Dzisiaj tj. 08.06 o godz. 7:30 urodził się mój syn Filip. Waga 3470 g, długość 55 cm.
Zdjęcia Filipka będą zamieszczone później.
Zdjęcia tak na szybko http://picasaweb.google.com/marcin.szlazak
Wersja do druku
Dzisiaj tj. 08.06 o godz. 7:30 urodził się mój syn Filip. Waga 3470 g, długość 55 cm.
Zdjęcia Filipka będą zamieszczone później.
Zdjęcia tak na szybko http://picasaweb.google.com/marcin.szlazak
gratulacje! :)
Wszystkiego najlepszego (również dla mamy), a jak to numer jeden to podwójnie :-)
Gratulacje dla taty i najserdeczniejsze życzenia dla dzielnej mamy!
Sądząc po wadze Filipek będzie dzielnym wojownikiem.
Gratulacje :)
( rozumiem że w niedzielę Cię nie będzie ? )
Gratuluję :-)
No to się teraz wyżyjesz fotograficznie. Wiem co mówię, mam już prawie trzyletniego chłopaka. 80% moich zdjęć to w sumie dokumentacja jego rozwoju! Gratulacje!
Gratulacje
Do kogo syn bardziej podobny, do taty czy mamy?
No to huraaa! Jest nas więcej:) Gratulacje dla obojga rodziców:razz:
Giertych się ucieszy :)
Gratulacje! 3mcie się:)
I nigdy nic już nie będzie takie jak wcześniej...
GRATULACJE
Gratulacje:-D "pierwsze dziecko??Nie, pierwsza cyfrowka" :-D
GRATULACJE!!! i niech się zdrowo chowa!
BRAWO...
już ma młody przechlapane... całe dzieciństwo z fleszem w oczach:D
jeszcze to :)
http://fotopolis.pl/index.php?komiks=&kid=18&karch=
No to masz rok-dwa błyskania dziecku w oczy, szukania szkła do portretów, potem jak zacznie biegać będziesz szukał czegoś z szybkim AF, a kasy i czasu coraz mniej......... - podpowiadam że w bitwie o kasę na szkiełka cuda może zdziałać parę portrecików zrobionych po cichu przed połowicą i wywołanie w dużym formacie, przy jednoczesnym komentarzu że ten sprzęt to przecież dla dzieci - u mnie zadziałało. he he
Ale i tak warto - ja już mam dwójke
Gratuluję
A nawiasem mówiąc u siebie zaobserwowałem pewna prawidłowość - po 2 latach ilość zdjęć dziecka zaczyna spadać - warto więc zawczasu zainwestować w drugiego modela.
Gratulacje i pozdrowienia dla reszty rodziny. Teraz się nafotografujesz :) Kup sobie UV na obiektywy jak zacznie chodzić :)
Gratulujęi wszystkiego najlepszego.
Gratulacje dla obojga rodziców. Zainwestuj w najjaśniejszy obiektyw, żeby "młodemu" lampą po oczach nie dawać... :). Zdrowia życzę i udanych kadrów.
Gratulacje!!, Pokazałeś mu już aparat ?? Niech sie uczy :mrgreen:
grarulacje przybył nowy canonier, mnie się też urodził synuś ale 20 lat temu i terez to już pewnie czekam na nie swoje a wnuki
pozdrawiam
CONGRATULATION!!!!!!!!!
Ja swoja droga czekam na info od żony czy za 9 miesięcy tez bedę szczęśliwym tatą...to czekanie troszkę stresujące.
Gratulacje za syna i za imię.
To mój imennik :-)
GRATULACJE.
moje najszczersze dla całej trójki...:))
Gratuluję!!!
Ja także gratuluję:D
A tutaj dowcip sytuacyjny:mrgreen:
Na porodówce młody tatuś fotografuje swego synka to z jednej, to z drugiej strony. Położna pyta:
- To pana pierwsze dziecko?
- Nie, trzecie, ale pierwszy aparat...
Ja znam wersje "pierwsza cyfrowka" .
Gratulacje po raz drugi. Co z fotami??:) Bo jak fot nie umiescisz to zieloni watek zamkna:D
Zdjęcia umieszczam na Picasie gdyż nie chcę obciążać naszego serwera moimi zdjęciami.
Po za tym codziennie umieszczam na Picasie nowe foty.
Gratulacje !!! Pewnie jakby była dziewczynka to dałbyś jej na imię eLka :)
Haha ale glodomor;-) niech sie zdrowo chowa:!:
Gratuluje , my mamy termin na 15-06 :)
:-) Zdrówka, szczęścia i jak najmniej koleczek!
Wszystkiego, NAJ dla Was trojga !!!!!
gratulejszyn!!!
Gratulacje!!!
Piękne te zdjęcia! Się wzruszyłem... 9 miechów temu byłem w tej samej sytuacji.
Chciałbym wszystkim podziękować za życzenia od Filipa, mojej żony i od siebie.
Gratulacje, gorace pozdrowienia dla szczesliwej rodzinki. Niebawem i mnie czekaja narodziny :) Napisz jak bylo, czy rece bardzo sie trzesa :) Jakie szkla zabrac :) Kit, czy moze stala 50 :) Doradz cos przyszlemu tacie.
gratuluję, będziesz teraz miał dużo dodatkowego szczęścia
No to najlepszego dla całej rodzinki, rozumiem że już niedługo czeka cię kupno następnej puszeczki..? ;-)
Gratulacje dla mamusi i Ciebie ;)
P.s. To teraz zasadz drzewo i postaw dom...
Nicram szczere gratulacje i dla żonki przede wszystkim no i temu dzielnemu maluchowi, że się nie bał na ten kryzysowy świat...;)