Jako że nie mogłem być na plenerku we Wrocku z powodów zdrowotnych może panowie jakiś plenerek w okolicach Wrocka i Opola.
Proponuję zamek w Mosznej.
http://www.moszna-zamek.pl/
Ktoś chętny czas można określić:)
Wersja do druku
Jako że nie mogłem być na plenerku we Wrocku z powodów zdrowotnych może panowie jakiś plenerek w okolicach Wrocka i Opola.
Proponuję zamek w Mosznej.
http://www.moszna-zamek.pl/
Ktoś chętny czas można określić:)
Ja nawet bardzo chętny jeśli tylko termin będzie przychylny. Najlepiej jak szybko sie określimy i padną jakies terminy.
Czekamy jeszcze na ekipe z Wrocławia ktoś chętny panowie?
Jeśli akurat będę we Wrocławiu, to chętnie przyjadę. Kwestia terminu.
Prosze zaporponować jakiś termin. Ja się dostosuje mam wakacje.
Właśnie chciałem napisać, że Wrocław pewnie też się pojawi, podobniej jak MacGyver jeżeli będę dostępny to pojadę znów. Ostatnio jak byłem tam to było tak ostre światło, że żałowałem że nie miałem filtru połówkowego (od strony ogrodu focąc).
Do sierpnia to pewnie jeszcze ze trzy będą, więc może się załapiesz;)
Dla ludzi którzy mają napięty plan:evil: Prosze zaporponowac datę.
Toras można zabrać się jednym samochodem. Mieszkam Koło Biertowa, więc po trasie.
Jeśli chodzi o mnie to jeżeli ma być to weekend to 28/29 lipca odpadaja bo się wybieram na Rajd Bałtyku, ta sobota to czemu nie tylko nie wiem czy się ludziska szybko zbiorą;) A później mamy sierpień i tak daleko planami nie sięgam, ale chyba pierwszy week powinien być względnie wolny.
Wg mnie moze być i środek tygodnia. Nie wiem jak w pracy ludzie mają:)
Też się na to piszę :) Zamek ma duży potencjał gorzej tylko z pomysłem i warunki zazwyczaj są trudne (pod słońce). Od 28 lipca jestem na urlopie to też mogę w tygodniu.
po 29 lipca też się mogę pisaćwstępnie :] - o ile będą jakieś babeczki :]
Wstepnie trzeba coś ustalić, To moze coś 3/5sierpnia? w Tych Dniach prosze pisać:)
Narazie pewny jestem ja:)
Mój kolega z Brzegu też z Canonem.
Czekamy jeszcze na ekipe z Wrocka!!
Może szanowny pan Moderator?
Acha jeszcze zapomniałem dodać, że w sobotę i niedzielę jest tam masakrycznie dużo ludzi. Najspokojniej się foci w tygodniu. To co może 3 sierpnia w piątek ?
Mi pasuje:)
jesli to impreza otwarta to moze tez sie wybiore, o ile do tego czasu canonik z Zytniej wroci :D
Każdy może wpaść.
to teraz trzymam kciuki za chlopakow na Zytniej, Pan Technik ma urlop do poniedzialku :lol:
o, jezeli impreza otwarta, to i moze ja sie pojawie, fotoce niedlugo i moze sie czegos naucze :)
Może jakieś ostateczne deklaracje ktoś będzie czy zmieniamy termin:|
Ja niestety mam zmienione plany i raczej nie będę :(
Nie było chętnych plenerku nie było. Myśle że dopiero coś ruszy jak wróci McGyver.:mrgreen:
Widze Mac, ze bez wiekszych staran wyrosles na glownego organizatora plenerów, z ogolnopolskimi wlacznie :D
an_zak na Ciebie też liczymy:)
Plenerek sie odbyl? ;)
Jesli temat jest dalej aktualny to ja będę chętna. Moznaby zrobić jakies spotkanie w celu wspólnego focenia :)
Właśnie dziś jedno się skończyło:
http://canon-board.info/showthread.php?t=24788
:-)
można szybko zacząć drugie :). Wrocławskie nawet jednodniowe...jak sok marchwiowy lub jabłkowy :)
jestem za :)
Jeśli byłby całodniowy to nawet gdybym był w pracy to bym się gdzieś wkomponował w plenerek po lub przed robotą...no chyba, ze byłby wyjazd za granicę :(
Przez najbliższe dwa weekendy nie będzie mnie na 100%, przez kolejny na 95% też... potem pomyślę żeby coś zorganizować :-)
Napisz pw do kogoś żebyś zamiast forumowy mądrala miał plenerowy organizator :)
hmmm...brzmi zachęcająco :)
jesli chodzi o Moszne, to jestem za w wydaniu barbarzynsko porannym.
w desen wypad z Wroclawia rzedu 4.45, zeby po wytluczeniu sie po opolskich zadupiach dotrzec okolo 6.00, do 1,5h focenia i rura z powrotem - do pracy.
jesien jest, mgly ida, wystarczy wyczekac dzien po lekkim deszczyku i potem zebrac tylek i starannie zrobic zdjecia.
koszt imprezki - sciepa na gazik do Feli.
jak ktos chetny to zapraszam. tylko prosze powazne osoby, a nie takie co chcialyby ale sie boja, a wzmianka o podniesieniu du* o 4.30 rano odbiera wszelki animusz. albo sie robi zdjecia albo p* smuty i szuka wymowki
hehe...żeby wyruszyć z Wrocka o 4:45 to ja muszę przyjechać dzień wcześniej :)
Ja bym się gdzieś chętnie wybrał. A czy rano czy wieczorem to dla mnie bez różnicy. Zależy tylko jakiego dnia.
MacGyver jestem za popołudniowym plenerem we Wrocławiu. Od następnego tygodnia mieszkam już we wrocku i nie ma problemu dojazdu:)
Kiedyś już rozmawiałem na ten temat z an_zakiem, był zainteresowany.
Pogadamy w czwartek lub w poniedziałek, skrzyknąć się na mieście to żaden problem, można to ustalić nawet dwa dni wczesniej
Z Andrzejem sporo plenerowaliśmy na mieście ostatniej zimy, fajna zabawa.Cytat:
Kiedyś już rozmawiałem na ten temat z an_zakiem, był zainteresowany.
no ja na Wrocław tez się piszę :) mam nadzieje że termin spasuje. Co prawda nie jestem z Wro, ale dojazd raczej nie będzie problemem :)
Ja jestem gotow, zawsze, wszedzie, z aparatem lub bez ;-)
z przyjemnością się z wami wybiorę na pewno się czegoś nauczę :)
ktos bylby chetny na sobote? moznaby pojechac odrobine wczesniej (zeby miec zapas na sforsowanie plotow) i pozniej dluzej pofocic. nie zeby tam w Mosznie bylo co specjalnie focic, zwlaszcza jak juz ktos byl, ale mozna po drodze jeszcze wawozy na Sw. Annie zaliczyc - przy pochmurnej pogodzie powinny byc bardzo sympatyczne
ja mialbym w aucie 3 miejsca. zapewne wystarczy, bo z 10 chetnych to tak zwyczajowo zostaja 3 osoby gdy przychodzi co do czego :)
jak cos to PW
Kurcze ja mam zajęcia więc odpadam :sad:
Akustyk mi weekendy nie pasują. teraz mam jeszcze wesele.
Ta sobota to i mnie odpada, ostatnimi czasy rzadko bywam w weekendy we Wrocławiu.