http://www.tinyurl.pl/?8PMqXamN
http://www.tinyurl.pl?fddwo3tt
Wersja do druku
Poczekamy, zobaczymy czy się potwierdzi.
hehe ciekawe kto za to beknie, naruszenie ciszy jest baaaardzo drogie
Jak narazie to mnie rozbawilo ogloszenie pkw:
kart w 2komisjach nie bylo od 19.30 do 20.50 (czyli 1h20min)
o 21.30 koles mowi, ze cisza wyborcza zostaje przedluzona w zwiazku z brakiem kart w 2 komisjach w okrecie w/w godzin do 22.55. To co sie stalo z ta 85 minutowa nadwyzka?:lol:
i chcesz zeby kazan dostal milion zl do zaplacenia? :roll:
To pewnie też wyjdzie w praniu :-)
Oby nie ale to niestety b. prawdopodobny wynik. (Nie chodzi mi o PO tylko o LPR :( )
Ciekawe jaka jest prawda z tym całym zamieszaniem/przedłużaniem aż o tyle.
No i ciekawe kiedy będzie pierwsze zebranie komisji śledczej w tej sprawie :lol:
Już wiadomo czemu nie chcieli OBWE :mrgreen:
Kompromitacja.
http://www.tvn24.pl/0,1525643,wiadomosc.html:
"Hakerzy złamali kod naszej strony i dotarli do testowych wiadomości. Rozpowszechniają informacje, nad którymi redakcja dopiero pracuje i które nie zostały nawet zatwierdzone do publikacji. Strona testowa służy do pracy redakcyjnej i wpisywane dane mają wypróbować sprawność wszystkich mechanizmów naszej strony w czasie wieczoru wyborczego."
Bronią się przed karą, bronią... ;)
Niezle jaja. Przedluzanie ciszy :lol:
Ja mysle, ze jak o 20-tej zobaczyli te wyniki, to dostali lekkiej
sraczki. Nikt tez nie wiedzial jak o nich poinformowac pewnego kota...
Aż się bałem Andrew jak tu wpadniesz :mrgreen:
W sensie do tego wątku.
co prawda nie mamy dziurkowanych karteczek do ręcznego zliczania, ale może to jeszcze potrwać.
Zastanawiam się ilu ludzi wystawi świeczki w oknach po ogłoszeniu wyników...
nie no... chyba dobrze bedzie. tu w Hadze do ambasady sznur ludzi czekal, az Holendrzy przychodzili patrzec, jak sie narod zmobilizowal do "obrony Czestochowy" i przywrocenia normalnosci w vaderlandzie :)
ale czekam na pierwsze przecieki. z tym ze, jesli frekwencja w Anglii byla taka jak tutaj, to po wliczeniu tych glosow na liste warszawska, slabo widze Jaroslawa, jego mamusie badz kota w parlamencie :D
Przyznać się! Kto jeszcze był z mamą na wyborach? :lol:
Ja byłem !!! :) ale tylko dlatego, że żona przyszła z innego okręgu wyborczego jest...byla z ojcem i psem...moja siostra przyjechała z Warszawy na wybory do Wałbrzycha :)
No i mamy PO! :D
Koniec Kaczogrodu :D
Przeproscie i Sp...!,innymi slowy :D
Yeeeaahh:) ale jakie peesowcy mieli mordki:D:D:D bezcenne:P
Sluchajcie, czy doczekamy sie dzis wystapienia kota?
Na serio, bardzo bym to chcial zobaczyc...
Najbardziej mnie cieszy koniec oszołomstwa Samoobrony i LPR.
Zmiana warty. No dobrze, w sumie tego chciałem ale sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Przynajmniej za granicą mniej się będą z nas śmiali. Przynajmniej taką mam nadzieję.
No i wygral uklad 'od gazety nie poprzez po az po g. wyborcza':D
Hehe, nieźle ma Jarek wygolone 'pekaesy' :lol:
Znowu go wzięli z profila :mrgreen:
No to PO ptakach :mrgreen: (w każdym razie po jednym) :) Nie mogę się doczekać aż na Youtube ktoś wrzuci "minę kaczora" ;-)
Ale teraz będą szczekać pisory w opozycji
- Zaczyna się od "Faktów i mitów", gdzie pracował Grzegorz Piotrowski -
zabójca księdza Popiełuszki - a kończy się na Platformie Obywatelskiej.
Na to, jak się okazało, byliśmy za słabi - tłumaczył swoje stanowisko
premier. - Wielka manipulacja się udała - dodał.
Czy na serio nie ma tam nikogo, kto by temu eunuchowi przywalil
w jego zakuty leb??? Mam nadzieje, ze zgnije w pierdlu. Sadze, ze skazanie
go nie byloby zbyt skomplikowane, po tym jak naduzywal wladzy...
Cóż, czekamy na Irlandię w Polsce, szanowny przewodniczący Tusk.
Dziesiec zobowiazan - Donald Tusk
1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy
2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty
3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic
4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ
5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych
6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012
7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku
8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce
9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet
10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją.
Wystarczy ruszyć głową, żeby dostrzec kilka absurdalnych, nieziemskich i wykluczających się pomysłów.
Ustawię sobie to na pulpit i odhaczę nożem na ekranie jeśli połowę wykonają sumiennie.
ad. Bahrd:
zapewne partia, która już jutro założy specjalne ministerstwo "Masowo wracających do Polski POlaków" :)
Ciekawie przedstawia sie frekwencja w USA.
wg onet.pl frekwencja w USA wyniosła 89,5%; głosowało 27 918 osób.
To sie nazywa mobilizacja rodakow w "obaleniu" kaczostanu.
To Polacy z Chicago głosowali...
No to niech teraz PO pokaże swój cud gospodarczy:)
Lepszy nic nie robiacy Tusk niz 60 letnie, pelne kompleksow, jadu i agresji - mieszkajace z matka 'cos' bez konta w banku, prawa jazdy i kobiety. No chyba ze kot sie kwalifikuje do ostatniego...
Moze to brutalnie brzmi ale same fakty, co to za facet wogole?
A ze cudow w polityce nie bedzie to chyba kazdy myslacy czlowiek wie;)
A nie przyszlo wam do glowy, ze w tym wszystkim nie chodzi o to,
by ONI wam cos udowodnili, tylko zeby wreszcie skonczyc cyrk
"ukladow', "wrogow", "agentow" i WSPOLNIE sie wziac i zadbac
o dobro i przyszlosc kraju, w ktorym rowniez wy mieszkacie?
Zeby Polska byla nowoczesnym krajem w Europie, a nie zasciankiem
i skansenem paranoi paru niespelnionych idiotow?
Mam nadzieje, ze za pare lat, gdy sie na serio w Polsce poprawi
i ludzie beda zuzywac energie na rozwoj i myslenie o przyszlosci
a nie grzebanie w przeszlosci, czesto wyimaginowanej, zapomni sie
o tym przykrym epizodzie, jakim byla IV RP, a ci ktorzy go wywolali
slusznie wyladuja na smietniku historii.
Szczerze mówiąc, to nigdy tak naiwny nie byłem, żeby mi coś tak bzdurnego do głowy przyszło :lol:
[QUOTE=Gotman;
Wystarczy ruszyć głową, żeby dostrzec kilka absurdalnych, nieziemskich i wykluczających się pomysłów.
Ustawię sobie to na pulpit i odhaczę nożem na ekranie jeśli połowę wykonają sumiennie.
[/QUOTE] to ekranik masz jak w banku czyściutki przez 4 lata, żadna ryska mu nie grozi
Taaaa: http://wiadomosci.onet.pl/1627507,12..._pis,item.html
Szczerze mówiąc coraz bardziej wierze, że w USA poprzez duże dawki środków konserwujących w hamburgerach wypierają ludziom umysły, ale nie wiedziałem, że aż w takim stopniu :(
Premier powiedzial, ze wygrana PO to wynik "manipulacji" PO, Gazety, NIE, i jakiegos mordercy.
To powinno byc karalne. Sugerowanie, ze wynik wolnych wyborow jest wynikiem manipulacji.
Jedyna manipulacja jaka miala wplyw na te wybory, to ich manipulacji spoleczenstwem przez ostatnie dwa lata, szczucie narodu, dzielenie na lepszych i gorszych.
Bez wzgledu jak PO bedzie rzadzic, to dobrze sie stalo, ze ten zakompleksiony kurdupel odchodzi. Chocby dlatego, ze spadnie ilosc wystapien takich jak wczoraj.
Marcin
mysle, ze o elokwentnosci i kulturze ludzi na podstawie kilku wyrwanych z kontekstu fragmentow nie mozesz nic powiedziec.
a to, ze probujesz to robic (nie pierwszy zreszta raz) i jeszcze insynuujesz na tej podstawie dalsze wnioski, swiadczy zle nie tyle o tych, o ktorych wyrazasz opinie, co o Tobie
No powiedzcie, nie fajnie takie rzeczy czytać? Aż się chce na tapetę wrzucić :)Cytat:
"Warszawa to hołota. Prawdziwej Warszawy już nie ma. Zginęła w Katyniu i Charkowie - krzyczała w kierunku dziennikarzy działaczka PiS podczas wieczoru wyborczego w hotelu Hyatt."
"Tutaj jest warszawka, która nie potrafi nas docenić - wykrzykiwała w kierunku dziennikarzy Anna Rudzka, którą rozzłościły bardzo złe wyniki PiS w Warszawie."
"Wieś nas olała, a Warszawa wykończyła - krzyknął 40-letni działacz w szarym garniturze."
"Czarę goryczy przelała informacja, że do urn poszło połowa młodych między 18 a 20 rokiem życia. - O Boże! Młodzi poszli głosować. To jesteśmy pogrzebani - dodał jego kolega."
No ba, na rodaków za oceanem zawsze można było liczyć :lol:Cytat:
Zamieszczone przez arra