Kto sie wybiera?? To ,ze maja bys pokazy sztucznych ogni to zadna nowosc, ale pojawia sie za to m.in. najbardziej znani wykonawcy lat '80 nurtu new wave, z najwieksza gwiazda Alphaville :-D
Wersja do druku
Kto sie wybiera?? To ,ze maja bys pokazy sztucznych ogni to zadna nowosc, ale pojawia sie za to m.in. najbardziej znani wykonawcy lat '80 nurtu new wave, z najwieksza gwiazda Alphaville :-D
ja będę :)
ja też będę :)
Ja sie postaram, ale nie wiem czy z aparatem ;)
Choopy to co kaj zbiorka?? Ja biore aparat i na koncercie MUSZE byc bo uwielbiam alphaville8-)
może zaczekajmy jeszcze z tą zbiórką, jest jeszcze czas, tyle że foty sztucznych ogni bez statywu to raczej nie bardzo, a z tego co pamiętam, to ciężko tam samemu ustać, a o statywie to raczej można zapomnieć :/
Tomy to sie ciepnie kajs dalej od bydla i bedzie miejsce;)
no więc albo sztuczne ognie i faktycznie można pójść gdzieś dalej, albo focenie koncertu i wtedy cza się pchać jak najbliżej, zresztą z tego co było w zeszłym roku to (bydło) publiczność po jednej stronie Wisły, a artyści po drugiej, więc też dość ciężko o jakieś super zdjęcia, no chyba że masz jakieś dobre tele...
no bo jak faktycznie nastawiamy się na focenie sztucznych ogni to można by było pomyśleć coś nad wybraniem się gdzieś "dalej" pewnie rewelacyjnie to będzie widać z kopca Kościuszki lecz pomijając tłok na nim to trochę za daleko, ale rewelacyjne widoki są ze skałek na ruczaju, (skałki Twardowskiego, Zakrzówek, jak by tego nie nazwać) trzeba zastanowić się jak co jest dla nas priorytetem ;)
Moje priorytety: wysluchac koncert alphaville, bez focenia go. Potem isc gdzie pocykac sztuczne ognie :D
postaram się być
Ja tez.. chociaz 22 mam koncert Dzemowy ale moze sie dospie na drugi dzien
Panowie i pewnie nieliczne panie gdzie sie umawiamay??
Ja sie byc moze wybiore.
Choc z fotografowaniem to moze byc roznie - chyba, ze macie swietne zoomy - tak 500mm i swiatlo 2.8:) To a propo koncertu. 8)
Ja sam:wink: ja mam pomysl ale jak zdradze to podejrzewam ,ze na forum beda takie same kadry hehe:wink:
no ale to spotykamy się i focimy razem, czy wysłuchamy koncertu a później każdy w swoją stronę :?:
Nie no zartuje. Zostaniemy grupami focic (albo jedna grupa w zaleznosci ile osob).
a czy ktoś wie gdzie są sektory foto i prasy?
Ciagnie sie na moscie Grunwaldzkim. :wink: choc lepiej z nami a nie buracz tutaj:D
Fajerwerki o 12. Ja to roznie, wpadam tylko posluchac alphaville, a potem czekam do konca fajerwerkow i zmykam do domu. Mam cicha nadzieje ,ze jako najwieksza gwiazda wystapia przed samymi fajerwerkami:grin: Wy sie umowcie a ja bede dzwonic do kogos.
oki tylko koniecznie sprecyzujmy miejsce spotkania poniewaz jestem nowy a chcialem Was poznac, co do wystepu oby tylko bylo dobre naglosnienie pozdro
Ile ty masz lat chlopaku??
liquidsound, co się czepiasz kolegi nowego? jeszcze pomyśli że na forum jakieś buraki siedzą
dzięki kolego dzięki
a w niedziele to sie w Krakowie cos dzieje czy juz puchy po sobotniej imprezie :-) :?:
na fajerwerki sie nie zalapie ale w niedziele na 90% przyjade do Krakowa bo panna ma tam kurs i znow caly dzien moge focic 8)
edit: jednak bede TU .. udanych lowow 8)
czy krakusy mogłyby ustalić jakieś miejsce na spotkanie??
chętnie bym się przyłączył,
a od dziś od 15 nie będę miał dostępu do sieci więc nie będę wiedział jakie są ustalenia
może np. podejście do bramy na wawel od strony tej gdzie na murze są tablice darczyńców??? o godzinie np. 20?????
No chce go lepiej poznac;) integruje sie. Robicie z igly widly.
EDIT: chlopaki ustalcie cos bo Bebesky tez chce przyjsc. Ja bede Was lapal na telefon.
Czas leci a ja zadnych konkretow nie widze. Coprawda nie jestem pewien ze bede, ale jak mialbym sie zjawic to gdzie i o ktorej?
w odpowiedzi na tego posta który się skończyć nie może przesyłam link do http://www.targeo.pl/Miejsce_spotkan...,567147,243520 miejsca spotkania jest to moja propozycja jeśli znacie innę miejsce to proponuje się w miare szybko podzielić informacją :-) a miejsce to ul Grodzka pod kosciołem Sw Idziego godz 20:30 ale niewiem czy nie za wcześnie mam nadzieje że sie wszyscy odnajdą pozdrawiam;-)
No Wy sie ustalcie a ja do Was dojde. Niech mi jedna osoba z waszej grupy na PM zostawi numer telefonu
Dobra myślę że miejsce jest OK tyle że może by tak trochę później - każdy se poogląda samemu co mu się podoba, a później większą "kupą" będziemy dumać gdzie by stanąć co by zrobić jak najlesze zdjęcia sztucznych ogni, bo ja chyba najbardziej na to czekam - może o 21:30. A żeby usystematyzować miejsce pod kościołem to proponuję spotkać się tam gdzie jest łapka kursora.
Dajcie znać ilu was będzie ostatecznie, żeby wiedzieć na ile osób tak +/- czekać.
http://img442.imageshack.us/img442/6...otkaniauz8.jpg
dodaje jeszcze jeden link bo imageshack coś szwankuje
Pieruny niech mi ktory da numer do siebie. Ja bede ok 22 obok jubilata a potem bym Was zlapal gdzies.
Andrzej ja bede do Was dzwonil to dojde:-D
No i zaraz bedzie lalo :)
spoko dzwoń:-)
Szkoda ze wcześniej nie zauważyłem tego wątku to też bym sie przyłączył a juz jestem umówiony :/ Ale będzie zaleta:D bede mógł choć taz podziwiać fajerwerki inaczej niż przez obiektyw :D Jesli będa jakieś inne imprezy w Krakowie i okolicach i byście sie zbierali to ja też sie pisze :D
No to póki co to faktycznie będzie na "kupa" raptem dwóch pod kościołem ja i grimaldi plus liquidsound dojdzie na telefon :|
Moze jeszce Mrek dojdzie, bo znim na gg gadalem. Chlopaki w 3ke to jest optymalnie, nikt nas nie oszyje i jednoczesnie nie bedzie nas za duzo.