witam,
moge kupic 20D od znajomego fotografa za mala kase,
jakis czas temu byl w serwisie na przegladzie, bylo podobno 60 tys fot, ale teraz robili sesje dla magdy m. i pewnie cos kolo 90 tys bedzie, na co zwrocic uwage?
Pzdr.
Wersja do druku
witam,
moge kupic 20D od znajomego fotografa za mala kase,
jakis czas temu byl w serwisie na przegladzie, bylo podobno 60 tys fot, ale teraz robili sesje dla magdy m. i pewnie cos kolo 90 tys bedzie, na co zwrocic uwage?
Pzdr.
Jeżeli ta 20-ka zrobiła prawie 100.000 klapnięć, a nie miała nic wymieniane to raczej bym ją sobie darował. Jak na taki aparat to dość duży przebieg. Jeżeli używka to raczej od fotoamatora (pedanta :-)), a nie od kogoś kto żyje z fotografii.
Jak za małą kasę, bo mozna pokusić się o wymianę migawki.
no aparacik za 1000 zl
W!
Za 900 bierz ;)
Zdrowko
Bierz zdecydownie tylko miej swiadomość rychłej śmierci tego sprzętu zakatowanego w rekach zawodowca:). jak nie weżmiesz do daj znac na PW to ja może sie zdecyduje.....
ja bym jednak odpuścił
dajcie spokój, sama migawka to bodajże 600PLN + kłopoty, jeśli padnie lustro, spust zrobi się pod 2500pln, a to już cena normalnego sprzętu.
'Coś takiego jak darmowy lunch nie istnieje.'
Witam!
Mam prośbę udzielcie mi kilka porad na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie używanego 20D.
Nie mam doświadczenia mam analoga 30.
Jadę jutro obejrzeć 20D z rzekomym przebiegiem 6000 pół roku stary.
Pozdrawiam
Kupilem juz jakis czas temu wlasnie tego 20D, hmmm to juz tydzien niedlugo będzie mijał :)
Bardzo przyjemny, wygodny i SZYBKI aparacik :)
Witam wsród Canonierów :)