Witam,
Czy ktoś zna plan rajdu?
Na oficjalnej stronie rajdu nic nic znalazłem poza cenami biletów. Niestety mam wolny tylko sobotni poranek:cry:
Wersja do druku
Witam,
Czy ktoś zna plan rajdu?
Na oficjalnej stronie rajdu nic nic znalazłem poza cenami biletów. Niestety mam wolny tylko sobotni poranek:cry:
Czy ktoś deklaruje swoją obecność?
Widzę MacGyver że ostatnio nie odpuszczasz prawie żadnego rajdu :smile:
ja tez bede. dla osoby nie posiadajacej akredytacji ten rajd jest najciezszym w sezonie. bo masa ludzi w jednym miejscu - szczegolnie na karowej. ew. wziasc drabinke i probowac z nad tlumu:)
O! Nie sądziłem, że nawet tutaj znajde kogoś z "oesów" :cool:
Ja niestety jestem zmuszony odpuścić Barbare, bo mam focić ślub kolegi w sobote :-(
Z rajdowym pozdrowieniem :mrgreen:
Ja się nie orientuje. Idę tam tylko jako amator fotografii. Przy okazji mam nadzieję, że się czegoś nauczę, a na karową nie idę, bo już za ciemno będzie (chociaż to też może mieć swoje plusy).
Idź pod wiadukt, albo na dolną/górną beczkę tam będzie w miarę dobre światło :)
ja chyba też wpadnę, jeszcze nigdy nie byłem... więc może być ciekawie
Dzięki za informacje, w ciemno bym nie poszedł o tej porze, ale jak będą dobrze oświetlone miejsca to kto wie.
hehe masz taki sam sprzet jak ja i Ty sie boisz ciemnosci?? :) z jakims kompaktem to bym podejrzewal ze mozna sie bac, ale bez przesady...
No może trochę przesadziłem :D.
Po dzisiejszych testach odbytych przez Kuzaja i Hołka to widać kto będzie narzucał tempo :)
Z całego serca życzę Hołkowi wygrania Karowej :)
Na początek OS 1 - Żerań, godz. 8:30
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
cdn...
Seria druga...
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
IMHO bez rewelacji.
Mało dynamiczne kadry.
Rajdy to nie moja domena :) Byłem tam z ciekawości. Wolę portrety i reporterkę :)
Ja też tam byłem, ale zdjęć nie mam.
Miałem wejściówkę "za kulisy", czyli te wyznaczone miejsca dla fotografów, ale nie miałem kamizelki i mnie nie wpuścili :(
Ogólnie, to impreza taka sobie...
Zależy jak na to spojrzeć, ale zgodzę się z Tobą. Jednak nie taką reporterkę miałem na myśli. Preferuję taką, gdzie jest większy kontakt z człowiekiem, gdzie widać jakieś emocje. Tutaj było ciężko z tym (tylko zdjęcia z "zaplecza" serwisowego i na stopie). Poza tym, "nie odrobiłem pracy domowej" z focenia rajdów (panoramowanie, koła w ruchu itp.). Na miejscu byłem tylko przez 40 minut i przyjechałem trochę za późno, bo co lepsze miejsca były już zajęte. Myślałem, że nie będzie zbyt wielu chętnych do wstania o 7.00 rano w sobotę :P Tak to jest jak zostawia się wszystko na ostatnią chwilę :)
PS. Sam jestem ciekaw innych fotek :)
ja na ten rajd specjalnie jechalem 1000 km ;) i wg mnie jest to swietna impreza, na ktora za rok pewnie znowu zawitam. co prawda wieksza czesc ogladalem ale staralem sie tez cos pstryknac. jestem nowy i niezbyt wiem jak sie foty wstawia wiec podam link do jednej foty :wink:
oto link http://www.rallyfoto.com/foto/maxi/10840.jpg ps. moze sie dlugo ladowac. pozdrawiam!
To jeszcze 4 kolejne...
18.
19.
20.
21.!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W przeciwieństwie do moich - jest dynamiczna ;-) Podoba mi się. Który to OS?
jest to drugi przejazd na Żeraniu
Mniejsza o to że widać kręcące się koła, ale kadr jest całkiem fajny :)
Czyli lubisz rejestrowac podetkniete gotowce :D ? Co do zdjec samochodowych to za luzno, za duzo zdjec stojacych samochodow, bez pomyslow na kompozycje, kadr i ciekawa perspektywe. reasumujac...dobrze ze chociaz ostre :PCytat:
Zależy jak na to spojrzeć, ale zgodzę się z Tobą. Jednak nie taką reporterkę miałem na myśli. Preferuję taką, gdzie jest większy kontakt z człowiekiem, gdzie widać jakieś emocje.