Witam
Moje pierwsze zdjęcia na CB
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wersja do druku
Witam
Moje pierwsze zdjęcia na CB
1.
2.
3.
4.
5.
6.
MUniek ładny - taki ekspresyjny. :)
Fajna też fota z rękoma (pierwsza).
ALe w zestawie dałbym tylko jedną- bo więcej to się robi nuda. :)
Rece na 2 fotce ciekawie wyszly, tlo mniej. Moznabyloby cos z tym pokombinowac. Ekspresja orla mi sie podoba mimo poruszenia - wiem, ze za malo swiatla. Pozostali muzycy ok z 1 i 4 na +
wszystkie bardzo ładne gratuluje!!!
Dzięki
2. prawie nie PSułem, kadrowanie i lekko poziomy - tam był dokładnie było tak jak na zdjęciu (od obiektywu do rąk było jakieś 20m i kolejne z 10m od rąk do sceny) - chętnie usłyszę jakieś wskazówki
"ekspresja orla" - to chyba chodzi o nos Gutka na 5. ?:grin: chciałem zrobić fotkę z panoramowaniem - czy się udało... Z autami lepiej wychodziło, człowiek na scenie jest mniej przewidywalny :-)
Nieznam Gutka, ale lubie ta fotke
jeszcze kilka
7.
8.
9.
10.
11.
koncertowe są spoko
KOncertówki ********e. To są takie koncertówki jakie lubie. Z emocjami i widać, że coś się dzieje. Że nie tylko grają, ale jest też widownia!;D Czekam na więcej!
pierwszy raz z ciekawością obejrzałem koncertowe foty.
żywioł.
są świetne.
pozdrawiam. slick.
jest kilka niezłych fotek
kadrowanie ostatniego wyjątkowo mi nie pasuje
Ja bym ostatnie skadrował tak żeby było symetrycznie (z dołu bym uciął)
Przedostatnie bardzo fajne
Pozdr
Artur
Podoba się.
Po 7. to bym tak z ciekawości DXO przejechał oczywiście jeśli masz rawa, widziałem już koncerty pojechane dxo na podobnym zdjęciu i było lepiej niż przed dxo (chyba że taki był zamysł twórczy).
12. całkiem całkiem - lubię łodzie
13. dla mnie również coś nie tak
czekam na więcej
Ciepło się zrobiło to może trochę Mazur zimą :-)
14.
15.
16.
wracając do 13. - ten kadr chyba będzie lepszy
17.
Mocno zróżnicowane te koncertowe. Najbardziej podobają mi się:
2 - za ręce
6 - zbliżenie i fajna ekspresja
7 - ładne światła i prawie niewidoczna postać
8 - świetny klimat
Mi akurat średnio podchodzą zdjęcia na krótkich czasach gdzie widać poruszenie, może poza np. pałkami perkusisty.
Te plenerowe przyjemnie się ogląda.
14 mi się podoba a 17 jest piękne. Możesz zdradzić k której godzinie robiłeś to zdjęcie?
Pozdrawiam
ostatnia fotka tym razem wymiata
Dorzucę jedno. Festiwal Dialogu 4 Kultur - koncert Nils Petter Molvaer w kościele św. kogoś tam :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
18.
17 Mnie Powaliła!!!!!!!!!!!!
dla mnie również 17 jest rewelacyjna :-P
faktycznie niezła 17. Ile PS oprócz winiety? czy takie ładne światło było?
aha na 17. widać ślad po brudize na matrycy (lekko na lewy-dół od kadłuba łódki)
W PS winieta, poziomy i kadrowanie. Takie światełko było niedługo przed zachodem słońca, ale temp może z 10 stopni :-)
tiaa matryca trochę była brudna, po kilkudniowej wycieczce w teren - usunąłem od razu kilka plam, tę widać przeoczyłem.
kawałek Gdańska:
19.
20.
21.
pełny ekran by się przydał...
Jak dla mnie za dużo PSa w ostatnich
Siedemnastce się wypadło więc dorzucam
17.
trochę z szuflandii
tegoroczny Rajd Orlenu
22.
23.
Świetne zdjęcia. Nic dodać, nic ująć. Istny artysta!
Michał, daj spokój, odpuść...
aha, 17. bardzo klimatyczna
Gunia, po prostu micles z każdym kolejnym postem czy tematem udowadnia jaki to on jest "dojrzały".
A #17 bardzo fajny. Ja jeszcze nie miałem przyjemności trafić na taką flautę na Zatoce (trafić z aparatem i ciekawym elementem w kadrze).