Drogi Esteper,
wyzywam cię na bitwę na najlepsze zdjęcie z soboty /Wyścigi samochodowe Poznań 14.04/
powiedzmy 2 zdjęcia
- samochody
- dziewczyny :p
termin, dziś do 20oo
przyjmujesz?
Wersja do druku
Drogi Esteper,
wyzywam cię na bitwę na najlepsze zdjęcie z soboty /Wyścigi samochodowe Poznań 14.04/
powiedzmy 2 zdjęcia
- samochody
- dziewczyny :p
termin, dziś do 20oo
przyjmujesz?
Bijesz leżącego :p To mój pierwyj raz (z samochodami) ... Ale przyjmuję :)
no to do 20oo, ja właśnie zaczynam oglądać swoje zdjęcia
Moje właśnie poszły :)
moje też już poszły.
Powodzenia
To rzeczywiście są zdjęcia 2 róznych autorów?? ;)
po zdjeciach samochodow widac jedynie ze obaj panowie wiedza co to panoramowanie. Zdjecia nie porywają ani nawet nie przykuwaja uwagi. Ot pstryki z toru. Spodziewalem sie czegos wiecej. Moze byloby w czym wybierac gdybyscie zdecydowali sie na wstawienie wiekszej ilosci fotek. Z drugiej jednak strony pewnie wystawiliscie te najlepsze wiec moze dobrze ze tylko po jednym.
To pierwsz sonda w ktorej nie umiem oddac glosu.
Mi też bardzo przykro że się bardziej nie postaraliśmy :(
ale postaramy się poprawić na I Rundzie RMPST, będą efektowniejsze zdjęcia niż wyścigówek na torze :)
Ja trochę tak jak tpop. Zdjęcia (co najmniej te samochodów) są technicznie bez zarzutu, panoramka jak się patrzy i... i kurcze nic z tego nie wynika. Zaczynam rozumieć jak się czują widzowie moich fotek lotniczych, nie siedzący głębiej w temacie ;-)
oj przecież żartuje, żadne dąsy, nie każdemu muszą się podobać
to są oczywiście takie pstryki z toru, bo niestety nic ciekawego się nie działo (nikt nie dachował ani nic takiego, no 1 pikanto dachowało ale niestety nie z tej strony byliśmy)
kadrów też super oryginalnych nie ma, ale panoramowanie się udało :)
dzięki za opinie
:mrgreen:
Twoje samoloty są naprawdę efektowne :D
samochody, samochodami... ale te dziewczyny :| Przydała by im się Patrycja :mrgreen:
Sądząc po zdjęciach pierwszy zestaw jest Ampera - ciekawe czy zgadłem :p
Panie fajne :) Samochody jak to samochody - jada ;) Głosowałem na 1 zestaw bo.... pani chyba lepiej obrobiona niż pani w drugim zestawie :)
Oba zestwy na tym samym poziomie (IMHO)
Dlatego zdecydowało Ferrari :)
Panowie, macie może fotki kianki z nr 16 ? W piątek byłem w Poznaniu bo kumpel startuje, na sobote nie dałem rady zostać i byłem bez sprzętu :(
16nastka to ta z festynem z przodu (seledynowy zderzak) :p Mam jakieś jedno ujęcie :)
Tak, ta z seledynem :D
Możesz posłać mi na maila ?
No problemo :)
Ale ktos pojechal z balansem na ostatnim zdjeciu (czyli drugie w drugim)...
Ja niestety rowniez wstrzymam sie od glosu.
Bitwa jest anonimowa, bo ludzi interesuje, kto robił dane zdjęcia (ciąg przyczynowo-skutkowy raczej działa z tej strony:) ). Nie rozumiem co zepsułem moimi przemyśleniami. Zdjęcia są tak podobne, że nie stać mnie na żadne inne "refleksje", a to miał być taki żarcik. Chill out :cool:
Ale swiatelka do portretów to raczej nie było ;-) Fotki samochodów obie fajne więc wybieram fajniejszą furę.
jezdziłem kilka razy motocyklem na tym torze...:) :) u mnie laska w drugim zestawie ma nieco zielonkawą cerę czyżby kalibracja...??
Kurcze, Amper blendy żeś nie zabrał? :mrgreen:
ja glosowalem na 2'gi zestaw :)
Ferrari juz mi sie znudzily :lol: (nie zebym wolal Seata :razz: ) a w drugim bardziej mi pasje fotka dziewczyny 8)
ferrari ładnie gadało ;) głosowałem na 1, mimo podobieństwa obu zestawów.. pozdro!
głosowałem na 1 lepsze wykończenie. 2 zestaw ok. dziewczyna śliczna aczkolwiek mdło wyszło. Gratuluje świetnego uchwycenia aut
@Sibil: Ferrari zawsze ladnie gdaka :)
@jacech1: mi sie wlasnie podoba ta miekkosc/mdlosc ...
wiem - mam troche nietypowy gust moze ale w koncu nie zawsze ta ostrzejsza foto musi byc lepsza ;)
Ja też na drugi ze względu na dziewczynę:-)
Amper miło było podjąc z Tobą walkę :D Cieszę się że miałem okazję nauczyc się panoramowac :)
Może to wszystkich zdziwi ale mój zestaw to nr.1 :)
Gratulacje :) Jakim obiektywem złapałeś Ferrari? - chodzi o samochód :P
Jedna i druga Ferrarka była łapana 70-200/4L :)
Amper działał swoją sztuką 70-200, a ja "swoją" czyt. pożyczoną :p
esteper, gratulacje :?
Nie denerwuj się :p Po RMPST pewnie Ty wygrasz :D