Witam, 2.05.07 w Gdańsku odbędzie się otwarcie sezonu żeglarskiego. Przewidziano masę atrakcji
TUTAJ więcej informacji na ten temat.
Do zobaczenia na starówce :)
Wersja do druku
Witam, 2.05.07 w Gdańsku odbędzie się otwarcie sezonu żeglarskiego. Przewidziano masę atrakcji
TUTAJ więcej informacji na ten temat.
Do zobaczenia na starówce :)
Ja będę na pewno :)
Ci windsurferzy jakoś najbardziej mnie interesują.
Witam,jak Znajde Czas To Sie Zjawie-do Zobaczenia
A ja będę niestety w pracy. Pogięło ich z tym terminem, nie każdy bierze urlop na długi weekend :( - mogliby zrobić otwarcie w któryś z wolnych dni.
Ja też się wybieram. Może by ustalić godzinę i miejsce spotkania?
Ja byłem i miód piłem. Aż mnie boli palec od przyciskania spustu migawki. Mam do obrobienia 2.5GB materiału, jak się uporam, to coś powieszę.
Ja mam podobne wrażenia jak januszP. Raczej mało się działo na początku, ale jak odchodziłem to coś się już zaczynało.
januszP --> po tym jak się widzieliśmy jeszcze trochę czasu minęło zanim zaczęły pływać, a ja też się zmywałem :(
Faktycznie coś zaczęło się dziać ok 13.30 Pokazy ratownictwa, podejmowanie tonącego z wody przez różne służby, PIES RATOWNIK!!!, superszybkie dwukadłubowe łodzie. Ok, 16.00 się zwinąłem.
comatus, faktycznie widziałem jak odchodziłeś, kiedy ja dopiero parkowałem samochód. Atrakcje były z małym poślizgiem. Mi się bardzo podobało.
Moja strata :( Ale musiałem się zmyć ....
daj cos wiecej........
troche mydlo na tym zdjeciu przynajmnej mi sie tak wydaje