Witam!
Fotografuję dopiero od czterech lat tak i efekty są różne. Pewnie nie znajdziecie u mnie cudów ale skoro można tu cos pokazać to pokazuję.
Zapraszam na: www.amroz.com.pl
Pozdrawiam!
Wersja do druku
Witam!
Fotografuję dopiero od czterech lat tak i efekty są różne. Pewnie nie znajdziecie u mnie cudów ale skoro można tu cos pokazać to pokazuję.
Zapraszam na: www.amroz.com.pl
Pozdrawiam!
nieprzeciętne :)
Fajne foty.
Niektore zdjecia po prostu swietne:) Ale proponuje najlepsze umieszczac w watku, bedzie latwiej oceniac;)
chyba niezabardzo wiem jak umieszczać w wątku
adres fotki np: http://www.amroz.com.pl/ludzie/020.jpg
umieszczasz w ciągu:
Oż kurde...
Po cholerę tak długo czekałeś z pochwaleniem się swoimi dokonaniami?
Galeria bardziej niż zacna.
Gratuluję!
ślubne bardzo ładne a portrety zalatuja Draganem na km
w przyrodniczych jest piękny goryl, czy fociłeś go w zoo?
Witaj
Powiem, ta obejrzałem wszystkie Twoje zdjęcia. Jesteś skromnym człowiekiem ale masz dusze do robienia fotek. Jestem zachwycon tym co zobaczyłem, te kolory to światło te piękne krajobrazy oraz ludzie. Gratuluje Ci człowieku Twoich ogromnych osiągnięć moim zdaniem. Oglądajac te fotki widze ile musze się nauczyć.
Sylwek
goryl oczywiście focony w zoo.
Dzięki wszystkim za miłe słowa!
Jedna z najlepszych galerii jakie widziałem do tej pory. Po prostu zachwycające kolory i kadry. Najbardziej podoba mi się to, że te wszystkie zdjęcia są bardzo różnorodne. Nie skupiłeś się na jednej dziedzinie i tylko specjalizujesz się w niej! Chylę czoła bo Twoja galeria mnie oczarowała!
Zawsze podziwiałem Twoje prace na plfoto :)
Jestem na prawdę pod ogromnym wrażeniem, te przerysowane portrety są genialne.
Dzieki!
wklej kilka swoich najnowszych i najbardziej bliskich twemu sercu prac w ten wątek :)
będę bardzo wdzięczny :)
co do twoich portretów to mz najlepszym modelem jest sam fotograf :)
doskonałe pomysły, talent aktorski i wykonanie ...
może trochę nadużywasz "szerokiego kata" ale cenię umiejętność jego kreatywnego wykorzystania ...
reporterka portretowa to szczerze nie podoba mi się wcale ... takie przypadkowe pstryki wyrwane z kontekstu ...
reszta fot bardzo przyjemna i kolorowa :)
ps śledzę twoja twórczość od pierwszego zdjęcia na onephoto.pl
Masz talent. Obejrzałem fotki o czwartej rano i nie mogłem wyjść do pracy, musiałem obejrzeć wszystkie dokładnie. Gratuluję, są wietne
takk, bardzo dobre - trzba obejrzec wszysko ;) i ten szeroki kat ;) to jest to!
Niestety na onephoto jest bardzo mało moich prac. To dobry portal ale od początku siedziałem na plfoto i to tam częściej coś wrzucam. Jakos z przyzwyczajenia chyba.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
postaram sie cos wkleić. nie zrozumiałem czy maja być te nowe czy te które lubię.
a więc i starsze i nowsze i te co lubię:
O kurde, nie wiedziałem że tyle swoich zdjeć lubie. Nie zanudzam Was juz. Jeśli za duzo to sorki!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
no i nie wyszło. nie potrafię wkleić. czy ktoś mógłby mi to krok po kroku wytłumaczyć?
Musisz wyszukać adres zdjęcia, a nie strony ze zdjęciem:
adres strony:
http://www.amroz.com.pl/ludzie/020.html
adres zdjęcia:
http://www.amroz.com.pl/ludzie/020.jpg
Widzisz różnicę? :mrgreen:
No to teraz adres zdjęcia wpisujesz między
o tak:
tylko bez spacji !!!
Efekt:
PS. Jak sprawdzić adres zdjęcia? Wchodzisz na stronę ze zdjęciem, prawy klawisz myszy, właściwości - gdzieś tam będzie podany cały adres.
Obejrzałem sobie Twoją galerię. Fajne foty robisz. Ładnie kadrujesz.
Jak dla mnie - bomba
Pozdrówka
Spadłem z wrażenia z krzesła.
Pozdrawiam
bartek
takie tam nowości z ostatniego tygodnia:
1.
2.
3.
4.
1 i 2 dla mnie bomba - jestem totalnym fanatykiem szerokiego spojrzenia na swiat :)...natomiast portet nr 4 zupelnie do mnie nie przemawia - troche za duzo tu sztucznosci i pozowania, no ale to oczywiscie moje subiektywne odczucie
1 i 2 swietne, chociaz kapliczka i domek leca na pysk:p Ale i tak sa dobre:)
Chyba i ja muszę dodaę swoje trzy grosze :-) .
Zdjęcia kapitalne. Wręcz idealnie rozmieszczone elementy w kadrze przyciągaja wzrok i dają bodziec do przemyślenia własnych :mrgreen: Jak dla mnie, bardzo ciekawe są Twoje ujęcia otoczenia.
Patrzeć i się uczyc :mrgreen:
bardzo dobre szerokie kąty. Te zdjęcia z kostkami, o ile pamiętam, to furorę zrobiły na plfoto ;)
A teraz makro. Jeśli jest tu ktoś dobry e tym temacie to prosze opinie.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
4,9 sa fenomenalne:) Reszta serii też dobra;)
3 bylaby swietna, ale jak dla mnie tlo za bardzo rozprasza:p
Dzięki za dobre słowo!
portreciki, portreciki wystaw bo makro jakoś mnie nie grzeje :)
nie mówię że twoje ale w ogóle :)
pozdrawiam
Czwarta fotka nie wymaga komentowania, mowi sama za siebie:mrgreen:
Niezla seria:)
Dla mnie najbardziej 5 się spodobała, nie potrafię tego określić, po prostu :P
nie dość że jesteś bardzo dobrym fotografem, to jesteś jeszcze świetnym modelem :)
rewelacyjne zdjęcia!!!
pozdrawiam
re-we-la-cja
a jak myślisz ? masz talent aktorski, jesteś przekonywający, potrafisz się w cielic w rolę jaką sobie wymyślisz... ale po co ja to piszę? jesteś fotografem i pewnie nie raz zdarzało Ci się fotografować ludzi , którzy bez względu na to o co ich poprosisz zawsze mają taki sam wyraz twarzy....
taki model jak Ty to złoto, miałem do czynienia tylko z kilkoma takimi modelkami/modelami, którzy wiedzieli dokładnie co maja robić przed obiektywem (bez prowadzenia za rączkę)...
pozdrawiam
no to teraz troszeczkę architektury. jak to widzicie?
1
2
3
4
5
Wszystkie dobre, poza #3, ktora jest po prostu swietna:)
Dla mnie 1 najlepsze, ma klmat.
nr1. pierwsza moja architektura z canona 10-22