerze, że blokersa z kotkiem i mała bąbeczką na szyi to jeszcze nie widziałem ;-) Nie było jakiegoś rottweilera ?;-)
to "sportowa" wersja tygrysa - blokers jak sie patrzy :)
Mam wrażenie, że zdjęcie samego kota byłoby fajniejsze. ;)
Ale kot pierwsza klasa - z lekka tylko zdziwiony ;)
Edit:
Jest napisane "tych zdjęć", ale ja widzę tylko jedno :(
Tak kot rzeczywiście świetny pewnie syberyjski albo maine coon, a chłopak tylko dlatego że bluza i kaptur na głowie daje złudzenie blokersa gdyby tylko odkrył głowę to fatka przedstawiała by sympatycznego chłopaka z kotem na ramieniu wtedy by pasowało? :-) , mnie pasuje takie też.:-)
1. Dazz ależ z Pittbulem czy Rottweilerem było by na maxa standartowe :) a tak jest nieco przewrotnie :)
2. Vitez jesteś pewien że w studio?? a uwierzysz mi że zdjęcie było robione nad jeziorem, na trawie a w tle jest brama wjazdowa z zielonych prętów... więc jak to jest?? Swoją drogą czy blokers nie może być w studio?? :)
3. fotokor1 - pudło :P ani maine coon, ani syberyjski :) Norweg z pochodzenia :P
4. Comatus - będzie ich więcej :)
no to kolejne :) póki co szuflada
good kolory i ostrosc Lki pomagaja
duza szansa? choc parametry z exifa pasują do 70-200 2.8L ale to sam autor decyduje jakim szkłem robi:]
Co do chłopaka z kotkiem to rzeczywiście sam kot był by lepszy zresztą wydaje mi się, ze lepiej by było mniej lewej strony a więcej prawej a co do drugiego zdjęcia to jak dla mnie wszystko jest ok:)
i tego własnie nie rozumiem... przecież to po pierwsze bylo by zupełnie inne zdjęcie, po drugie bylo by to zdjęcie kota jakich codziennie przewija sie dziesiątki tysiecy chociazby tylko przez polskie portale foto. Więc ZDECYDOWANIE NIE BEDZIE ZDJĘCIA SAMEGO KOTA, no chyba że moja lepsza polowka w końcu tutaj zawita i zacznie wstawiac swoje zdjęcia, a ze kocha koty to i ten i nasz drugi znajduje się często przed obiektywem.
Blokersa znam i Git :)
Cześć Andres :)
hej hej pattom:) jak tam Twoja upragniona "piateczka" się spisuje?? :)
pattom pozostaje w takim razie życzyć trafienia teraz TEGO JEDYNEGO zdjęcia.
no dobra to pora na moje zdjęcie nr 3:
szulada, tegoroczne półfinały Dominet Bank Ekstraklasy pomiędzy Prokomem Trefl Sopot a Anwilem Włocławek... trzeci mecz półfinału który odbył się we Włocławku... Goran Jagodnik i Christian Dalmau. (przeciwnicy na boisku, przyjaciele poza nim)
no to coś świeżego :
4
oraz
5
4 i 5 złapane naprawde w świetnych momentach a i technicznie bez zarzutu
no to tym razem postanowiłem zrobić coś nowego jak na mnie... do tej pory panoramowałem jedynie sporty motorowe. Zachciało mi się panoramować moją koszykówkę oto efekt:
dla zainteresowanych: Iso1600 f4,5 1/200 20mm (dla ff)
Musze przyznac, ze wyszlo swietnie:)
Taka fota trochę w stylu amerykańskim:D Czyli kosz+dobre oświetlenie+ciekawa metoda=świetny efekt:D Gratulacje!
no to kolejne numer 7:
Panoramowanie wyszło fajnie.
Szkoda, że akurat pan koszykarz nie robił nic fajnego, a był do Ciebie tyłkiem. ;)
Ja nie mówie, że zdjęcie nie jest dynamiczne.
Ja mówie, że na pierwszym planie mam (skądinąd dynamiczny) tyłek.
;)
nie tyłek tylko but i tylny półprofil :D
no no :) teraz tu bede Twoje fotki ogladal :)
no to numer 8:
taka ilustracja.....
sylwester zapraszam :)
długa przerwa, ale #9
Witamy po przerwie i na niezle wejscie, dobre zdjecie :) Temat po przekątnej kadru, jakos to się nazywało, ale nie pamiętam...
Ładnie uchwycone;)
pełne emocji i pokazuje stan lęku.
Ta ręka obok daje uczucie jakby wszystko co jest opisane na fotografii działo się w środku osoby na fotografii, która próbuje walczyć z tym.
Również ciekawy jest ta kratka.
P.S.: A utwór wypisany w tle pamiętam doskonale:) Świetna piosenka.
Pozdrawiam.
#10 tym razem szuflada i to głęboka ale lubię to zdjęcie i myślę że powinno się tutaj znaleźć
czas na nowe body :)
nowe body to praktycznie jeszcze dziewica bo nie ma kidy robić taki zalatany jestem ale proszę jeden z testshotów.
Piękne kocisko z blokersem i czystosć zdjęcia perfekcyjna. Bardzo mi się podoba chłopiec w deszczu. Jesli chodzi o numerek 8 to mnie zdenerował, bo znam pieśń i zdjecie z tekstem nie bardzo mi się widzi. Przekombinowane jakoś troche.
11 ladna :)
#12 kolejna szuflada niemniej jednak stale to zdjęcie lubię...
#13 w kategorii MODA/GLAMOUR :)
Rzeczywiście bardzo glamour :) Bardzo zachecajace zdjecie jesli chodzi o mode - zaraz pojde kupie kalosze jakieś i siekierkę + ta Pani gratis? :)
spodnie i buty mogly by byc bardziej brudne :)
#14 Kuszenie