EOS Discovery Tour to seria bezpłatnych seminariów dla europejskich fotografów. Będzie mowa o technice pracy z aparatami EOS oraz prezentacja i możliwość wypróbowania 40D.
Więcej tutaj: https://ed.canon-europe.com/canon.ht...&page=location
Wersja do druku
EOS Discovery Tour to seria bezpłatnych seminariów dla europejskich fotografów. Będzie mowa o technice pracy z aparatami EOS oraz prezentacja i możliwość wypróbowania 40D.
Więcej tutaj: https://ed.canon-europe.com/canon.ht...&page=location
A ja, w mordkę jeża, muszę pracować :(
ech... wybory
Ja się zapisałem na 21.11 od 16.30 to chyba razem z Vitez`em
ja tez bede :) ale 20 na 11 :)
pozdrawiam ktos sie jeszcze wybiera 20??
Ja bedę 20stego ale na popołudnie
Vitez - niewidział, albo nie mogłem się doczytać - sprzęt zabierasz?
Nie widzę potrzeby, ale pewnie wezmę by poszpanować :mrgreen: eeee znaczy fotoreportaż zrobić ;) .
Właśnie przeczytałem tekst u nich na stronie: "bądź jednym z pierwszych, którzy dostaną do ręki nowy model EOS 40D..." . Nie rozumiem do kogo taka oferta jest skierowana... jak ktoś się interesuje to bez problemu znajdzie w Polsce mnóstwo miejsc by pomacac 40D. W jakiej epoce tkwi Canon Polska, wysyłając zachętę niedostosowaną do realiów?
I czy mnie wpuszczą gdy w formularzu wpisałem że mam 40D? ;)
Uuuu, Vitez, teraz to na pewno Cię nie wpuszczą, jeszcze będziesz konkurencję robił ;-) Swoją drogą też uważam, że taka akcja powinna mieć miejsce przed pojawieniem się sprzętu w sklepach, żeby narobić smaku. Jest też taka możliwość, że jesteśmy na szarym końcu listy (i stąd termin), bo Canon uznał, że w Polsce można sobie odpuścić promocję.
a mnie wpuszczą jak napisze że mam PS a610?:)
W sumie chętnie bym się wybrał jako że niedługo mam w planach zakup 30D lub 40D, ale z lustrzankami to jeszcze prawie nie miałem do czynienia .
Parę razy udało mi się dorwać 350D , 30d czy 5D ale na króciutko.
Jeżeli na miejscu będzie można popstrykać sobie tym czy owym co będzie prezentowane, może warto zabrać ze sobą CF'a...
Przy okazji :) Wielkie dzień dobry! z okazji pierwszego postu.
PS. Zapisałem się na ostatnią sesję...
... no to witam na pokładzie :) zapisałem się na 21 na godz. 16.00
Vitez - nareszcie może uda mi sie pomacać Twoje 40D
Ja jestem zapisany na 2007-11-20 na godz. 12:00. Wezme forumowe ID co bysmy sie w realu poznali.
zapisany na 20.11 o 17, znajdzie sie ktos jeszcze ?
ja tez sie zapisalem 20-ego na 16.00
Mam nadzieje, ze nic mi w ostatniej chwili nie wypadnie i jednak tam dotre :-)
Ja jestem 20.11, popołudnie.
też pojawię się 21 po 15 godzinie z ID
a ja ID nie mam :(
ale Wy będziecie mieli to Was jakoś poznam :D
Ja rowniez sie zapisalem na 20 na 17:00.
Ja również zapisałem się na 21.11 po południu, Skąd macie te forumowe ID? Jak możemy wszyscy umówić się w tym miejscu? Jak się wszyscy rozpoznamy? Może jakieś karteczki z napisem Canon-board.info ?
Sylwek
Co do ID to polecam http://www.canon-board.info/showthread.php?t=22021
choć nie wiem czy jeszcze aktualne.
... a najlepiej rozpoznawać się po avatarze lub wspomnianym ID Masz większe możliwości bo wielu z nas ma avatar ale nam będzie trudniej rozpoznać Ciebie :)
Na szybko wstawilem jakąś fotkę. Pozdrawiam Teraz tez sie odnajdziemy
pozdrawiam
Ja będę 2007-11-20 - 17:00. Może się nie spóźnię ;-)
Wezmę forumowego badge'a.
Eeee tylko 40D szału nie robi, mogliby pokazać coś więcej.
Z ciekawości bym zajrzał ale pewnie w tym czasie będę w Szczecinie.
Powinienem też się zjawić z ID oczywiście :cool: + niezrzeszony na forum kolega. Będziemy 2007-11-21 przed 11.
Jednak będe 21go na popołudnie
Tez bede - 20.11 o 12:00. Bez ID :(. Wrzucam avatar.
Do zobaczenia!
Ja bede 2007-11-21 - 11:00
Witam, może wreszcie znalazłam dobre forum :wink:
Mam pytanie i jeśli to mozliwe prosiłabym o szybka odpowiedź.
Rozumiem, że po zarejestrowaniu i wstawieniu swojego zdjęcia, zapisuje się ono w galerii. Eh, nie wiem jaki matołek ze mnie ale nie potrafie znaleźć tej galerii, gdzie będe mogła je zobaczyć i innych osób fotografie.
Bardzo, bradzo prosze o pomoc...
Pozdrawiam :)
Ja będę 20.11 od 17:00.
Nie mam identyfikatora :p
Bede chodzil z 400d i 50 1,4 :smile:
A tak serio, to może jakiś znak rozpoznawczy sobie wymyślimy??? Pare osób może tam nosić body canona ;)
Upodobnisz się do krzesła konferencyjnego? ;)
To Ja może przyjdę w masce do Paintballa? ;-)
Witam
Napisałem wczesniej, że będę 21.11 o 17:00, oczywiście pomyliłem się będę 20.11 o 17:00.
Do zobaczenia
Sylwek